Kirli Çıkılar )))

hayırlı olsun canım...
nler aldın bakıyım çeyize.
benimde dün laptopum geldi ay ay ay sevindirk oldum:21::21:

Hayırlı olsun cnm . Güle güle kullan . Bende almak istiyorum fakat arkadaşa fiyat sordum 1500 tl nın altında fiyat vermedi . Eğer düzgün bir şey almak istiyorsan 1500 tl yi gözden çıkarmam gerekirmiş :KK16:

günaydın birikim çılgınları hayırlı haftasonları:)

malum 2 ayrı güne katıldım hatta 300 tlmi bayıldım bile:KK53:

diğer günüm de 100 tlden çeyrek gününe dönüştü.

ben de zaten yıl sonundayız yeni tarih almaya gerek yok 2010 da alsam olur diye düşünüyorum.

sizce???

ama bizim memlekette bozdurunca yeni-eski arasında da 3-4 tl fark var alırken olduğu gibi.

napsam bilemedim:26::26: bi sorayım katılımcılara en iyisi, düşüş zamanı da alayım.

eski tarıhlı al canım yenı altın alınca neden fark odıcen kı

hayırlı olsun canım...
yedekte her zamn bişiler tutmak iyidir bence.
sonuçta yine yuvan için harcayacaksın ,onlarda enişteye sürpriz olsun...

evdede zor oluyor saklaması falan,ama tabi insanın gözüyle görmesi bir başka oluyor.
hafta içi değişecek durum,o zman daha iyi anlarsın olayı.

:87::87::87:
inş inş...

pazar günü arkadaşımın nişanına gideceğim.
50 tl takacağım hediye.
her ay mutlaka bişiy çıkıyor ya çok entresan.
ama hayırlısı ...

evde ben kolay saklarım kımsecıkler bulamaz :KK70: benım tum altınlarım evde sukur basına bı ıs gelmedı hep evden cıkarken dualarımıda okurum allahım onları koruur cunku alın terıyle aldı kocısım hıc kımsenın ne hakkı war nede ıcınde haram yuce allahım korusun :nazar:

arkadasınada hedıye takıcaksın ya canım saglık olsun o gerı doner sana ınsallah :) benım 3 ceyregım kaldı mılette dugunde takarlar dedım ama yok takmadılar sımdı bebek olunca da takcaga benzemıyor o sebepte asılnda cok uzaga cok takı takmıcan :KK30:

kızlar bu bayramda deniz kıyısında bir yere gitmeyelim dedim hatta tatile çıkmayalım dedim eşim illa evde mi kalacağız diye tutturdu bir yerlere gidelim diye ben de o zaman ekonomik olsun dedim ( 2-3 gecelik herşey dahil otellere ortalama 1000 tl veriyoruz geliyoruz ,şahsen benim içim kıyılıyor :KK1:)ama demekki benim adamın parası çok benden gizli para mı biriktiriyor ne :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: kendisi işveren olduğu için geliriyle ilgili sabit birşey söylemek mümkün değil ) ben de nasılsa devremülkümüz var en iyisi termal suya girelim dedim:KK34: kabul etti. 1 haftalık yer sadece 100 euro vereceğiz.ama okullar bayramdan sonraki 2 gün tatil olmazsa bence 10 kasıma denk geldiği için tatil olmaması gerekir. öyle bile olsa 3 gece 4 gündüz kalmış oluruz ya da evimize 1 saatlik mesafede hafta içi 2 gün geri gelip tekrar haftasonunu geçirmeye geri gidebiliriz de ama 3 gece yeterli olur.

işte 100 euro için bana şimdi para lazım olacak o nedenle inşallah maaşlar bayramdan önce yatar
ya da en azından ekdersleri yatırsınlar o da işimi görür:KK1:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun cnm . Güle güle kullan . Bende almak istiyorum fakat arkadaşa fiyat sordum 1500 tl nın altında fiyat vermedi . Eğer düzgün bir şey almak istiyorsan 1500 tl yi gözden çıkarmam gerekirmiş :KK16:

teşekkür ederim derencim.şimdi ben eve zaten annemle birlikte normal bir laptop almıştım.ablamala ikimiz kullanıyorduk bazen sorun oluyordu.bende düşündm taşındım kendimin olsun istedim sonuçta her mzan kullanacağım bişiy ilerdede o yüzden ufacıklardan aldım.vatanda kampanya vardı samsung 600 tl ye inmişti,hemen atladım.
evde sadece nete girmek işte sörf yapmak olduğu için amacım öyle pahalı bişiy düşünmedim.hem bunlar öle güzelki her zamn yanında taşıyabilirsin.

