- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oylemi badecan,demek anladin ,gercekten cok kotuydum,hee bir de su var,resmen hastane doktorlari ,her lafta ee hamile olma ihtimaliniz ile baslayan cumlelerle konusuyorlardi :))bir ara resmen doktorlarin diline dustum didim yaaa.cunku mecburen durumumu anlatttim,acikcasi en kucuk bir ihtimal bile olsa,yapilan tedavi yuzunden ,herseyin mahvolmasini goze alamadim.sagolsun hepsi zaten cok sagduyulu yaklastilar.cok sukur gecti.
degerlerime gelince,telefon ile bana soylendigi icin elimde yazili bir belge yok,sadece degerlerimin cok iyi oldugunu soyledi ve pozitiv dedi o kadarartik persembeye belli olur ak ile kara :))senin de dedigin gibi ,insallah su cektiklerime deger diyorum....
bu kadın ne kadar güzel bir kadındır ya
ilk gün ben koştururken börek yapmış getirmiş hastanelerde beni aramış telim çantamda kapandığında
2.gün çiğ köfte yapmış lavaşına kadar tuzuna kadar düşünmüş
3. gün hele o gün günlerdir içmediğim ev çayını yapmış termosa koymuş çayını kaşığını almış gelmiş
ne diyeyim daha ne diyeyim allah hep kendi gibi iyi insanlarla karşılaştırsın
evlatlarının da karşılarına kendi gibi insanlar dostlar çıkarsın amin inşallah
taaa başkalarından numaramı bulup beni yalnız bırakmayan farmasiye
deryama o naif duygusal deryama mucuk mucuklar
telden bahsedip de vermeyi unuttuğumda deryadan almayıp beni aramayan sirkeye burdan özellikle sevgilerimi sunuyorum
acabası geri döneceğim hiç aklına gelmedi mi-doruk bile içine doğup beni aradı ya la-
iyi dileklerini selamlarını haberlerini aldığım dostlar hepinize
sen dinlenmeye devam et..o su tekrarlayacak ..ilki kadar olmasada rahatsızlık verir ama her ay azalacak merak etme..
dediğim gibi bhcg yükseldikçe su toplamaya devam ediyo..
senin e2 takibin yapılmadımı bu kadar şiddetli olacağı belli olurdu e2den de neyse geçmiş gitmiş..
sen artık bebeğine ve kendine dikkat et..dinlen güzelce..
hepsini unutacaksın emin ol :)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlar hayırlı sabahlar
geçmiş olsun canım, neymiş beze
Farmasi,pepeti ve seyyan cok tesekkurler,geldi gecti cok sukur....seyyan bilmiyorum artik,kiz,erkek farketmiyor,tek istedigim sey saglik saglik saglik,gerisi bos....
seyyah, sen böcüğün yerine niye badeyi aramadın, bu prof olmuş baksana
farmasicim 2. bebeğe karar verdik rabbim hayırlısını versinmerhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
çocuk doğuracaklar ya da doğurma niyetinde olanlar kesinlikle dünyanın bu altın toplarına sahip olmak bambaşka bir şey ne acı ne sıkıntı ne keder asla aklınıza gelmesin ne varsa kaderinizde onu yaşarsınız önyargılı olmayın bu işlere karşı
iyi ve güzele odaklanın herşey güzel olsun
royemcim geçmiş olsun hamilesin inşallah rabbim o güzel duyguyu yaşatsın sanaBade,pek iyi degildim son gunlerde.sana sorular sordugumun gecesiydi yanlis hatirlamaiyorsam,solugu hastanede aldim.cok kotuydum,zaten ilk uc gun yataga yapisik sureklu uyuyordum,halim yoktu,yiyip icemiyordum,3 gunden sonra kalkip soyle bir evi toplayim derken nefes alamadigimi farkettim ,once onmesemedim,gecer dedim,ilaclardandir dedim,ama iki adim atipta nefessiz kalinca kesin ciddi bir problem var deyip hataneye gittim,kadin dktorumda hemen zaman kaybetmeden hastaneye gitmemi soyledi.sonuc,cigerlerim su toplamis ( ,bastan herseyi anlattigim icin ,doktorlar cok temkinliydi sagolsunlar,sonucta tam 1,5 lt su cektiler (,ustune birde enfeksiyon kapmisim,onun icin ilac tedavisi,ustune kan sulandirici igneler verdiler,halen kullanmam lazim.tam 6 gun hastanede yattim,cok zordu benim icin.simdilik daha iyiceyim,halen tam iyilesemesemde,cok sukur gunluk hayatima geri donebildim.
kan testimin sonucunuda aldim ama halen icimde endiselerim var,doktor bana testin pozitiv oldugunu soyledi,persembeye randevum var,gercekten hamilemiyim hic bilmiyorum.hep duyuarim degerler duser,once olumlu derler ama sonuc oyle degildir,halen acabalarim,ya olmazsalarim cok var....
bu kadın ne kadar güzel bir kadındır ya
ilk gün ben koştururken börek yapmış getirmiş hastanelerde beni aramış telim çantamda kapandığında
2.gün çiğ köfte yapmış lavaşına kadar tuzuna kadar düşünmüş
3. gün hele o gün günlerdir içmediğim ev çayını yapmış termosa koymuş çayını kaşığını almış gelmiş
ne diyeyim daha ne diyeyim allah hep kendi gibi iyi insanlarla karşılaştırsın
evlatlarının da karşılarına kendi gibi insanlar dostlar çıkarsın amin inşallah
taaa başkalarından numaramı bulup beni yalnız bırakmayan farmasiye
deryama o naif duygusal deryama mucuk mucuklar
telden bahsedip de vermeyi unuttuğumda deryadan almayıp beni aramayan sirkeye burdan özellikle sevgilerimi sunuyorum
acabası geri döneceğim hiç aklına gelmedi mi-doruk bile içine doğup beni aradı ya la-
iyi dileklerini selamlarını haberlerini aldığım dostlar hepinize
farmasicim 2. bebeğe karar verdik rabbim hayırlısını versin
benim de kan pıhtılaşması olduğundan 9 ay iğne vuruyorum kendime biraz stres var şimdi üstümde :18: tekrar o günleri yaşayacağım bi de heyecanlıyım ikinci kere allahım nasip ederse anne olacam gelişmeleri haber ederim
royemcim geçmiş olsun hamilesin inşallah rabbim o güzel duyguyu yaşatsın sana
etrafımızda böyle iyi insanları varlığı nasıl iyi geliyor değil mi
inan hep aklımdaydın ama numaranı almadım kusura bakma sunny abla sağolsun sürekli haber getirdi senden
affettin mi beni seyyah:26: