Sandviç - Kanepeler Kırmızı Biberli Omletli&Ballı Pankekli Kahvaltı Sofram-Torku banada Sponsorluğunda

Gerçekten yarışmacılar birbirinden nefis şeyler yapmış ..
Aclıktan öldüm burda ..
Başarılar dilerim. .

öf öf. harika bi sofraymış bu da
hepsi birbirinden güzel

Omlete bayılırım :kk77:
Ellerinize emeklerinize sağlık :kk77: Yarışmada başarılar :KK66:

Selam kizlar uzun bir aradan sonra aranizdayim cok sukur.
Kirmizi biberli omlet
(2kisilik olculer)
1 kirmizi biber
1 dal yesil sogan
2-3yaprak roka
1 yumurta
1 tutam tuz
Kirmizi biberi el blendrimda kestim sonra roka ve soganlarida ince ince dogradim bir tutam tuz ilave edip yumurta ile cirptim.Elektrikli blendir kullanilmasini tavsiye etmem suyunu cikariyor sebzenin.Kisik ateste yaglanmis tavada pisirp servis ediniz.Cillenen bir kac soganinizi atmayip saksilara ekerseniz heran yaninizda tazelik olur.
Pankekin tarifini olcusuz kullandigim icin ve 2.tarif olacagi icin eklemedim.Balla servis guzel evet ama meyve ve cikolata ile lezzet anlatilmaz yasanir:KK70:
Malzemeler
Un,sut,yumurta,kabartmatozu,yag,
Vanilya cubugu en lezzet verici malzeme imkani olan icini acip siyah tanecikleri siyirmak gerekiyor urunu cirpana kadar sicitdiginiz cubuguda atin ki iyice vanilya ozunu hissetsin hamur.
Ama pankek torku banada bal ve meyvelerle :kk77:superrr oluyor tavsiye ederim.
Taze demlenmis misss çay
Kizlar bu arada masa ortum memleketimin hakiki tokat el basmasi asigim kendilerine:KK200:
Afiyet olsun canlar....
Eksik birseyim varsa duzeltirim.Eki Görüntüle 1788328 Eki Görüntüle 1788341 Eki Görüntüle 1788342 Eki Görüntüle 1788344 Eki Görüntüle 1788346 Eki Görüntüle 1788347 Eki Görüntüle 1788348 Eki Görüntüle 1788349 Eki Görüntüle 1788350 Eki Görüntüle 1788351 Eki Görüntüle 1788369 Eki Görüntüle 1788371 Eki Görüntüle 1788373
Eki Görüntüle 1789351
:KK73::KK73::KK73::KK73:
oooo hoşgeldin evlacımm nasılsın bacımm ama şahane bir sofrayla gelmişsin:63::63: ellerine sağlık BAŞARILARR:KK68::KK68:

Omletin rengi çok güzel duruyor ya :-) ayrıca hemseriymisiz bu ortuden bende de var ama açık sarı rengi:-) yarışmada başarılar sofra harika duruyor;)

Omletin rengi çok güzel duruyor ya :-) ayrıca hemseriymisiz bu ortuden bende de var ama açık sarı rengi:-) yarışmada başarılar sofra harika duruyor:KK66:
Oyle miiii hemsehrimmm:KK5:
Sagolansin cnm tesekkurler:KK15:.Bu sofra bezlerini cezaevindeki mahkumlar yapiyor ben her gitmemde alirim renk renk ama bu kirmiziya asik oldum:KK36:

Oyle miiii hemsehrimmm:KK5:
Sagolansin cnm tesekkurler:KK15:.Bu sofra bezlerini cezaevindeki mahkumlar yapiyor ben her gitmemde alirim renk renk ama bu kirmiziya asik oldum:KK36:
evet kırmızı çok güzelmiş hiç kırmızı rengine dikkat etmemişim bende alayım bir tane :-)

Back
X