- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
evet kırmızı çok güzelmiş hiç kırmızı rengine dikkat etmemişim bende alayım bir tane![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kırmızı çok güzelmiş hiç kırmızı rengine dikkat etmemişim bende alayım bir tane![]()
Sagol canm benim tesekkurlerEline sağlık canım bizim pazar kahvaltısının da menüsü sayende belli olduçok lezzetli gözukuyorrrr
![]()
Sagol canim benimmmBayıldım ellerine sağlık hemen deneyeceğim Sofranda çok şıkşekerim
Sagol tatlim hamur isleri borekler aldi basini gitti sans kalmadi artikPankek nefis görünüyor.Kahvaltıda balla ben de bayılıyorum.Sofra da çok güzel.Ellerine sağlık evlaefe.Başarılar dilerim.
Oylamaya bakamadım.Olsun ya yarışmak da güzel:)Sagol tatlim hamur isleri borekler aldi basini gitti sans kalmadi artik![]()
Susss o kadar madalya almissinOylamaya bakamadım.Olsun ya yarışmak da güzel:)
O madalyaları alana kadar ben de geçtim o yollardan.Susss o kadar madalya almissinkatil katil kazanama sistim
Arada emanet verde takammmO madalyaları alana kadar ben de geçtim o yollardan.![]()