ByNkoaLa Nirvana Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2018 19.803 89.751 518 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.201 -cantanem- .!.: ByNkoaLa nasılsın canım Genişletmek için tıkla... Eve baktıkça oturup ağlama modundayim canmmm sen nasılsın
-cantanem- .!.: ByNkoaLa nasılsın canım Genişletmek için tıkla... Eve baktıkça oturup ağlama modundayim canmmm sen nasılsın
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.438 152.503 898 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.202 RoSsSs .!.: Eve baktıkça oturup ağlama modundayim canmmm sen nasılsın Genişletmek için tıkla... Ben Ağlıyorum, bi yandan çamaşır katlıyorum
RoSsSs .!.: Eve baktıkça oturup ağlama modundayim canmmm sen nasılsın Genişletmek için tıkla... Ben Ağlıyorum, bi yandan çamaşır katlıyorum
ByNkoaLa Nirvana Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2018 19.803 89.751 518 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.203 -cantanem- .!.: Ben Ağlıyorum, bi yandan çamaşır katlıyorum Genişletmek için tıkla... Noldu ki canm hayırdır
-cantanem- .!.: Ben Ağlıyorum, bi yandan çamaşır katlıyorum Genişletmek için tıkla... Noldu ki canm hayırdır
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.438 152.503 898 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.204 RoSsSs .!.: Noldu ki canm hayırdır Genişletmek için tıkla... Ailesel problemler diyelim.
ByNkoaLa Nirvana Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2018 19.803 89.751 518 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.205 -cantanem- .!.: Ailesel problemler diyelim. Genişletmek için tıkla... Sen aglama genelde hepsi halloluyor uzulme inş en kısa zaman da da sorununuzu cozersnz canmm
-cantanem- .!.: Ailesel problemler diyelim. Genişletmek için tıkla... Sen aglama genelde hepsi halloluyor uzulme inş en kısa zaman da da sorununuzu cozersnz canmm
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.438 152.503 898 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.206 RoSsSs .!.: Sen aglama genelde hepsi halloluyor uzulme inş en kısa zaman da da sorununuzu cozersnz canmm Genişletmek için tıkla... Sağol canım
RoSsSs .!.: Sen aglama genelde hepsi halloluyor uzulme inş en kısa zaman da da sorununuzu cozersnz canmm Genişletmek için tıkla... Sağol canım
ByNkoaLa Nirvana Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2018 19.803 89.751 518 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.207 -cantanem- .!.: Sağol canım Genişletmek için tıkla... Keşke elimizden daha fazlası gelse Sen saol canmm
-cantanem- .!.: Sağol canım Genişletmek için tıkla... Keşke elimizden daha fazlası gelse Sen saol canmm
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.813 598 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.208 -cantanem- .!.: Hiç arkadaşın var mı yakın cevrende ? Genişletmek için tıkla... Var canım... 2-3 haftada bir ev oturması yaparız... Genelde yaşlı kesimin çok olduğu bir yer ve aşırı sıkıcı bir yer burası :)))
-cantanem- .!.: Hiç arkadaşın var mı yakın cevrende ? Genişletmek için tıkla... Var canım... 2-3 haftada bir ev oturması yaparız... Genelde yaşlı kesimin çok olduğu bir yer ve aşırı sıkıcı bir yer burası :)))
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.813 598 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.209 -cantanem- .!.: Ben Ağlıyorum, bi yandan çamaşır katlıyorum Genişletmek için tıkla... Neden canım?
