En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
O film bir beni etkilemedi.Parça parça ,ara ara izlerdim
Soyle ilk basyapit dizi sayilir bence islenis sekli duygular oyuncular en kucugunden en buyugune her sahne ozenle cekilmis.. diyaloglar bile cok iyiydi.. yani su da soyle olsaydi denecek bir sey yok nerdeyse.. cok basarili buldum ben kisaca:)

Soyle ilk basyapit dizi sayilir bence islenis sekli duygular oyuncular en kucugunden en buyugune her sahne ozenle cekilmis.. diyaloglar bile cok iyiydi.. yani su da soyle olsaydi denecek bir sey yok nerdeyse.. cok basarili buldum ben kisaca:)
aynen benzeri zor gelir bi de yaprak dökümü var tabi

Yani öyle olabilir ama çok dertli bir diziydi.İnsan izleyip depresyona girer

Benim hönküre hönküre ağladığım tek dizi finali “Merhamet” dizisinin finalidir.

Aşk-ı memnu’nun sadece son bölümünü izledim hep, ağlayamadım
Iste ondan cok etkilemez bir ara otur izle derim kuzum

Bir de muhtesem yuzyil var ama hurremli olani o da heyecanliydi haliit ergenc farki bir de:))) ama yaprak dokumunde sıkıldıgımı hatirliyorum ben.
Yani bazı dizilerde bir dönem sıkılıyoruz.Sonra tekrar dönüyoruz.
Benim birde şu sorunum var.Ben kesintisiz tv karşısına geçip 3 saat oturamıyorumİlla o sıra başka şeylerle ilgileniyorum:)O sebeple çoğu diziye kendimi kaptıramıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…