Bebeği olan anneler her işini anında yapamazHavlu bornoz tarzı şeyler çok kirli değilse sepete atilmamalı bence ya da önceden yıkanmalı ki duştan çıkınca rahat kullanabilesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeği olan anneler her işini anında yapamazHavlu bornoz tarzı şeyler çok kirli değilse sepete atilmamalı bence ya da önceden yıkanmalı ki duştan çıkınca rahat kullanabilesin
şakacı seniYok bence konu sahibi şükretmeli.
Adam sabırlıymış böyle sıkıcı takıntılı birine bile tahammül edebiliyor.
Hayır yapmalısın.Bebeği olan anneler her işini anında yapamaz
Her şeyi çok biliyorsanız temiz havlu yerleştirseydiniz.
Başka işiniz gücünüz mü yok? Biri beni 3. Kez duşa sokmaya çalışsa ıslak havluyla kovalarım.
Kimbilir siz neyle kurulandin diye sormadiginiz zamanlarda nelerle kurulandi adam
Dustan cikinca oh sihhatler olsun kocacim diye kac kez sarildiniz bilmeden kimbilir hdhshfjk
Kirli sepetinde ne işi vardı veya neden yıkanmadı eşiniz havlu bulamadığı için mecbur kaldı belki de ne yapsın
Tabiki normalde kirli sepetinden alınmamalı ama orada da olmamalı çok takılmayın bence eşinizini de suçlamayın insanlık hali bulamadığı için sepete yönelmiş olabilir
Bence kocası şükretmeli şu pis haliyle evlenmeyi başarabildiğine.Yok bence konu sahibi şükretmeli.
Adam sabırlıymış böyle sıkıcı takıntılı birine bile tahammül edebiliyor.
Hayır yapmalısın
Bence sende yorumlarına dikkat etmelisin, bu kadar sert eleştiri yApıp pis bir durumu savunman seninde hijyene dikkat etmediğinin gösteriyoHayır yapmalısın.
Siz az kirli havluları nereye koyuyorsunuz? Çok kirli havlu ne demek bı de onu anlamadım?Havlu bornoz tarzı şeyler çok kirli değilse sepete atilmamalı bence ya da önceden yıkanmalı ki duştan çıkınca rahat kullanabilesin
Kirli sepetinde ne işi vardı veya neden yıkanmadı eşiniz havlu bulamadığı için mecbur kaldı belki de ne yapsın
Tabiki normalde kirli sepetinden alınmamalı ama orada da olmamalı çok takılmayın bence eşinizini de suçlamayın insanlık hali bulamadığı için sepete yönelmiş olabilir
Havluyu sepete attınız niye yerine başka havlu koymadınız ? Klasik erkek yani yapar böyle şeyler ayrıca adam çok uyumluymuş bence 3 kere banyo yapmış . Sizde ne kadar huzursuz uyumsuz kavgacısınız . İnsan gibi konuşmak yerine cin
Siz kirlileri nereye atıyorsunuzKirli sepetinde ne işi vardı veya neden yıkanmadı eşiniz havlu bulamadığı için mecbur kaldı belki de ne yapsın
Kusura bakmayın derdiniz bana çok komik geldi. Ay haklısınız tabi ama beni çok güldürdü nedense ah şu erkeklerMerhabalar, çok sinirliyim ve hemen konuya giriş yapıyorum. Eşimin havlusunu ve bornozunu kirli sepetine atmıştım ve duşa girdi bende ne ile kurulandın dedim sordum ve öğrendim ki kirli sepetinden alıp kurulanmış tabiki cinnet geçirdim tartıştık ve tekrar duşa soktum bana diyor ki sen çok takıyorsun sakin ol bak tekrar yıkandjm ne var halloldu falan.. he bir de üstümden çıkardığım terli atletime mi kurulansaydım diyor bende dedim o terli atlet bile kirli sepetinden aldığın havludan iyidir falan neyse ikinci kez duşa girince havlu vereyim dedim demez mi üstümden çıkardığım kirli atlete kurulandım sen öyle dedin diye.
Ölür müsün öldürür müsün? Vallahi sinirlerim zıpladı. Yine tartışma ve 3. Kez duşa girdi ve ben havlu verdim.neden böylr oluyor anlamıyorum.inadına mı yapıyor beni delirtmel mi istiyor?
Her şeyleri yarım kalır çayları kahveleri soğumuş olur di miBebeği olan anneler her işini anında yapamaz
Defalarca insan gibi konuştum ve şöyle söyliyim eşime duş jeli ve şampuan kullanmayı ben öğrettim diyim gerisini siz anlayın, 30 yaşında bi insanı eğitmel takdir edersiniz ki kolay olmuyor, uyumsuz kavgac huzursuz herşey oluyorsunuz bi yerden sonraHavluyu sepete attınız niye yerine başka havlu koymadınız ? Klasik erkek yani yapar böyle şeyler ayrıca adam çok uyumluymuş bence 3 kere banyo yapmış . Sizde ne kadar huzursuz uyumsuz kavgacısınız . İnsan gibi konuşmak yerine cinnet geçirdim şu bu nasıl tavırlar böyle basit kd
Bi kere bornoz yıkadım diye ev arkadaşım ne çok yıkıyorsun demişti. Haftada 1 yıkıyordum. O hiç yıkamadı...
Eveeet kesinlikle öylee yinede herşeye değerHer şeyleri yarım kalır çayları kahveleri soğumuş olur di mi
Evet tıpkı benim kasten yaptığım gibi.Kocanizla da bu üslupla konuşuyorsaniz kasten yapıyordur.