Kirli Çıkılar )))

Kadir gecemiz hayırlara vesile olsun kızlar.....
Ya arkadaşlar bu yıl Allah izin verirse salçamı eriştemi ve pek çok kışlık hazırlık yapmak istiyorum. Ama korkuyorum burdan yapanlar ne yaptığını me zaman yaptığını anlatıp beni cesaretlendirse çok sevaba girer. Gaza gelip üşenmem yaparım inş.
Yardım ve teşviklerinizi bekliyorum. Off niye aynı şehirde değilizki birbirimize yardım ederdik böyle şeylere :KK31:

Ya arkadaşlar bu yıl Allah izin verirse salçamı eriştemi ve pek çok kışlık hazırlık yapmak istiyorum. Ama korkuyorum burdan yapanlar ne yaptığını me zaman yaptığını anlatıp beni cesaretlendirse çok sevaba girer. Gaza gelip üşenmem yaparım inş.
Yardım ve teşviklerinizi bekliyorum. Off niye aynı şehirde değilizki birbirimize yardım ederdik böyle şeylere :KK31:

ben etmezdim
tembelim ben:KK19::KK19:

loveli bebisin hayirli olsun allah tamamina erdirsin bir oglun vardi demi kizmi istiyosun yine erkekmi
bir oğlum var seyhancım allahım bağışlasın kız erkek farketmez valla sağlıklı hayırlı olsun eli ayağı düzgün olsun yeter kızı da bir oğlu da

darkcım nerde yaşıyorsun burda adanada ağustos eylül gibi salça yapılır
diğer kurutmalıklar da öyle
buzluklara atılacaklarda mevsimine göre fiyatlar da bayramdan sonra düşebilir o zaman yap mesela
paylaşırım burda yaptıklarımı
erişte bilmiyorum ama tariflere göre yap ben tarhana yaptım mesela tariflerle

kızlar bu arada benim oğluş duşa alıştı her gece alla duş alcak
suya girmeden mümmmmmkün diil yatmıyo yani sırt üstü bile yatmıo saat 9 u geçince basıyo çığlığı
kaç gece nesi var diye çözemedik suya girince susuyo hatta sudayken uyukluyo:))))

ve daha 2 aylık bile olmadı ayaklarının üstünde durmaya çabalıyo bugün adım bile attı
bu kadar küçük bebk ayakta neden durmak ister illa ayakları yere değcek öyle durcak kollarım kas yaptı yakında mr marsalın kolları gibi olcak kaslı kaslı:)))))

ben etmezdim
tembelim ben:KK19::KK19:
Dur kız hevesimi kırma. Yapmak istiyorum ya doğal doğal beslenelim
bir oğlum var seyhancım allahım bağışlasın kız erkek farketmez valla sağlıklı hayırlı olsun eli ayağı düzgün olsun yeter kızı da bir oğlu da

darkcım nerde yaşıyorsun burda adanada ağustos eylül gibi salça yapılır
diğer kurutmalıklar da öyle
buzluklara atılacaklarda mevsimine göre fiyatlar da bayramdan sonra düşebilir o zaman yap mesela
paylaşırım burda yaptıklarımı
erişte bilmiyorum ama tariflere göre yap ben tarhana yaptım mesela tariflerle

Canım muğladayım.
Erişteyi oğlum seviyor şöyle bol yumurtalı tam buğday unundan Erişte yapsam çooook iyi olacak.
Bide salça, kurutma biber domates, domates konservesi, daha doğrusu bilumum konserve. Ben dondurucuyu pek sevmiyorum ama onada koyacağım bişeyler.
Kışın en ihtiyaç duyduğum şey domates oluyor.
Tarhanayı pek sevmiyoruz onu yapmam. İşte öyle canım....
Yardım ve desteklerini bekliyorum

Son düzenleme:
suya girmeden mümmmmmkün diil yatmıyo yani sırt üstü bile yatmıo saat 9 u geçince basıyo çığlığı
kaç gece nesi var diye çözemedik suya girince susuyo hatta sudayken uyukluyo:))))

ve daha 2 aylık bile olmadı ayaklarının üstünde durmaya çabalıyo bugün adım bile attı
bu kadar küçük bebk ayakta neden durmak ister illa ayakları yere değcek öyle durcak kollarım kas yaptı yakında mr marsalın kolları gibi olcak kaslı kaslı:)))))

Kıyamam o da düzenini kurmaya çalışıyor anlaşılan. Yazın her akşam duş yaptırman iyi olur zaten.

Son düzenleme:
selin o totosunu yırtsada sen adım attıracak gibi tutma
onun topuk kemikleri halen yumuşak düz taban olur
sıpaya bak yaa 1 yaşına girince koşarda bu:nazar:
yerim ekşi süt kokuluyu:)

günaydın hanımlar

selincim yatma rutini haline gelmiş olabilir
benim arkadaşım uzun süre her akşam banyo yaptırıp yatırdı
daha kolay uyuyordu yatma rutini olarak alışınca
sen de deneyebilirsin

kızlar günaydın birşey sormak istiyorum biliyorum bir çok kez ONS ile işlem yapmayı anlatttır mısınız? ONS yüksek iken mi yoksa düştüğün de mi DOLARDA-ALTINA geçmek gerekiyor. :KK43::KK43:

maşallah de annesi yerim onuuuuu
mert eren de çok sever banyoya giderken başlıyor soyunmaya zor çıkıyor biz de her gün yıkardık
şimdi bile her gün istiyor kirlendim yıka beni diye

kızlar günaydın birşey sormak istiyorum biliyorum bir çok kez ONS ile işlem yapmayı anlatttır mısınız? ONS yüksek iken mi yoksa düştüğün de mi DOLARDA-ALTINA geçmek gerekiyor. :KK43::KK43:

günaydın

ons yüksek iken altından dolara
düüşük iken dolardan altına geçmen gerekiyor diye biliyorum
ama istersen altın arbitraj yaz google dan bi arat emin ol

merhaba limon

sistemimiz herkesin elinden cebinden geldiğince tasarruf etmesi yaşam şartlarına göre
150 tl biriktiren de var ayda 2000 TL de
ilk sayfada kurallar
ilk 600 sayfada da tasarruf bilgileri var
kimimiz altın alıp satıyor kimizi döviz biriktiriyor kimizi TL de kalıyor
her ay sonu da farmasi ye bildirim yapıyoruz

kizlar burasi baya bir sakinlesmis kimse kalmamis herkesler tatildemi :KK1: ne var ne yok bakiimmmm:KK1::KK1:

bugun visne alcaktim recel icin 4 tl dedi allmadim:KK53:

:KK60::KK60::KK60:

tüm bacılarımın bayramını kutlarım,

şeker tadında bir bayram geçirmeniz ümidiyleee bacılarım....
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X