• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Canişkom olur mu öyle şey. Herşey sizinle başladı. İş hayatı beni çok yordu. Artı diyet ekkendi. Biraz boşladım burayı biliyorum :KK43: geçen hafta takımda üzüldüm biraz. Dün üzücü olaylar oldu. Bugün özel hayatta iğrenç bi gündü. Hepsi üst üste geldi. Nolur kusuruma bakmayın. Tam gaz gelicem. 1 hafta daha yoğunum sonra burdayım inşallah. Çoookkkkk seviyorum sizi :KK15:
Rabbim feraha kavustursun canım, biz hep buradayız, kendine iyi bak :dua:

Anaaamm, doğuma günler kalmış bir gebe :dua:
Hayırla, sağlıkla gelsin inşallah.:emir_bebek:
Allah razi olsun baci,doguma giderken dua edilecekler listesindesin. Rabbim en kisa zamanda sana da hayirli saglikli bir bebek nasip etsin inşallah El altindan adini verdi cok gizli biri,kik olduğunu soyleyemem bas harfi -->> pinkstrap pinkstrap :21:

A.slm bıyıklarına gurban. Hoş gelmişsen:KK14:
Hoş bulmuşam:KK28:
Hoşgeldin hemşom:KK19:Maşaallah son günler gelmiş:anneadayı::nazar::dua:
Hos buldum sekerim. He kizz yumurta kapiya dayandi:skandal:

Allah razi olsun baci,doguma giderken dua edilecekler listesindesin. Rabbim en kisa zamanda sana da hayirli saglikli bir bebek nasip etsin inşallah El altindan adini verdi cok gizli biri,kik olduğunu soyleyemem bas harfi -->> pinkstrap pinkstrap :21:

Nevoş söylemedi mi yao_O ikimize aynı anda söylemedin mi nevoş? Bizde hafıza yok malum:-)

Hayırlısı olsun:)

Allah razı olsun bacım❤️:KK68: pinko nereden biliyormuş adımı yahu pinkstrap pinkstrap , çok gizli adım var. Nickname den hiç anlaşılmıyor.:olamaz:

Allah razı olsun bacım❤️:KK68: pinko nereden biliyormuş adımı yahu pinkstrap pinkstrap , çok gizli adım var. Nickname den hiç anlaşılmıyor.:olamaz:
Ad derken nick olarak :) Dua edilecekler listesi yapıyoruz da Allah nasip ederse aklımızdasin. Nevoş söylemişti dua edersiniz diye

Ad derken nick olarak :) Dua edilecekler listesi yapıyoruz da Allah nasip ederse aklımızdasin. Nevoş söylemişti dua edersiniz diye
Allah razı olsun canım, Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınızda göstersin.❤️:emir_bebek:

Back