Kirli Çıkılar )))

Teşekkür ederim

Sabah erken kalktım
Kahvaltımı yaptım günün menüsünü planladım
Sonrasında peksemet yaptım bizim buralarda yaygın olarak yapılır haşhaşlı çörek de diyebiliriz.

Merhaba hanımlar mutlu huzurlu pazarlar
Erkenden kalktım hamur yoğurdum kahvaltı için peksemet yapacağım inşaallah
Dün gece bugünün akşam menüsünü tasarladım
Yarın okul başlıyor geldik bir yaz tatilinin daha sonuna hayırlısıyla

Merhaba :) oh maşallah erkenden işlerini halletmişsin . Bu yaz nasıl geçti hiç anlamadım . Kuzular içinde hayırlısı olsun.
Zam mı geldi yine ne yapıcaz gerçekten
Erken kalkıp günü upuzun yaşamayı seviyorum.
Erken kalkan da ister istemez yol alıyor ☺
Evet ya zam geldi

Erken kalkıp günü upuzun yaşamayı seviyorum.
Erken kalkan da ister istemez yol alıyor ☺
Evet ya zam geldi
BEnde aynen seviyorum erken kalkmayı ama son zamanlarda hep az daha uyuyayım derken 10-10;30 gibi uyanıyorum
3 gün tatilde bitti , kim işe gidecek yarın
Sonumuz hayır olsun ama ben pek umutlu değilim..

27- bireysel emeklilik sistemi - 140 tl
28- iş yerinde çay-kahve parası
29- arkadaşlar için doğum günü sünnet düğün için hediye
30- Evin vergisi
31 - kitap ücreti
32- ikinci üniv okuyorum 2. Sınıf harç masrafıda var
Bunları yazmayı unutmuşum
Seneye mayıs ayında Allah’ın izniyle benim kredim eşimin kredisi ve araba kredisi bitecek. O günleri görürsek bayağı rahatlamış olucaz. Herşeyin başı sağlık Rabbim sağlık sıhhat huzur eksik etmesin. Biz bir şekilde idare ediyoruz buna şükür.

İnşaallah hayırlısıyla borçtan kurtulduğunuzu da görürsün.
Benim de yılbaşı gelince kredi kartımın büyük miktarlı taksitleri bitmiş olacak

Ocak şubatta 500 küsurluk son 2 taksit kalacak onlar diğer taksitlerden sonra baya küçük miktar gelecek ☺

Günaydın hayırlı sabahlar hanımlar ☺

Günaydııııın... :)

Bu ara ipin ucu kaçtı bende :) Tatilde ve İstanbul da olmak yaramıyor bana... evde olmak hiç bana göre değilmiş bir kere daha anladım :)

Genelde dışarda yiyoruz, hafta sonları İstanbul yakınlarına kaçıyoruz arkadaşlarla, bütçe alt üst :)

Arkadaşlarla da çıktığımız için bir gün 1.000 e falan patlıyor... benzin vs hariç... sabah kahvaltısı, akşam yemeği, aradaki aktiviteler.... çocuklarla olunca masraf katlıyor sürekli :)

Yazlığa da başladık, ara ara onun ödemeleri vs derken sürekli para harcıyoruz... Kışın iyi bi toparlanmak lazım :)

Sağlık olsun boşveeer modundayım bu aralar.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…