- 2 Temmuz 2024
- 972
- 1.878
- 26
Kirli sepetinden bornoz alip da kurulanan birinin normal olduğunu düşünülemez bence bu konu sadece titizlikle alakalı değilEvet tıpkı benim kasten yaptığım gibi.
Zorbalığa ve kontrolcülüğe tahammülüm yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kirli sepetinden bornoz alip da kurulanan birinin normal olduğunu düşünülemez bence bu konu sadece titizlikle alakalı değilEvet tıpkı benim kasten yaptığım gibi.
Zorbalığa ve kontrolcülüğe tahammülüm yok.
Yani kitli sepetinden alabilen tabi ki dolaptan da temizini alabilir :) ama kapasite işte. Çok da gömmeyelim. Erkeklerin basen eline vermek gerekiyor işteBir animi anımsattınız. Yeni evlenmiştim eşim "duşa gireceğim bana temiz don ve atlet çıkartır mısın?" dedi. Ben şok! Allah Allah kendi alamıyor mu? :)
İki şahsın da cok akıl sağlığının yerinde olduğunu düşünmüyorum. Velev ki eşiniz kirli havlu kullandı temiz havlulari verir buyrun yeniden temizlen denir 3 kez yikamak nedirBiri benim şahsi havlumu alıp yıkamaya atıyorsa haber vermesi gerekir. Belki girdi aceleyle bakmadı fark etmez ki.
Onu da geçtim hadi, 3 kere duşa sokmak akıl işi mi ya? Adamın atletinde kolera virüsü mü var? Öylesine kurulanıvermiş tekrar duşa sokmuş off ömür törpüsü.
Kocan cins sen de abartma kirli sepetinde doğru koku vs olabiliyor haklısın ama kaos çıkarmaya gerek yokMerhabalar, çok sinirliyim ve hemen konuya giriş yapıyorum. Eşimin havlusunu ve bornozunu kirli sepetine atmıştım ve duşa girdi bende ne ile kurulandın dedim sordum ve öğrendim ki kirli sepetinden alıp kurulanmış tabiki cinnet geçirdim tartıştık ve tekrar duşa soktum bana diyor ki sen çok takıyorsun sakin ol bak tekrar yıkandjm ne var halloldu falan.. he bir de üstümden çıkardığım terli atletime mi kurulansaydım diyor bende dedim o terli atlet bile kirli sepetinden aldığın havludan iyidir falan neyse ikinci kez duşa girince havlu vereyim dedim demez mi üstümden çıkardığım kirli atlete kurulandım sen öyle dedin diye.
Ölür müsün öldürür müsün? Vallahi sinirlerim zıpladı. Yine tartışma ve 3. Kez duşa girdi ve ben havlu verdim.neden böylr oluyor anlamıyorum.inadına mı yapıyor beni delirtmel mi istiyor?
Eşi yenisini verene kadar eski çorabını giyen erkekler biliyorum benYani kitli sepetinden alabilen tabi ki dolaptan da temizini alabilir :) ama kapasite işte. Çok da gömmeyelim. Erkeklerin basen eline vermek gerekiyor işte
Of tamam sizin hiç guilty pleasure'larınız yok, en hijyenik sizsiniz. Amanın kirli sepetindeki havluyla vücuduna pıtı pıtı yaptı diye kir bağladı her yeri.Kirli sepetinden bornoz alip da kurulanan birinin normal olduğunu düşünülemez bence bu konu sadece titizlikle alakalı değil
siz ayni bensiniz, esinizde tıpkı eşim. Disardan komik iceriden cinnetlik haklısınızMerhabalar, çok sinirliyim ve hemen konuya giriş yapıyorum. Eşimin havlusunu ve bornozunu kirli sepetine atmıştım ve duşa girdi bende ne ile kurulandın dedim sordum ve öğrendim ki kirli sepetinden alıp kurulanmış tabiki cinnet geçirdim tartıştık ve tekrar duşa soktum bana diyor ki sen çok takıyorsun sakin ol bak tekrar yıkandjm ne var halloldu falan.. he bir de üstümden çıkardığım terli atletime mi kurulansaydım diyor bende dedim o terli atlet bile kirli sepetinden aldığın havludan iyidir falan neyse ikinci kez duşa girince havlu vereyim dedim demez mi üstümden çıkardığım kirli atlete kurulandım sen öyle dedin diye.
