Sandviç - Kanepeler Kırmızı Biberli Omletli&Ballı Pankekli Kahvaltı Sofram-Torku banada Sponsorluğunda

Ellerinize sağlık,çok nezih bir masa olmuş,pankekiniz de ayrıca çok güzel görünüyor:kk77:Çok şık olmuş cidden çok beğendim,yarışmada başarılar dilerim.:KK68:

Ellerinize sağlık.Çok iştah çekici duruyor.Daha önce hiç denememiştim bu tarifi.Mutlaka deneyeceğim.Başarılar dilerim.

ellerine sağlık çok güzel duruyor hiç yemedim biberli omlet denemek isterim şahsen başarılar diliyorum ama kafama bir şey takıldı neden fotoğraf o tereyağını daire içine aldın
Canim bambu tabakta kaymak uzerinde bal var:KK19:
Ya omlete bayıldım :KK36: sanırım hemen hemen her masa da pancake olacak :KK48: pancake iyi olan kazansın :KK53: yarışmada bol şans :KK68:
Yaa evet cnm cok tesekkurlerr:KK36:

Ellerinize sağlık,çok nezih bir masa olmuş,pankekiniz de ayrıca çok güzel görünüyor:kk77:Çok şık olmuş cidden çok beğendim,yarışmada başarılar dilerim.:KK68:
Cok tesekkurler canim benim:KK36:
Ellerinize sağlık.Çok iştah çekici duruyor.Daha önce hiç denememiştim bu tarifi.Mutlaka deneyeceğim.Başarılar dilerim.
Dene canim inanilmaz lezzetli cok tesekkurler:KK36:

Ellerine sağlık çok güzel:kk77:
Bizim de favorimiz Torku banada, ama sanki son günlerde tadı değişti eskiden çok çok daha güZeldi yemelere doyamazdım şimdi değişmiş gibi hissediyorum hatta eski bir kavanozla yeni bir kavanozu karşılaştırdık gerçekten renk ve tad farklı siz böyle bir şey hissettiniz mi?

Oohhh, valla yarın gune boyle bir kahvaltıyla başlamayı çok isterdim :-) ama biz eşimle tosta talim olcez galiba :45: ellerine sağlık evlacım.. Harika herşeyy

Ellerine sağlık çok güzel:kk77:
Bizim de favorimiz Torku banada, ama sanki son günlerde tadı değişti eskiden çok çok daha güZeldi yemelere doyamazdım şimdi değişmiş gibi hissediyorum hatta eski bir kavanozla yeni bir kavanozu karşılaştırdık gerçekten renk ve tad farklı siz böyle bir şey hissettiniz mi?
Canim lezzetli oldugu surece herzaman yerli malindan yanayim.birinci terchim ben birsey farketmedim canm belki aldigin urunun raf bekleme suresinde veya tasinmasinda uygunsuz bir kosul olustuysa oda tadini etkilemistir.Cok tesekkurler:KK36:
Oohhh, valla yarın gune boyle bir kahvaltıyla başlamayı çok isterdim :-) ama biz eşimle tosta talim olcez galiba :KK45: ellerine sağlık evlacım.. Harika herşeyy
Benim esimde ayri konedi bukadar seyin uzerine birde tost yap der:KK70::KK70:cok tesekkurler tatlim:KK36:

index.php

Bu fotoda sarı daire içine almışsınız onu sormuşlar.
Ben de merak ettim. Tereyağ gibi duruyor ama neden daire içine aldınız?
evlaefe evlaefe

ellerine sağlık çok güzel duruyor hiç yemedim biberli omlet denemek isterim şahsen başarılar diliyorum ama kafama bir şey takıldı neden fotoğraf o tereyağını daire içine aldın
Ay canm simdi anlayabildim fotoda bir yanlislik olmus bilincli yapilan birsey degil

Back
X