Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bereketli olsun canım
evet çok güzel olur. ama ben buna da şükrediyorum Allah bereket versin. benim eşim özelde çalışıyor. devlette en aşağı ikibuçuk alır aynı pozisyonda ama şimdi 850 alıyor. Allah herkesin yardımcısı olsun.
anladım canım ben de seminerdir filan diye tahmin etmiştim sonradan. biz lisedeyiz bizde seminer yok
bizde bir meslek öğretmeni maksimum 44 saat derse girer. 20 saat maaş karşılığı olur geri kalan da bi de rehberlik varsa tam 30 saat ekders yapar haftada. ama işletmeler ve atölye bölüm şeflikleri olunca düşüyor biraz ücret.
Allah bereket versin hepimizinkine inşallah.
Canım iyi eğlencelergünaydın birikimci hanımlar,
hafta sonun da ne yapacaksınız??
ben çocukları alıp sinemaya gitmeyi düşünüyorum, önce evi bir toplayım,süpürüp sileyim atıcam kendimi dışarı:)
hep birikim olmasın azcıkta harcayalım dimi
Ne güzel ya mesai ücretleriniz bilem var :) Bizde o da yok... Son zamanlarda hergün geç çıkıyorum mecburen ama ne mesaisi :))) Alla daha çok versin size arkadaşlar, önce size sonra bize inşallah.
Yeni topik hayırlı olsun .....
Allah bin bereket versin bitanem
ben halimden hiç şikayetçi değilim aksine çok mutluyum , hamd olsun.
yıllardır beni ikinci bir okula görevlendirmek istediler ben gitmedim.
ben biraz keyfime düşkünüm 3.5 gün öğretmen 3.5 gün emekli gibi yaşıyorum haftayı
bu yıl geçici bir süre olduğu için.
bir de ben büyük oğlanı okula bırakıp alıyorum salı günleri boş olmama rağmen sadece büyük oğlanı sabah öğlen akşam okula getirmeler götürmeler 8 defa okulda olsam bundan daha iyi düşündüm daha az yorulurum .
çok şükür arabamla gidip geliyorum ama 8 defa okula gel- git valla pes doğrusu. neyseki yakın üstelik yürüyerek 5-7 dk ama dar zamanda o mesafe de çekilmiyor an geliyor da.
çocuklar büyüdükçe bir de aynı okulda olunca insan mecburen okula bırakıp alma gibi sebeplerle zaten boş olduğu günde bile okula gitmek zorunda olunca boş günün bir anlamı kalmıyor ki en iyisi derse girmek hiç olmazsa para kazanırım. diye düşünüyorum
bakalım arkadaş gelinceye kadar derslere girerim ben bu tempoya alışırsam seneye galiba senin ilk başında resim müzik tekneoloji tasrım gibi dersleri test çözmek konumu anlatmak gibi nedenlerle alabilirim.hayırlısı olsun artık
eşine de Allah kolaylık versin çok şükür bir işimiz var ona çok şükrediyorum
Rabbim çalışmak isteyenlere iş kapısı versin AMİN.
dediğin doğru canım. senin dersin de önemli bi ders. hem çocuklar test çözerek sbs için faydalanmış olur hem de sen bizde de öğretmenler ful ders almak istiyor. çünkü bizim okul merkezi ortalama 90 tane öğretmen var herkesin isteğini karşılayamayacakları için bol pencereli bir ders programı çıkıyor ortaya. insanların boş günü olmayacaksa neden bol derse girmesinler ki.. biliyorsundur ki okulda aralarda boş beklemek derse girmekten çok daha yorucudur. ben fiili 22 saat derse giriyorum. gerisi işletme ve şeflik. geçen haftaki ders programım bir harikaydı. yine aynısı olması için dua ediyorum 3 gün dersim 10.30 da iki gün de 13 de bitiyordu. ama kalbimi bozmıycam yine güzel olur inşallah.
farmasi
ayda bir çeyrek altın topiğinden ve baya kilo vermenden hatırlıyorum seni. ben de bu ay baya bir kirli çıkıyım 300 tl biriktirdim onu da canım anneme vereceğim
çeyrek ne kadar gızlar eskisi ama bide gram?
canım konunun orada ya da burada olması benim açımdan herhangi bir şey değiştirmiyor
tek fark şu orada konu sahibi arkadaş konuyu açmış şimdi de devam ettirmiyor .
listeyi aslında o arkadaşa devretmek isterdim ilk sayfayı düzenleyebildiği için her ay ilk sayfada gerekli düzenlemeleri yapardı .
yeni konu açmış olmanın tek kolaylığı ilk sayfasında istediğimiz düzenlemeyi yapabiliyor olmak o kadar .
bunun dışında bir cazibesi yok yani.
ben zaten diğer topikte de listeyi yapıyordum paşa paşa sıkıntı yoktu benim açımdan zaten liste elimin altında olduğu için dilediğim zaman bakabiliyordum.
ama dün akşam bazı arkadaşların akıl etmesi sayesinde yeni konu açmanın liste ekleme ve takibi açısından mantıklı olacağı kanaatine varıldı. ve ben de bunun üzerine konuyu açtım olay bundan ibaret.