Ölür müsün öldürür müsün? Vallahi sinirlerim zıpladı. Yine tartışma ve 3. Kez duşa girdi ve ben havlu verdim.neden böylr oluyor anlamıyorum.inadına mı yapıyor beni delirtmel mi istiyor?
Canım insanlara değil eşime karışıyorum, bu çok normal, sen niye takıldın bu kadar hijyen olmayabilirsin bu beni ilgilendirmez, yarası olan gocunurBirini duşa 3 kere sokmak gözümde canlandırdığımda daha komik
3 kez duşa sokacak kadar insanlara karışıyorsa yapıversin valla.
Asla değil! Eşim duş almaz gerci benim hatırlatmam gerek o da ayrı bir konu tabikiDışardan geldiğinde adamı kapının önünde soyup direkt duşa sokuyormuş gibi bir izlem aldım sizden
Herkesin temizlik anlayışı farklıdır, benim bebeğim var dikkat etmek zorundayım, akıl sağlığı ile bu konunun ne ilgisi var anlamadım hakaret vari konuşacaksanız devam etmeyin, yoksa ki tatlı sert eleştirilere açığımİki şahsın da cok akıl sağlığının yerinde olduğunu düşünmüyorum. Velev ki eşiniz kirli havlu kullandı temiz havlulari verir buyrun yeniden temizlen denir 3 kez yikamak nedir
Şahsi havlunuzu yıkamıyorsanız düzenli olarak, mecbur diğer havlularla yıkanacak tabi ki. Her seferinde ayrı makine mi çalışsın sizin iki parça havlunuza?Biri benim şahsi havlumu alıp yıkamaya atıyorsa haber vermesi gerekir. Belki girdi aceleyle bakmadı fark etmez ki.
Onu da geçtim hadi, 3 kere duşa sokmak akıl işi mi ya? Adamın atletinde kolera virüsü mü var? Öylesine kurulanıvermiş tekrar duşa sokmuş off ömür törpüsü.
Bizim evde bakarım makine dolmadıysa kirli olduğunu düşündüğüm şeyleri atar yıkarım.Yoğğğk gadın gısmı koyacak havluyu tuvalet kağıdını değiştirecek.
Havlu yoksa istemeyi bilmiyor mu bu adam ya !Merhabalar, çok sinirliyim ve hemen konuya giriş yapıyorum. Eşimin havlusunu ve bornozunu kirli sepetine atmıştım ve duşa girdi bende ne ile kurulandın dedim sordum ve öğrendim ki kirli sepetinden alıp kurulanmış tabiki cinnet geçirdim tartıştık ve tekrar duşa soktum bana diyor ki sen çok takıyorsun sakin ol bak tekrar yıkandjm ne var halloldu falan.. he bir de üstümden çıkardığım terli atletime mi kurulansaydım diyor bende dedim o terli atlet bile kirli sepetinden aldığın havludan iyidir falan neyse ikinci kez duşa girince havlu vereyim dedim demez mi üstümden çıkardığım kirli atlete kurulandım sen öyle dedin diye.
Sormak aklına gelmemiş öyle diyorrHavlu yoksa istemeyi bilmiyor mu bu adam ya !
Çilekli bir gün bir erkekle aynı evde yaşadığında anlayacaksın bu konuyu. Bir çoğu beş yaşında çocuk gibi davranıyor. Dışarda çakı gibi gördüğün erkeklerin bir çoğu en basit hijyen kurallarını bilmiyor. Yumurta kıramıyor. Bulaşık makinesi yerleştiremiyor. Tuvalet yıkamıyor. Çarşaf değiştirmiyor.Biri benim şahsi havlumu alıp yıkamaya atıyorsa haber vermesi gerekir. Belki girdi aceleyle bakmadı fark etmez ki.
Kirli bornozla veya terli tişörtle kurulanmak normal değil, bilin de...Of tamam sizin hiç guilty pleasure'larınız yok, en hijyenik sizsiniz. Amanın kirli sepetindeki havluyla vücuduna pıtı pıtı yaptı diye kir bağladı her yeri.