- 9 Kasım 2007
- 16.550
- 14.899
merhaba arkadaşlar bazı duyduğum ,okuduğum yazılı ve görsem medyadan takip ettiğim bir konuyu sizinle paylaşmak istedim doğruluk payı ne derecedir o konuda kesin bir şey söyleyemem ama dıgıturkte bır tıbbı olayları dogum hıkayelerını anlatan bir kanal var ordayı 1 yıldır seyredıyorum bırcok dogum ve tedavı konuları işleniyor ve bır klinikte doktorun bırı konuşuyordu sanırım amerikada bir klinik ti doktorun dediğine göre kısırlık teşhisi konulan kadınlara tamamen sebze meyve ağırlıklı balık dışında et yememeleri gereken bir yemek programı uyguluyorlardı ve konuşan hamile kadınların dediklerinden bu programa harfiyen uyan kadınlar 6 ay geçmeden normal yol ile hamile kalabiliyorlardı.bende biraz denemiştim bu olayı ama kesin kes uymamıştım programa belkide pek inanmamıştım bu olaya ama dün bir haber programında bir türk doktor araştırıyorum dün haberin sonuna yetiştim çünki hangi klinik yada hastane bilmiyorum ama aynı şeyleri söyleyip normal yolla 1 yılda 300 hastasının hamile kalmasına yardımcı olmuş ve hamile kadınlar o yabancı kanalda izlediğim dinlediğim şeylerin nerdeyse aynılarını Söylüyordu denemeye değer ve bu olayda bence bir hikmet varr deneyin ve araştırın kızlar