En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
En iyisini yapiyorsunn.. aski memnu da reklam bile istemiyordum oyle kaptirmistim yaa sonra bi daa oyle olmadi .. neyse ki:)))

En iyisini yapiyorsunn.. aski memnu da reklam bile istemiyordum oyle kaptirmistim yaa sonra bi daa oyle olmadi .. neyse ki:)))
Çoğu diziyi az çok izlerim ama kesintisiz izlediğim pek olmamıştır:)Yani mutlaka o sıra başka iş yapıyorumdur

Aldatma konuları benim sinirimi bozuyor.Ondan olabilir
Hee o ayri Elalisin dedigi gibi onlara kizamadik ya.. kocam da kizardi zaten o hic sevmez izlemez de. Izliyorlar yayinliyorlar soyle dizileri milleti bozuyorlar diye soylenirdi:) aman sanki diziler bozuyorr.. neyse yaa:)

Hee o ayri Elalisin dedigi gibi onlara kizamadik ya.. kocam da kizardi zaten o hic sevmez izlemez de. Izliyorlar yayinliyorlar soyle dizileri milleti bozuyorlar diye soylenirdi:) aman sanki diziler bozuyorr.. neyse yaa:)
Aynen hiç alakası yok:)İnsanın içinde olacak:)

Annem iki
Asla televizyonu doğru düzgün işlemez ya telefon oynar ya yelek örer sonra nolmus nolmus bana sorar
Örgü ile pek işim olmaz ama işte hiç boş duramamAyakta dolaşırım vs:)

Aa evet o da vardi. ama izlemedigim bolumler cok onda..
Geçen dönem İstanbul'lu gelini izliyordum.Ama bu dönem değişecek gibi görünüyor.O zaman sevmiyorum.Olay,konu,oyuncu değiştiğinde soğuyorum

Geçen dönem İstanbul'lu gelini izliyordum.Ama bu dönem değişecek gibi görünüyor.O zaman sevmiyorum.Olay,konu,oyuncu değiştiğinde soğuyorum
Bende utc ciyim son donemde bozduydu o da bakalim yine sarmazsa birakirim..:)

Bir de muhtesem yuzyil var ama hurremli olani o da heyecanliydi haliit ergenc farki bir de:))) ama yaprak dokumunde sıkıldıgımı hatirliyorum ben.
ay muhteşemi nasıl unuturum sülüman hürrem ibraamm sulu göz mıymıy hatçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…