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.438 152.503 898 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.210 RoSsSs .!.: Keşke elimizden daha fazlası gelse Sen saol canmm Genişletmek için tıkla... Keşke gerçekte toplanıp tanışabilsek _CaNanSu_ .!.: Neden canım? Genişletmek için tıkla... Iki aile düşünün, ikiside latfan anlamıyor. Arada siz ve eşiniz kalıyorsunuz _CaNanSu_ .!.: Var canım... 2-3 haftada bir ev oturması yaparız... Genelde yaşlı kesimin çok olduğu bir yer ve aşırı sıkıcı bir yer burası :))) Genişletmek için tıkla... Benimde kimsem yok
RoSsSs .!.: Keşke elimizden daha fazlası gelse Sen saol canmm Genişletmek için tıkla... Keşke gerçekte toplanıp tanışabilsek _CaNanSu_ .!.: Neden canım? Genişletmek için tıkla... Iki aile düşünün, ikiside latfan anlamıyor. Arada siz ve eşiniz kalıyorsunuz _CaNanSu_ .!.: Var canım... 2-3 haftada bir ev oturması yaparız... Genelde yaşlı kesimin çok olduğu bir yer ve aşırı sıkıcı bir yer burası :))) Genişletmek için tıkla... Benimde kimsem yok
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.438 152.503 898 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.211 6 yıldır evliyim, her sene tartışacak malzeme buluyorlar biz napalım yani. Görüşmeyin olsun bitsin dimi ama
6 yıldır evliyim, her sene tartışacak malzeme buluyorlar biz napalım yani. Görüşmeyin olsun bitsin dimi ama
ByNkoaLa Nirvana Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2018 19.803 89.751 518 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.212 -cantanem- .!.: 6 yıldır evliyim, her sene tartışacak malzeme buluyorlar biz napalım yani. Görüşmeyin olsun bitsin dimi ama Genişletmek için tıkla... Valla su büyüklerin gecinemezliginj anlamıyorum yaaa sizi boyle yipratacaklarsa görüşmemeleri daha hayırlı sınır oluyorm boyle
-cantanem- .!.: 6 yıldır evliyim, her sene tartışacak malzeme buluyorlar biz napalım yani. Görüşmeyin olsun bitsin dimi ama Genişletmek için tıkla... Valla su büyüklerin gecinemezliginj anlamıyorum yaaa sizi boyle yipratacaklarsa görüşmemeleri daha hayırlı sınır oluyorm boyle
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.438 152.503 898 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.213 RoSsSs .!.: Valla su büyüklerin gecinemezliginj anlamıyorum yaaa sizi boyle yipratacaklarsa görüşmemeleri daha hayırlı sınır oluyorm boyle Genişletmek için tıkla... Aynen, bizi gurbete mahkum edecekler. Dönmeyi bile düşünmüyorum bazen istanbula. Uzaklık her zaman iyidir
RoSsSs .!.: Valla su büyüklerin gecinemezliginj anlamıyorum yaaa sizi boyle yipratacaklarsa görüşmemeleri daha hayırlı sınır oluyorm boyle Genişletmek için tıkla... Aynen, bizi gurbete mahkum edecekler. Dönmeyi bile düşünmüyorum bazen istanbula. Uzaklık her zaman iyidir
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.813 598 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.214 -cantanem- .!.: Keşke gerçekte toplanıp tanışabilsek Iki aile düşünün, ikiside latfan anlamıyor. Arada siz ve eşiniz kalıyorsunuz Benimde kimsem yok Genişletmek için tıkla... 2tane var...onlarda kızımın anasinifindan arkadaş anneleri... Iyiki arada görüşüyoruz yoksa çıldırırım... Onlarında 3er tane çocukları var... buluşunca bayağı gürültü oluşuyor))) Bende isterdim görüşebilmek
-cantanem- .!.: Keşke gerçekte toplanıp tanışabilsek Iki aile düşünün, ikiside latfan anlamıyor. Arada siz ve eşiniz kalıyorsunuz Benimde kimsem yok Genişletmek için tıkla... 2tane var...onlarda kızımın anasinifindan arkadaş anneleri... Iyiki arada görüşüyoruz yoksa çıldırırım... Onlarında 3er tane çocukları var... buluşunca bayağı gürültü oluşuyor))) Bende isterdim görüşebilmek
