İsabetli olmuş en güzeli
Biz şuan şehir merkezine yakin oturuyoruz tutturuyor annenlere yakin olalım dedm ne kendi aileme ne senin ailene istemiyirm zaten ayni memleketteyiz gidip de viccij viccik oalamicam sürekli bu konu dönüyor evde
İsabetli olmuş en güzeli
Biz şuan şehir merkezine yakin oturuyoruz tutturuyor annenlere yakin olalım dedm ne kendi aileme ne senin ailene istemiyirm zaten ayni memleketteyiz gidip de viccij viccik oalamicam sürekli bu konu dönüyor evde
Zaten bende elimi versem.kolumu kaptiracagim bunun çok iyi farkındayım...
Bide sizde nasıl bilmiyorumda bizimkiler mıç mıç yaşamaya bayılırlar...
Gelin hizmetçi gibidir...
Aynen ilgilenme benim eşinin ailesiyle kendi ailem gorusmuyor hic umrumda değil koca koca 50 yasında insan hepsi bubsaatten snra onlara yol gösterecek değilim hepsi biliyor kendini o yüzden bence sadece kendinle ilgiken esinle ilgilen boşver aileleri kapının kapattiginda sadece ikiniz kaliyorsnz bunu 6 sene sonra dun farkettm
Zaten bende elimi versem.kolumu kaptiracagim bunun çok iyi farkındayım...
Bide sizde nasıl bilmiyorumda bizimkiler mıç mıç yaşamaya bayılırlar...
Gelin hizmetçi gibidir...
Çakal ki ne çakal :))
Ayni benim kocam...
Bursada benim ailem...
Diyor ki bursaya gidelim aileni ozlemiyor musun?
Onun aileside orda...
Maksat farkli...
Ama dediğim gibi kendiside hevesli değildi yoksa benim lafimla kuradan kalacak biri değil..
Aynen ilgilenme benim eşinin ailesiyle kendi ailem gorusmuyor hic umrumda değil koca koca 50 yasında insan hepsi bubsaatten snra onlara yol gösterecek değilim hepsi biliyor kendini o yüzden bence sadece kendinle ilgiken esinle ilgilen boşver aileleri kapının kapattiginda sadece ikiniz kaliyorsnz bunu 6 sene sonra dun farkettm
Çakal ki ne çakal :))
Ayni benim kocam...
Bursada benim ailem...
Diyor ki bursaya gidelim aileni ozlemiyor musun?
Onun aileside orda...
Maksat farkli...
Ama dediğim gibi kendiside hevesli değildi yoksa benim lafimla kuradan kalacak biri değil..
İki seneden fazla ailesiyle görüşmedi eşim tayin çıkınca evvtutarken annrmlere yakin olmasın diye tutturdu bende merkezi yerden tutmak zorunda kaldım şimdi arası iyi benim aileminone sürerek gidelim diyor dedm k.bakma sırt port ev değiştiremem yiprandm artik ev taşımaktan şimdilik okul dolasıyla askıya alindi seneye Allah kerim nasıl yirticam
Esim ilk defa mantıklı birşey söyledi
Bütün sene sadece bayramda uç saatlik gorustugmz insanların yaptıklarını anlatıp uç saat gırtlak patlatiyoruz başlarm boyle ise gelmeyeceksn gelme dedi tamam sen bilirsin gelmem dedm
Sonra da hep başkaları yüzünden kavga ediyoruz bosverlim diyince takbetti kafama
Esim ilk defa mantıklı birşey söyledi
Bütün sene sadece bayramda uç saatlik gorustugmz insanların yaptıklarını anlatıp uç saat gırtlak patlatiyoruz başlarm boyle ise gelmeyeceksn gelme dedi tamam sen bilirsin gelmem dedm
Sonra da hep başkaları yüzünden kavga ediyoruz bosverlim diyince takbetti kafama