hayırlı günlerde kullan canım:KK34:

:KK54: teşekkür ederim...

evde ben kolay saklarım kımsecıkler bulamaz :KK70: benım tum altınlarım evde sukur basına bı ıs gelmedı hep evden cıkarken dualarımıda okurum allahım onları koruur cunku alın terıyle aldı kocısım hıc kımsenın ne hakkı war nede ıcınde haram yuce allahım korusun :nazar:

arkadasınada hedıye takıcaksın ya canım saglık olsun o gerı doner sana ınsallah :) benım 3 ceyregım kaldı mılette dugunde takarlar dedım ama yok takmadılar sımdı bebek olunca da takcaga benzemıyor o sebepte asılnda cok uzaga cok takı takmıcan :KK30:

okuldan arkadaşım ve kardeşimin hem nişanına hem düğününe geldi.
gitmeme gibi bir lüksüm olmadığını düşündüm.
görevimi yerine getireyim içimde rahat etsin.
pek sevmme yoksa böyle nişandır düğündür gibi şeyleri ama insnaın başına gelince anlıyor...

günaydın kızlar:KK3:
herkese iyi hafta sonları diliyorum..
karalahana laptabın hayırlı olsun cnm güle güle kullan.. Büyük rahatlık..
farmasi bu ay gün sendemiydi cnm hayırlı olsun..hemde altın gününe girmişsiniz.. Altın günlerine artık kimse yanaşmıyor, altın çok çıkınca millat tl gününe döndü.. hak konusundada haklısın cnm.. ben çok uğrarım bu tür haksızlıklara ,hakkımıda arayamam..
bu yılda işyerindeki arkadaşlarla 100 tl sine girmiştik 9 kişiyiz 4 kişi kaldık çok şükür bunda bir problem yaşamadık.. maaşlarımızı aldığımız günün ertesinde verdik paralarımız..
çeyiz için para biriktiren arkadaşlarım paranız bereketli olsun, Allah ev yapana ve ev kurana yardım edermiş.. Eminim kolaylıkla bu işin üstesinden geleceksiniz..

karalahanacıgım arayanı arıcan tabı ama kendı adıma konusayım akkılandım artık daha dıkatlı yapmya calıscam bundan snra :KK28:

kızlar bu bayramda deniz kıyısında bir yere gitmeyelim dedim hatta tatile çıkmayalım dedim eşim illa evde mi kalacağız diye tutturdu bir yerlere gidelim diye ben de o zaman ekonomik olsun dedim ( 2-3 gecelik herşey dahil otellere ortalama 1000 tl veriyoruz geliyoruz ,şahsen benim içim kıyılıyor :KK1:)ama demekki benim adamın parası çok benden gizli para mı biriktiriyor ne :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: kendisi işveren olduğu için geliriyle ilgili sabit birşey söylemek mümkün değil ) ben de nasılsa devremülkümüz var en iyisi termal suya girelim dedim:KK34: kabul etti. 1 haftalık yer sadece 100 euro vereceğiz.ama okullar bayramdan sonraki 2 gün tatil olmazsa bence 10 kasıma denk geldiği için tatil olmaması gerekir. öyle bile olsa 3 gece 4 gündüz kalmış oluruz ya da evimize 1 saatlik mesafede hafta içi 2 gün geri gelip tekrar haftasonunu geçirmeye geri gidebiliriz de ama 3 gece yeterli olur.

işte 100 euro için bana şimdi para lazım olacak o nedenle inşallah maaşlar bayramdan önce yatar

cnm mutlaka gidin biryerlere,
önümüzde uzun yorucu bir kış var, bu tempo öncesi bu tatil size çok iyi gelir..
bu yıl biz hiçbir yere gidemedik, işe yeni başladığım için izin hakkım dolmamıştı ve üzerimde inanılmaz bir yorgunluk var, o bir hafta bile bir yılın yorgunluğunu atmaya yetiyor..
bende istiyorum 3-4 günlük bir tatil ama malesef eşimin izin günü 1. ve 3. olarak ayarlanmış yani toplamda 2 gün izni varda aralıklı..Neyse bu yaza artık 10 günlük bir tatil istiyorum

