• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

seliiiin, çınarının kıyafetleri yatağı falan pek güzel. güle güle sağlıkla kullanın.

sana bir tavsiye: aldığın şekildeki alt açma bezleri çok kullanışlı olmuyor. bazen öyle denk gelir ki altını açarsın kaka yapar, altını açarsın çiş yapar, alt açma örtüsü yetiştiremezsin. can bebenin alt açma bezleri var, hazır. kirlenince at gitsin. pakette 10 tane oluyor. şiddetle tavsiye ediyorum.

unibaby yenidoğan ıslak mendil, dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı da tavsiye ettiğim ürünlerden. oğlum 5 yaşına geldi ama hala bunları kullanmaktan vazgeçemedim :)))

hayırlı cumalar herkese ...
benim biraz sıkıntım var . paylaşmak istiyorum. erkek arkadaşımla yeni sözlendik aile içi o buraya taşındı uzaktık daha önce ankaradaydı . şimdi geçici bir işte çalışıyo... üniverte okumuş kültrlü de biri çok seviyoruz birbirmizi ama şöyle bir sorun var. burda hast işe başlıycaktı ama olmadı kesin gibiydi nasip işte başka iş buldu aileside onu hastahanede çalışıyo bilyo ve ailesi ramazn bayramndan sonra geliyolar işi yok doğru düzgün ama seviyorum kpss ye grcem polislik için uğraşıcm diyo...
ben beklemeli miyim ... yoksa geri mi gitsin bilemiyorum git diyorum ama ben sensiz yapamam ayrı kalam diyo çok zor bir karar eşiğindeyim :(((((

seliiiin, çınarının kıyafetleri yatağı falan pek güzel. güle güle sağlıkla kullanın.

sana bir tavsiye: aldığın şekildeki alt açma bezleri çok kullanışlı olmuyor. bazen öyle denk gelir ki altını açarsın kaka yapar, altını açarsın çiş yapar, alt açma örtüsü yetiştiremezsin. can bebenin alt açma bezleri var, hazır. kirlenince at gitsin. pakette 10 tane oluyor. şiddetle tavsiye ediyorum.

unibaby yenidoğan ıslak mendil, dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı da tavsiye ettiğim ürünlerden. oğlum 5 yaşına geldi ama hala bunları kullanmaktan vazgeçemedim :)))
elifcim bu uniyenidoğandan ucuz bulup dehşet bi stok yaptım sanırım bi sene yetcek kadar ıslak mendilimiz var iyi para ödedim tek seferde bi tanesinide açtım baktım cidden hiç kokusu yok sadece saf suyla ıslatılmış:)
dalinin deterjanını aldım ama yumuşatıcısını almadım bebişin çamaşırlarında yumuşatıcı kullanmıorum yumuşatıcı son suda karıştığı için iyi durulanmıyo
bende yumuşatıcı almadım o yüzden zaten çamaşırları sert olmuyo dalinin deterjanı yumuşacık yapıo
bide o alt açma setini annem göndermiş görünce hoşuna gitmiş ben canbebenin diilde kipanın alt açma örtüsünü aldım sonuçta çokda önemli diil markası bana göre alt tarafı üstünde bezi değişcek dedim:) hala kullanıosan alt açma örtüsü kipada daha ekonomik kipa markalı olanları:)
hayırlı cumalar herkese ...
benim biraz sıkıntım var . paylaşmak istiyorum. erkek arkadaşımla yeni sözlendik aile içi o buraya taşındı uzaktık daha önce ankaradaydı . şimdi geçici bir işte çalışıyo... üniverte okumuş kültrlü de biri çok seviyoruz birbirmizi ama şöyle bir sorun var. burda hast işe başlıycaktı ama olmadı kesin gibiydi nasip işte başka iş buldu aileside onu hastahanede çalışıyo bilyo ve ailesi ramazn bayramndan sonra geliyolar işi yok doğru düzgün ama seviyorum kpss ye grcem polislik için uğraşıcm diyo...
ben beklemeli miyim ... yoksa geri mi gitsin bilemiyorum git diyorum ama ben sensiz yapamam ayrı kalam diyo çok zor bir karar eşiğindeyim :(((((

