- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bambu tabakta kaymak uzerinde bal varellerine sağlık çok güzel duruyor hiç yemedim biberli omlet denemek isterim şahsen başarılar diliyorum ama kafama bir şey takıldı neden fotoğraf o tereyağını daire içine aldın
Yaa evet cnm cok tesekkurlerrYa omlete bayıldımsanırım hemen hemen her masa da pancake olacak
pancake iyi olan kazansın
yarışmada bol şans
![]()
Cok tesekkurler canim benimEllerinize sağlık,çok nezih bir masa olmuş,pankekiniz de ayrıca çok güzel görünüyorÇok şık olmuş cidden çok beğendim,yarışmada başarılar dilerim.
![]()
Dene canim inanilmaz lezzetli cok tesekkurlerEllerinize sağlık.Çok iştah çekici duruyor.Daha önce hiç denememiştim bu tarifi.Mutlaka deneyeceğim.Başarılar dilerim.
Ellerine emeğine sağlık canım
Sagol canim benimmmmEllerine emeğine sağlık canımUzun bir aradan sonra yeniden hoşgeldin..
Sofranı çok beğendim
Yarışmada bol şans diliyorum
![]()
Sagol tatlimmmSunumlar bir harika.. Ellerine sağlık..
Sagol tatlimmmIstah acici gorunuyorellerine saglik basarilar diliyorum
sunumda super
![]()
Canim lezzetli oldugu surece herzaman yerli malindan yanayim.birinci terchim ben birsey farketmedim canm belki aldigin urunun raf bekleme suresinde veya tasinmasinda uygunsuz bir kosul olustuysa oda tadini etkilemistir.Cok tesekkurlerEllerine sağlık çok güzel
Bizim de favorimiz Torku banada, ama sanki son günlerde tadı değişti eskiden çok çok daha güZeldi yemelere doyamazdım şimdi değişmiş gibi hissediyorum hatta eski bir kavanozla yeni bir kavanozu karşılaştırdık gerçekten renk ve tad farklı siz böyle bir şey hissettiniz mi?
Benim esimde ayri konedi bukadar seyin uzerine birde tost yap derOohhh, valla yarın gune boyle bir kahvaltıyla başlamayı çok isterdimama biz eşimle tosta talim olcez galiba
ellerine sağlık evlacım.. Harika herşeyy
Biryerde bir yanlislik oldu heralde bilincli yapilan birsey degil![]()
Bu fotoda sarı daire içine almışsınız onu sormuşlar.
Ben de merak ettim. Tereyağ gibi duruyor ama neden daire içine aldınız?
evlaefe
Cok sagol canmÇok güzelEllerinize sağlık, başarılar dilerim:)
Tesekkurler cnm bakicam simdi duzelticm bir arkadas daha demisti ben anlamamisim demek kiEllerinize sağlık başarılar dilerim :)
Ay canm simdi anlayabildim fotoda bir yanlislik olmus bilincli yapilan birsey degilellerine sağlık çok güzel duruyor hiç yemedim biberli omlet denemek isterim şahsen başarılar diliyorum ama kafama bir şey takıldı neden fotoğraf o tereyağını daire içine aldın
bende bir şeye mi dikkat çekmek istedi acaba demiştim :))Ay canm simdi anlayabildim fotoda bir yanlislik olmus bilincli yapilan birsey degil