Şimdi nevoş mecbur biliyor. Yaa sende elalise resim gondermissin. Bize gelince bişey yok. Sende bizi mi dışlıyorsun senin tarif gelmeden, puanı vermişti
Canişkom olur mu öyle şey. Herşey sizinle başladı. İş hayatı beni çok yordu. Artı diyet ekkendi. Biraz boşladım burayı biliyorum geçen hafta takımda üzüldüm biraz. Dün üzücü olaylar oldu. Bugün özel hayatta iğrenç bi gündü. Hepsi üst üste geldi. Nolur kusuruma bakmayın. Tam gaz gelicem. 1 hafta daha yoğunum sonra burdayım inşallah. Çoookkkkk seviyorum sizi
Allah korusun gerçekten çok kötü bir dönemdeyiz en önemli besin kaynaklarımızdan emin olamıyoruz emin olsak bile her ailenin kolay kolay alıp yiyemeyecek fiyatlara geldiler Allah yardımcımız olsun çok iyi pişirmeliyiz ve eldiven kullanmalıyız tek önlemimiz bu sanırım
Canişkom olur mu öyle şey. Herşey sizinle başladı. İş hayatı beni çok yordu. Artı diyet ekkendi. Biraz boşladım burayı biliyorum geçen hafta takımda üzüldüm biraz. Dün üzücü olaylar oldu. Bugün özel hayatta iğrenç bi gündü. Hepsi üst üste geldi. Nolur kusuruma bakmayın. Tam gaz gelicem. 1 hafta daha yoğunum sonra burdayım inşallah. Çoookkkkk seviyorum sizi