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.438 152.503 898 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.215 _CaNanSu_ .!.: 2tane var...onlarda kızımın anasinifindan arkadaş anneleri... Iyiki arada görüşüyoruz yoksa çıldırırım... Onlarında 3er tane çocukları var... buluşunca bayağı gürültü oluşuyor))) Bende isterdim görüşebilmek Genişletmek için tıkla... 1. Sınıfla daha da çevre genisleyecek, ne güzel. :)
_CaNanSu_ .!.: 2tane var...onlarda kızımın anasinifindan arkadaş anneleri... Iyiki arada görüşüyoruz yoksa çıldırırım... Onlarında 3er tane çocukları var... buluşunca bayağı gürültü oluşuyor))) Bende isterdim görüşebilmek Genişletmek için tıkla... 1. Sınıfla daha da çevre genisleyecek, ne güzel. :)
ByNkoaLa Nirvana Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2018 19.803 89.751 518 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.216 -cantanem- .!.: Aynen, bizi gurbete mahkum edecekler. Dönmeyi bile düşünmüyorum bazen istanbula. Uzaklık her zaman iyidir Genişletmek için tıkla... Dönme inan ben ailelerin yanina geldm bin pismanm Uzaktayken en azından görüşme skligin az valla burada bezdm keşke hic gelmeseydm diyorm
-cantanem- .!.: Aynen, bizi gurbete mahkum edecekler. Dönmeyi bile düşünmüyorum bazen istanbula. Uzaklık her zaman iyidir Genişletmek için tıkla... Dönme inan ben ailelerin yanina geldm bin pismanm Uzaktayken en azından görüşme skligin az valla burada bezdm keşke hic gelmeseydm diyorm
ByNkoaLa Nirvana Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2018 19.803 89.751 518 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.217 _CaNanSu_ .!.: 2tane var...onlarda kızımın anasinifindan arkadaş anneleri... Iyiki arada görüşüyoruz yoksa çıldırırım... Onlarında 3er tane çocukları var... buluşunca bayağı gürültü oluşuyor))) Bende isterdim görüşebilmek Genişletmek için tıkla... Ohhhh ne güzel valla Bende çok isterdim görüşebilmek :)
_CaNanSu_ .!.: 2tane var...onlarda kızımın anasinifindan arkadaş anneleri... Iyiki arada görüşüyoruz yoksa çıldırırım... Onlarında 3er tane çocukları var... buluşunca bayağı gürültü oluşuyor))) Bende isterdim görüşebilmek Genişletmek için tıkla... Ohhhh ne güzel valla Bende çok isterdim görüşebilmek :)
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.813 598 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.218 Bizde ayda 1gideriz ailelerin yanına 2-3gun kalir döneriz... Biraz yakinlaşsak yeter... Iyice dip dibe olmayalım... Mesafe her zaman iyidir...
Bizde ayda 1gideriz ailelerin yanına 2-3gun kalir döneriz... Biraz yakinlaşsak yeter... Iyice dip dibe olmayalım... Mesafe her zaman iyidir...
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.438 152.503 898 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.219 RoSsSs .!.: Dönme inan ben ailelerin yanina geldm bin pismanm Uzaktayken en azından görüşme skligin az valla burada bezdm keşke hic gelmeseydm diyorm Genişletmek için tıkla... Aynen. Kafam çekmiyor, zaten sağlık sorunlarım var, bunlarda üstüne tuz biber oluyor.
RoSsSs .!.: Dönme inan ben ailelerin yanina geldm bin pismanm Uzaktayken en azından görüşme skligin az valla burada bezdm keşke hic gelmeseydm diyorm Genişletmek için tıkla... Aynen. Kafam çekmiyor, zaten sağlık sorunlarım var, bunlarda üstüne tuz biber oluyor.
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.813 598 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.220 RoSsSs .!.: Dönme inan ben ailelerin yanina geldm bin pismanm Uzaktayken en azından görüşme skligin az valla burada bezdm keşke hic gelmeseydm diyorm Genişletmek için tıkla... Sen nerde yaşıyorsun RoSscum?
RoSsSs .!.: Dönme inan ben ailelerin yanina geldm bin pismanm Uzaktayken en azından görüşme skligin az valla burada bezdm keşke hic gelmeseydm diyorm Genişletmek için tıkla... Sen nerde yaşıyorsun RoSscum?