• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Çok teşekkür ederim. :) Sütleri ben de UHT almaya başladım ama etlerden hala emin değilim.
Bu gidişle hiç bişey yiyemeyecegiz. Dünya nereye gidiyor. Her yediğimizi sorguluyoruz. Allah sonumuzu Hayır etsin. :dua:

Bu gidişle hiç bişey yiyemeyecegiz. Dünya nereye gidiyor. Her yediğimizi sorguluyoruz. Allah sonumuzu Hayır etsin. :dua:

Vegan olmaya karar verdim ben ehehe. Bunu da kırmızı et yemekleri başlığına ağzım sulanarak bakarken yazıyorum. :)

Siz bana hiç birşey söylemiyorsunuz:mad: hepiniz biliyorsunuz, beni dışlıyorsunuz :mad:
Şimdi nevoş mecbur biliyor. Yaa sende elalise resim gondermissin. Bize gelince bişey yok. Sende bizi mi dışlıyorsun:KK12: senin tarif gelmeden, puanı vermişti:KK45:

Sizle hep beraberim, Elalis Elalis artık bizimle değil ki :110:
Canişkom olur mu öyle şey. Herşey sizinle başladı. İş hayatı beni çok yordu. Artı diyet ekkendi. Biraz boşladım burayı biliyorum :( geçen hafta takımda üzüldüm biraz. Dün üzücü olaylar oldu. Bugün özel hayatta iğrenç bi gündü. Hepsi üst üste geldi. Nolur kusuruma bakmayın. Tam gaz gelicem. 1 hafta daha yoğunum sonra burdayım inşallah. Çoookkkkk seviyorum sizi :KK15:

Çok teşekkür ederim. :) Sütleri ben de UHT almaya başladım ama etlerden hala emin değilim.
Allah korusun gerçekten çok kötü bir dönemdeyiz en önemli besin kaynaklarımızdan emin olamıyoruz emin olsak bile her ailenin kolay kolay alıp yiyemeyecek fiyatlara geldiler Allah yardımcımız olsun :dua: çok iyi pişirmeliyiz ve eldiven kullanmalıyız tek önlemimiz bu sanırım

Vegan olmaya karar verdim ben ehehe. Bunu da kırmızı et yemekleri başlığına ağzım sulanarak bakarken yazıyorum. :)
Zaten sonunda ne et yiyebilecegiz, nede ot. Herşeyin yapısı bozuluyor yavaş yavaş. :olamaz:

Canişkom olur mu öyle şey. Herşey sizinle başladı. İş hayatı beni çok yordu. Artı diyet ekkendi. Biraz boşladım burayı biliyorum :KK43: geçen hafta takımda üzüldüm biraz. Dün üzücü olaylar oldu. Bugün özel hayatta iğrenç bi gündü. Hepsi üst üste geldi. Nolur kusuruma bakmayın. Tam gaz gelicem. 1 hafta daha yoğunum sonra burdayım inşallah. Çoookkkkk seviyorum sizi :KK15:
Rabbim feraha kavuştursun canım inşaallah:dua::KK200:

Canişkom olur mu öyle şey. Herşey sizinle başladı. İş hayatı beni çok yordu. Artı diyet ekkendi. Biraz boşladım burayı biliyorum :KK43: geçen hafta takımda üzüldüm biraz. Dün üzücü olaylar oldu. Bugün özel hayatta iğrenç bi gündü. Hepsi üst üste geldi. Nolur kusuruma bakmayın. Tam gaz gelicem. 1 hafta daha yoğunum sonra burdayım inşallah. Çoookkkkk seviyorum sizi :KK15:
Senin yokluğunda beni ezikliyorlar eloşş :cry:

Tamam canım, özledim ondan sitemim. Bekleriz ne yapalım.:KK74:

Back