selamlarrr.. sınırboyu hangı semttensın sen kı?
emirlerdeyim -etimesgutta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlarrr.. sınırboyu hangı semttensın sen kı?
Eki Görüntüle 898918 uzun zaman önce elossanın sayfasından aldıgım tarifi denedim. tam darksea lık bir şey. her ne kadar un olsa da içinde şeker yerine doğal pekmez, falan kullanılıyor.
kekimiz pekmezli, zeytinyağlı, fındıklı ve elma dilimli. karmaraşık gibi gözükse de zeytinyağı bir farklılık katmıyor (rahatsız etmiyo), pekmezi sevmeme rağmen şeker yerine çok güzel olmuş (kekin rengini de koyu yapıyor), elmalarım fazla idi biraz kek hamurunu borcama döktükten sonra dilim dilim elmayı dizip, tekrar hamuru döktüm. resimde elmaların oldugu yerler belli oluyor. cevizime kıyamayıp, fındık kullandım.
nasıl ki canım sen o kadar dolanıyon ona ücret almıyon mu adı mı başka
bu arada duaya ne zaman başlıyoz hayırlısıyla
malum 19a az kaldı
kızlar yaz başı gibi kızkardeşimin düğünü var. hazır altın da böyle ucuzken bir bilezik alyım diyorum kardeşime. ama daha önce hiç kardeş evlendirmedim
ne kadarlık birşey almam makbul olur sizce. tabii gönül ister ki enn güzeli, pahalısı olsun ama ben bu işin ortası nedir merak ediyorum :26:
kızlar uzun süredir buraya takılmıyorum(( hepinizden özür deilrim çok ihmal ettim:)
ama çok güzel bi haberle geldim.. Ben bu sitenin kitap kurdu köşesine takılmaya başladım son günlerde işte okuncak kitap falan arıyodum hemd eşöle böle geziniodum derken bişeye rastladım.....
Hatunun biri yabancı bi siteden görmüş yurt dışında yapılan bi organizasyonmuş
adı sanırım serbst ktüphane
apartmanın girişine bir dolap konuluyo bu doap normal sıradan kilidi olan bi dolap ve hane sayısı kadar kilit yaptırılıyor
bu dolaba kitap okumak isteyen bir kitap bırkıyor bir kitap alıyor... Böylece bir sürü kitap okunmuş oluyor. Bu fikir inanılmaz hoşuma gitti
bugün eşimle site yönetimine gittik. Ne yapabiliriz dedik. Bizim sitemiz 17 blokluk ve her blokta 40 daire olan bi site
dedilerki bi dilekçe örneği getirin. çoğaltalım temzilik elamanlarıyla her apartmanda bir tane var. Dairelere dağıtalım 18yaşından büyük herkes imzalasın bi nevi imza kanpanyası olcak yarın yazıyı yazcam eğer olursa o kadaaaaaaaaaaaar kişinin kitap okumjasına vesile olcam:))))))
her ay 80 tl aaidat verioruz yapsınlar bi zahmet bunu o kadar kişiyle çarpınca bir sefere mahsus olmak üzere yapılmayak bir şey değil sonuçta.......