Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yazıp çıkıcam hemen kutlayan herkese çok teşekkür ederim:)
doğumum çok kolay oldu cidden
tabi bu benşm yaşadıklarım kolaysa zor olanlar napıyo
bu normal doğum ağzıma mıçtı resmen :) bidaha yapmakmı aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
suyum geldi hazırlandım duşumu aldım bildiğiniz pazara gider gibi çantamı taktım koluma gittim karnımda azzzzzzzcık bi ağrı vardı adetin ikinci günü falan olur ya öle
sonna kanamam oldu birazcık hastaneye gittim işte beni kontrol ettiler hala iki santim
yatışım yapıldı hastaneye annemler geldi kızkardeşimle saçımı yaptık ama ben sanıorum ki adet ağrısının son dozu gibi gelcek dogurcam
sonna bana 3 gibi suni sancı takıldı yarım saat sonna açılmam 6 cm oldu 45 dakka sonna 9 cm
doğumhaneye zor yetiştim yatakta doguruodum az daha dogumhaneye gittik doktoru bekledik bana ıkınma dediler ama nasıl ıkınmim çocuk gelmiş saçları görünüo bana dur diolar iki ıkındım ebeler doğurttu sonna doktor geldi bebiş dogdu:)
en son ultrasonda 3300 gramdı ama ben 3830 gramlık bi tosuncuk dogurdum:)
o sancılardan aklıma dua falan gelmedi tek dyebildiğim şey
seyyah atansın bebeği olmayanların bebği olsun du aklıma bunlar geldi o anda tek düşündüğüm şey o masadan kalkıp arkama bakmadan koşup gitmekti:) ciddi ciddi düşündüm ama bacaklarım öle titrioduki bide kelepçelerle bağladılar yapamadım:)
anne olmak kolay diil cidden şimdi beşikte beni bekleyen minnacık bişey var:) çok enteresan bişey nefes alıyo kımıldıyo:)
arada gözlerini açıyo bakışıoruz uyyo:)
sütüm gelmedi hala onun için uğraşıoruz
bana deselerki sana trilyonlar verelim gel bidaha dogur mümmmmmmmmmmmmmmkün diil.................:))))
ayrıntılı yazarım:)
döncem:)