En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Yani bazı dizilerde bir dönem sıkılıyoruz.Sonra tekrra dönüyoruz.
Benim birde şu sorunum var.Ben kesintisiz tv karşısına geçip 3 saat oturamıyorum:KK70:İlla o sıra başka şeylerle ilgileniyorum:)O sebeple çoğu diziye kendimi kaptıramıyorum:)
En iyisini yapiyorsunn.. aski memnu da reklam bile istemiyordum oyle kaptirmistim yaa sonra bi daa oyle olmadi .. neyse ki:)))

En iyisini yapiyorsunn.. aski memnu da reklam bile istemiyordum oyle kaptirmistim yaa sonra bi daa oyle olmadi .. neyse ki:)))
Çoğu diziyi az çok izlerim ama kesintisiz izlediğim pek olmamıştır:)Yani mutlaka o sıra başka iş yapıyorumdur:70:

Aldatma konuları benim sinirimi bozuyor.Ondan olabilir:KK70:
Hee o ayri Elalisin dedigi gibi onlara kizamadik ya.. kocam da kizardi zaten o hic sevmez izlemez de. Izliyorlar yayinliyorlar soyle dizileri milleti bozuyorlar diye soylenirdi:) aman sanki diziler bozuyorr.. neyse yaa:)

Hee o ayri Elalisin dedigi gibi onlara kizamadik ya.. kocam da kizardi zaten o hic sevmez izlemez de. Izliyorlar yayinliyorlar soyle dizileri milleti bozuyorlar diye soylenirdi:) aman sanki diziler bozuyorr.. neyse yaa:)
Aynen hiç alakası yok:)İnsanın içinde olacak:)

Annem iki :KK70:
Asla televizyonu doğru düzgün işlemez ya telefon oynar ya yelek örer :KK70: sonra nolmus nolmus bana sorar :KK70:
Örgü ile pek işim olmaz ama işte hiç boş duramam:70:Ayakta dolaşırım vs:)

Aa evet o da vardi. ama izlemedigim bolumler cok onda..
Geçen dönem İstanbul'lu gelini izliyordum.Ama bu dönem değişecek gibi görünüyor.O zaman sevmiyorum.Olay,konu,oyuncu değiştiğinde soğuyorum:KK45:

Geçen dönem İstanbul'lu gelini izliyordum.Ama bu dönem değişecek gibi görünüyor.O zaman sevmiyorum.Olay,konu,oyuncu değiştiğinde soğuyorum:KK45:
Bende utc ciyim son donemde bozduydu o da bakalim yine sarmazsa birakirim..:)

Bir de muhtesem yuzyil var ama hurremli olani o da heyecanliydi haliit ergenc farki bir de:))) ama yaprak dokumunde sıkıldıgımı hatirliyorum ben.
ay muhteşemi nasıl unuturum :sinirli: sülüman hürrem ibraamm sulu göz mıymıy hatçe :deli:

Back