- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.534
- 208
Naparsınız şu anda düşünemiyorum çünkü yazıyı baştan sona okudum va alıntıladığım kısmı her okuduğumda anksiyetem azdı. Şu anda sanki o telefon bana çalıyor, kollarım ve bacaklarım uyuştuHer telefon calisinda
bir de herkesin yaşantısı bir değil. sıradan beyaz yakalı vs diye başkalarına gömmenize gerek yok. siz o şekilde mutlu olursunuz, başkası diğer şekilde.
bana da mesela sürekli para biriktirilerek yaşanan bir hayat kayıp geliyor.
ben mesela hiç her şey dahil konsepte gitmedim. çünkü dışarıda yemeyi, otele bağlı kalmamayı seviyorum.yenGEnC arkadaşa katılıyorum , konuda bana batan tek kısım buydu. Evet sıradan beyaz yakalıyım. evet yıllarca gidebildiğim tek tatil 3 güne 5 bin tl verdiğim beş yaldızlı tatillerdi, niye çünkü vaktim yok ve izin bile alamıyorum. Bayram öncesi, sonrası, yok kampanyası yok bilmemnesi yok arkadaşın izin aldı davası ile asla önceden plan yapamıyorsun. Ama bizleri gömmene gerek yoktu:) Sonuçta o parayı veren de kazanan da benim. Benim için de senin gibi bir tatil çok yorucu şu an, çünkü sadece dinlenmeye hazır yemeye içmeye yatmaya ihtiyacım var. Çünkü 9 senedir çalışıyorum ve çok yorgunum. Keşke vaktim olsa da planlı bir tatile gidebilsem.
ben mesela hiç her şey dahil konsepte gitmedim. çünkü dışarıda yemeyi, otele bağlı kalmamayı seviyorum.
ama çocuklu bi çifti düşünüyorum, her gün mekan arayacak halleri yok, onlar için her şey dahil daha mantıklı.
herkesin tatil anlayışı farklı. ben sırtıma çadır alıp gezemem mesela, bu yorucu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?