kızlar ben kesinlikle orada burada şurada açılmış konu ya da konu sahibi o imiş bu imiş böyle basit şeylere takılıp kalacak kompleksli biri değilim. sanal ortamda insanlar birbirini ne kadar tanıyabilirki ben açık sözlüyümdür ve daha henüz yolun başında şu teklifi getiriyorum hepinize aramızdan bu işi almak isteyen var mı? yani listeyle ilgilenmek isteyen varsa yeni konuyu açsın istediği gibi listeyi düzenlesin eklesin ister o topikte sohbet yeni açtığında da sadece liste eklesin benden sonuna kadar destek .ama iki topik arasında mekik dokumaktan yorulmasın sonra.
ben her ay belirlenen tarihte bildirimimi yapmaya özen gösteririm yapmadığımda isterse silsin. sonra eklenmek istediğimizde eklesin vs vs .yani uzun lafın kısası neyse kuralları belirtsin. ben uymaya hazırım kendi payıma
ha bu arada bugün bana pek bi hayırlı uğurlu geldi ders saatim de isteğim üzerine arttı haftada 20 saatten 26 saate çıktı .yani biraz daha yoğun olacağım.
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım
fakat sebebi şu hem bu topik hem de diğer topik kusura bakılmasın ben gel-git yapamayacağım ya orası olsun ya burası ya da herhangibir arkadaşın açacağı topik olsun değişmez .
her zaman tek yerin takibi daha kolay olmuştur bu topikler konusunda.
onun için öyle yazma gereği duydum.
konu sahibi arkadaşın bile uğramadığı topikte yazıyoruz aylardır ki sorun bu değil
sorun ilk sayfanın güncellenememesi işte asıl sorun bu .
niye hala ısrarla diğer topiği koruma çabası anlamadım gitti
amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi ???????????:26:
ben sadece fikir olarak diğer topiğe link verilmesini istemiştim iki tarafa da bakmak zorunda kalmayalım diye..
sorun şu ki kafamıza yatan fikirlere amenna derken farklı görüşlere nedense hep karşı çıkıyoruz
bir de özlü sözünüze takıldım ve benimde aklıma bir özlü söz geldi
"dağdan gelip bağdakini kovmak ":89:
kızlar herekese mutlu pazarlar dileğiyle ....
internette dolaşırken gözüme çarpan hoşuma da giden bazı önerileri sizlerle paylaşmak istedim.
Neden biriktireceğiz ki para yemek içindir. Görüşü çok benimsenen bir görüş olsa da burada nasıl biriktirebileceğimizi değerlendireceğiz.
•Para elinizin altında durmasın. Bankaya yatırmak, ulaşıp alamayacağı bir yerde biriktirmek uygun olur.
•Para, altın veya yükselme ihtimali varsa döviz olarak değerlendirilip kenara konulabilir.
•Borsa gibi sürekli ilgi ve ayrı bir meşgale gerektiren yerlere para yatırılarak birikim yapılmaz. Amacımız borsa oynamak değil sadece biriktirmek. O ayrı bir nasill konusu.
•Parayı elinizden çıkardıktan sonra unutun. Şurda şu kadar param vardı diye sayıp durmayın.
•Birikim nerede ve ne zaman değerlendireceğinize göre büyük-küçük, uzun-kısa olabilir. Evleneceğim diye biriktirilen para, ilk gördüğü plazma tv ye vurulup harcanılıyorsa olmuyor demektir. bakınız Nasıl zengin olunur?
•Para biriktiriyorsanız arzularınıza hakim olmasını da bilmelisiniz. Sık sık gidilen eğlence mekanları, her gün alınan gereksiz tüketim maddeleri, eskimeden yenilenen eşyalar para biriktirmenize manidir.
•Elinizdekilerle mutlu olmanın yollarını öğrenmeniz gerekli, yani kanaat etmeyi veya şükretmeyi. Elinizdekilerin daha iyisine ve iyilerine elbette layıksınız ama daha iyisi peşinde koşup durmaktansa, paranızı iyi bir yerde değerlendirebilirsiniz. Bilgisayarınız yavaş mı kaldı, yeni oyunları oynamıyor mu? Olsun eski oyunlardan oynamadıklarınız ve hala çok güzel oyunlar var, bunları keşfedin.
•para biriktirmek arzularınızla ihtiyaçlarınızın arasında kalır,kararınızı ihtiyaçlarınızın olduğu yönde belirlemeniz gerekir.
•bir oyun salonundan para ile satın aldığınız jetonlarınız olsun,çok jetonunuz varsa tüm oyunları oynamayı seçersiniz.o esnada oyunun size keyif vereceği önemli olmayabilir.bu sizin arzularınızdır.az jeton alabilmişseniz ya da az jetonunuz kalmışsa oynayacağınız oyunun size keyif verebilecek bir oyun olmasına dikkat edersiniz.maaşınız ne kadar olursa olsun daima az jetonunuz olduğunu ve her gününüzün arttırabileceğiniz bir miktar jeton olduğunu bilerek başlayın derim. 5 jetonluk oyun oynayacağınıza 1 jetona aynı oyunu oynayabileceğinizi ve aynı keyfi alabileceğinizi de bilmenizi isterim.
•hanımefendi bi sevgili bulacaksın. senin paranı çok harcaman onu mutsuz edecek..
buna bayıldımm