İyi Hafta sonları Kızlar

Farmasi inş. cnm maaşlarınız bayram öncesi yatar güzel bir tatil yaparsınız:KK31:

Karalahana güle güle kullan cnm Laptopunu bizde kampanyadan kardeşime aldık hediye çok tatlılar :KK52:

Grhshr bende hep evde sakladım takılarımı şimdide bikaç şeyim evde Rabbime emanet Allah korusun cnm hepimizinkileri :KK34:

çeyiz alan arkadaşlar hayırlı olsun en güzel alışverişler çeyiz alışveriş :KK9:

günaydın kızlar:KK3:
herkese iyi hafta sonları diliyorum..
karalahana laptabın hayırlı olsun cnm güle güle kullan.. Büyük rahatlık..
farmasi bu ay gün sendemiydi cnm hayırlı olsun..hemde altın gününe girmişsiniz.. Altın günlerine artık kimse yanaşmıyor, altın çok çıkınca millat tl gününe döndü.. hak konusundada haklısın cnm.. ben çok uğrarım bu tür haksızlıklara ,hakkımıda arayamam..
bu yılda işyerindeki arkadaşlarla 100 tl sine girmiştik 9 kişiyiz 4 kişi kaldık çok şükür bunda bir problem yaşamadık.. maaşlarımızı aldığımız günün ertesinde verdik paralarımız..
çeyiz için para biriktiren arkadaşlarım paranız bereketli olsun, Allah ev yapana ve ev kurana yardım edermiş.. Eminim kolaylıkla bu işin üstesinden geleceksiniz..
Allah razı olsun canım
altın gününde 2. sıra bana çıktı 10 kişiyiz 9 altın toplanıyor. ben 7 çeyrek parasını aldım 2 tanesini de dediğim gibi altın olarak aldım .
gün her ne kadar başlarda çıkmış olsa da ben sırası gelen arkadaşın isteyene çeyrek parası isteyene altın olarak o ay alıp öyle götüreceğim.
isteyene altın götürürken evdeki 2 çeyreği götüreceğim ama yerine çeyrek parasını koyup gram altın alacağım nasipse:KK34:

diğer günüm için de 15 günde 50 tl veriyorum.

cnm mutlaka gidin biryerlere,
önümüzde uzun yorucu bir kış var, bu tempo öncesi bu tatil size çok iyi gelir..
bu yıl biz hiçbir yere gidemedik, işe yeni başladığım için izin hakkım dolmamıştı ve üzerimde inanılmaz bir yorgunluk var, o bir hafta bile bir yılın yorgunluğunu atmaya yetiyor..
bende istiyorum 3-4 günlük bir tatil ama malesef eşimin izin günü 1. ve 3. olarak ayarlanmış yani toplamda 2 gün izni varda aralıklı..Neyse bu yaza artık 10 günlük bir tatil istiyorum

sağol canım
ben eşimle çocuklarımla nerede olursa olsun vakit geçirmeyi çok seviyorum. hafta içi pek biribirimizi görmüyoruz eşimle akşamdan akşama gün içerisinde aramızda 50 km lik mesafe var zaten ben okulda çocukların biri okulda diğeri annemde gün içerisinde galiba bundan olsa gerek evimi özlüyorum ben ya.
evde vakit geçirmeyi de çok seviyorum.
bazen gezmekten yoruluyorum.

canım size şimdiden hayırlı bayramlar eşinle ve sevdiklerinle kuzucuklarınla
umarım hayatta herşey dilediğin gibi olur çok öpüyorum seni:KK19::KK19::KK19:

İyi Hafta sonları Kızlar

Farmasi inş. cnm maaşlarınız bayram öncesi yatar güzel bir tatil yaparsınız:KK31:

Karalahana güle güle kullan cnm Laptopunu bizde kampanyadan kardeşime aldık hediye çok tatlılar :KK52:

