• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Sen şimdi bana Kurban Bayramı olmasa et alamazdın mı demek istiyorsun? :skandal:
Yeni çıktım heyecanlı yarıştan, dinleneyim biraz:KK45:
Hayır kurban bayramında kesen zaten bir kısmını dolaba koyuyor, kesmeyene geliyor. Hazır malzeme sıkıntında yok yap işte demek istedim :)
Ne fesat insan oldun ya :KK30:Sırf yarışmamak için ortalık karıştırıyorsun :KK70:

Hayır kurban bayramında kesen zaten bir kısmını dolaba koyuyor, kesmeyene geliyor. Hazır malzeme sıkıntında yok yap işte demek istedim :)
Ne fesat insan oldun ya :KK30:Sırf yarışmamak için ortalık karıştırıyorsun :KK70:
O artık bizi beğenmiyor, Masterchef e katılacakmış. Ortalıkta “onlar da kimmiş” diyormuş.:sus:

Sesin soluğun çıkmayınca merak ettim...
Kızlarımla yatıyorum uyumalarini bekliyorum :KK48:
Ama ben onlardan önce uyumazsam iyidir:KK53:
Canım sıkkın. Şu sunum işini beceremiyorum. :işsiz: arada bi kendine cimdik at bari:KK70: uykun kacsin

O artık bizi beğenmiyor, Masterchef e katılacakmış. Ortalıkta “onlar da kimmiş” diyormuş.:sus:
Yapar mı yapar inanırım :110:
Biraz izleyebildim yabancı versiyonu daha güzel. Türkiye de şova dökerler yarışmayı rezil ederler :hamarat:

Yapar mı yapar inanırım :110:
Biraz izleyebildim yabancı versiyonu daha güzel. Türkiye de şova dökerler yarışmayı rezil ederler :hamarat:
Yemekteyize katılanları doldurmuşlar, saçma sapan hareketler yapan 2 uyuz var. Deynep te katılırsa, döver onları. O zaman izleyebiliriz :KK62:

Back