Grhshr bende hep evde sakladım takılarımı şimdide bikaç şeyim evde Rabbime emanet Allah korusun cnm hepimizinkileri :KK34:

merhaba canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
nasılsın ? haftasonun nasıl geçiyor ?:KK19:

ben de bu ay şimdilik 150 tl arttırdım ..
bir hafta daha var ayın bitmesine bakalım daha ekleyebilecek miyim
50 tl bir ihtiyaç için gidecek hayırlısı bakalım her ay aynı olmuyor tabi :KK9:

İyi Hafta sonları Kızlar

ee bankaya koycam takmak ıstedgımde takamıcam kucuklerıde oleen guselı allahıma emanet ondan ıyı ne kımse saklar nede tutabılır yuce rabbım cok buyuktür...

hayırlısı olsun canım bırıkımlerı n ay sonu gelıyor yazıcaz artık farması bıldırcez :)

bu ay birikim yapamadım pek, malum kurban olayı, çeyrek alamadım o yüzden. 75 tl param var, diğer ay telafi etmeyi düşünüyorum, üzerini tamamlar bi çeyrek alırım, ayrıca bir çeyrek daha alırım. yani bi dahaki ay hedefim 2 çeyrek :KK55:

merhaba canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
nasılsın ? haftasonun nasıl geçiyor ?:KK19:

Sağol cnm basımda küçük bir canavar var onunla geçiyor şükür halimize ama dişimiz çıktı :KK14:

ee bankaya koycam takmak ıstedgımde takamıcam kucuklerıde oleen guselı allahıma emanet ondan ıyı ne kımse saklar nede tutabılır yuce rabbım cok buyuktür...
hayırlısı olsun canım bırıkımlerı n ay sonu gelıyor yazıcaz artık farması bıldırcez :)

Bende sen gibi düşünüyorum cnm

HEnüz geçmişi okumadım :KK17:
BUgün alışverişe gittik =)) Yağ, şeker, kuru gıda, çamaşır deterjanı vs. kalmamıştı evde. Onları aldık. OĞluma bez, mama, ıslak mendil aldık toplamda bunlara 200tl hardık :KK37: BU ay artık oğluma hiçbişey almamıza gerek kalmadı =))
Kendime kumaş pantolon aldım, buna gerçekten ihtiyacım vardı yoksa almayacaktım 45tl :KK17:
Oğluma bir sürü şey aldık ve onun da ihtiyacı vardı kıyafete o da toplamda 100tl tuttu. kkkkkkkkkkkkkk diye bir mağaza var oradan aldık kıyafetlerini cidden uygun fiyatları.
30tl otogaz parası verdik.
Toplam giderimiz 375tl tutmuş :KK53: :KK52:

Bu alınanların içinde hiç fuzuli birşey olmadığı için içim rahat. Aslında birkaç kazak falan alayım dedim ve eşim de bana 300tl bütçe ayırmıştı ama ben sadece 45tl harcadım, kalan parayı da eşime geri verdim :KK9: Malum bu ay kurban parası ayıracağız, ailelere de yardım ederiz. hiç olmazsa 1-2 çeyrek alabilelim diye kendimi tuttum =))

bu ay birikim yapamadım pek, malum kurban olayı, çeyrek alamadım o yüzden. 75 tl param var, diğer ay telafi etmeyi düşünüyorum, üzerini tamamlar bi çeyrek alırım, ayrıca bir çeyrek daha alırım. yani bi dahaki ay hedefim 2 çeyrek :KK55:
Canım Allah kurbanınızı şimdiden kabul etsin .
gelecek aya da inşallah gönlüne göre birikim yaparsın :KK19:

Sağol cnm basımda küçük bir canavar var onunla geçiyor şükür halimize ama dişimiz çıktı :KK14:

Bende sen gibi düşünüyorum cnm
geçmiş olsun canım :KK19:
HEnüz geçmişi okumadım :KK17:
BUgün alışverişe gittik =)) Yağ, şeker, kuru gıda, çamaşır deterjanı vs. kalmamıştı evde. Onları aldık. OĞluma bez, mama, ıslak mendil aldık toplamda bunlara 200tl hardık :KK37: BU ay artık oğluma hiçbişey almamıza gerek kalmadı =))
Kendime kumaş pantolon aldım, buna gerçekten ihtiyacım vardı yoksa almayacaktım 45tl :KK17:
Oğluma bir sürü şey aldık ve onun da ihtiyacı vardı kıyafete o da toplamda 100tl tuttu. kkkkkkkkkkkkkk diye bir mağaza var oradan aldık kıyafetlerini cidden uygun fiyatları.
30tl otogaz parası verdik.
Toplam giderimiz 375tl tutmuş :KK53: :KK52:

Bu alınanların içinde hiç fuzuli birşey olmadığı için içim rahat. Aslında birkaç kazak falan alayım dedim ve eşim de bana 300tl bütçe ayırmıştı ama ben sadece 45tl harcadım, kalan parayı da eşime geri verdim :KK9: Malum bu ay kurban parası ayıracağız, ailelere de yardım ederiz. hiç olmazsa 1-2 çeyrek alabilelim diye kendimi tuttum =))

canım Allah kurbanınızı kabul etsin.
aldıklarınızı da oğluşunla güle güle hayırlı günlerde kullanın.
herşey gönlünce olsun canım.:KK19:

selam kızlar,
dün eşim birikim için para bırakmıştı, bende bugün o parayla çeyrek aldım.. 160 tl den 8 tane aldım..
Birikimi ev için yapıyoruz oda uzun vadeli yani en az 2 yıl sürer en çok getirinin altının sağlayacağını düşündüm..
Eşimin bilgisi dahilindeki altınlarımı saymıyoorum ben o ortak hesap, artırdığım paralardan aldığım altınlarımı yazacağım listeye..
Ne olur ne olmaz dursun kenarda 3-5 altınım.. Gizli olucak yani ama yeri geldiğinde çıkartır koyarım ortaya tabi..
ilerde ne olacağı belli değil çocuklar büyüyecek, okul için harcarım yada zor durumda kalırım dünyanın binbir türlü hali var işte..
hayırlı olsun altınların canım.
Birşeyi merak ettim neden 2 tam altın almak yerine 8 çeyrek aldın? Bu şekilde daha avantajlı mı oluyor? Ben de 2 tam alıyorum da o yüzden sordum :KK17:
Bir de ben eşimle ortak yaptığım birikimi yazıyorum burada belirteyim tekrardan =)) Benim maaş kartım eşimde her ay maaşı çeker çekmez alır altınları geri kalanla da borç öderiz ve aylık harcamalarımızı yaparız.

kızlarr ıs bankasından 2 gram altın aldım 97.12 den
194.24 tl tutuu aynı sekılde satısını yapıcak olsam suan 94.13 TL
İşlem Tutarı: 188.26 TL
lıraya satıyorum yanı 5,98 tlcık zararım olcak eger altın yıne 99 felan olursa yıne yatırgım parayı karsılamıcak sanırım.. ıyı kı 2 gram almısm bununda nasıl oldugunu görmüş oldum en güseli gitip alcanız ceyrek bırıkımın ıcın en ıdealı sanırım
hayırlı olsun altınların...

hayırlı olsun canım...
nler aldın bakıyım çeyize.
benimde dün laptopum geldi ay ay ay sevindirk oldum:21::21:
Şirin laptopun hayırlı olsun karalahana :KK3:

Hüüüüü ben de tatil istiyorum :KK5: :KK9:
Ama ne mümkün, eşim ilk gün izinli 2.gün tekrar çalışmaya başlıyor.
Bir de bu bayram bizim için çooook yorucu olacak.

canım sen de eşinle yaptığın birikimi yazmıyorsun buraya değil mi??
Bir ben miyim aba eşiyle yaptığı birikimi yazana acaba =)))

Canım Allah kurbanınızı şimdiden kabul etsin .
gelecek aya da inşallah gönlüne göre birikim yaparsın :KK19:

geçmiş olsun canım :KK19:

canım Allah kurbanınızı kabul etsin.
aldıklarınızı da oğluşunla güle güle hayırlı günlerde kullanın.
herşey gönlünce olsun canım.:KK19:

amin canım hepimizinkini.
cuma günü okuldakilere "gün yapalım" dedim :KK9: Hepsi mırın kırın etti. Altın yükselince ahhh vahh dersiniz siz dedim :KK1: Bir bulamadım kendime altın günü arkadaşı =)))

X