ya canım ne desem bilemedim
ama en doğrusu geri dönmesi gibi geldi bana sonuçta ayrı kalıcak olan tek çift siz diilsiniz hem evinde olursa kpss ye çalışması daha kolay olur şimdi orda evde bir sürü sorunla baş etmek zorunda dönsün evine ailesine yalan sölediğinizi sölemek zorunsda diilsiniz madem olmuş bişe işten çıkarıldım desin
dönsün evine, tam kosantre olarak hazırlansın kpss ye polislik sınavlarına oda olmazsa artık
bi şekilde iş bakarsınız nişanlına ama böle yalan söleyerek başlamayın bişeylere
dayanır tamam belki haftada 2 diil 4-5 ayda bi görüşünüz ama yalansız dolansız olur.....
vede keşke ikinizinde sağlam bi işi olmadan bu nişan söz olaylarına girmeseydiniz..... yani önce gerekli şartları sağlayıp sonra yapsaydınız napcaksanız.......

valla bende napıcam bilemiyorum anlatmam gerek sanırım onunda benimde iyiliğimz için doğru karar vermeliyim ... nasıl söylemeliym ki tam konuşcak olyorum tıkanıyorum sanki boğazıma bişey oturuyo çok zor çok :((

elifcim bu uniyenidoğandan ucuz bulup dehşet bi stok yaptım sanırım bi sene yetcek kadar ıslak mendilimiz var iyi para ödedim tek seferde bi tanesinide açtım baktım cidden hiç kokusu yok sadece saf suyla ıslatılmış:)
dalinin deterjanını aldım ama yumuşatıcısını almadım bebişin çamaşırlarında yumuşatıcı kullanmıorum yumuşatıcı son suda karıştığı için iyi durulanmıyo
bende yumuşatıcı almadım o yüzden zaten çamaşırları sert olmuyo dalinin deterjanı yumuşacık yapıo
bide o alt açma setini annem göndermiş görünce hoşuna gitmiş ben canbebenin diilde kipanın alt açma örtüsünü aldım sonuçta çokda önemli diil markası bana göre alt tarafı üstünde bezi değişcek dedim:) hala kullanıosan alt açma örtüsü kipada daha ekonomik kipa markalı olanları:)

ya canım ne desem bilemedim
ama en doğrusu geri dönmesi gibi geldi bana sonuçta ayrı kalıcak olan tek çift siz diilsiniz hem evinde olursa kpss ye çalışması daha kolay olur şimdi orda evde bir sürü sorunla baş etmek zorunda dönsün evine ailesine yalan sölediğinizi sölemek zorunsda diilsiniz madem olmuş bişe işten çıkarıldım desin
dönsün evine, tam kosantre olarak hazırlansın kpss ye polislik sınavlarına oda olmazsa artık
bi şekilde iş bakarsınız nişanlına ama böle yalan söleyerek başlamayın bişeylere
dayanır tamam belki haftada 2 diil 4-5 ayda bi görüşünüz ama yalansız dolansız olur.....
vede keşke ikinizinde sağlam bi işi olmadan bu nişan söz olaylarına girmeseydiniz..... yani önce gerekli şartları sağlayıp sonra yapsaydınız napcaksanız.......

yok canım, alt açma kullanmayı bırakalı çok oldu. ama unibaby ve dalini hala kullanıyoruz. stok yapman iyi olmuş.
bazı lekeleri dalin deterjan çıkarmıyor. ben önce kosla oxi koyup kovada bir gece bekletiyordum, sonra elimde şöyle bir durulayıp dalinle makinede yıkıyordum. benim çamaşır yıkama ve ütü konusunda manyaklığım var. makinede iki kere yıkatıyorum, elime gelen ne varsa da ütülüyorum.

elif ben donlarımıza kadar ütülüodum çorap toz bezi ya aklına ne gelirse kuruyan çamaşırları toplayı getiriodum
ütüleyip öle yarleştiriodum ama artık yapmıorum benim her hafta ütüm 3 saat sürüodu canıma yazık bea dedim:)

ama hala ayda bi falan çoraplarımızı donlarımızı ütülüorum hani yok ama mantar olma ihtimaline ne bilim mikropları makinanaın sıcağında ölmemiştir falan diyerekten ama ayda 1 defa fazla diil:) yoksa çıkamıorum işin içindne hele sen çocukla napıosun? nasıl yetişiosun alkışlıorum seni:46::46::46::46::46::46::46:

selam hatuncuklar. nasılsınız:16::16::16:
hayranım walla tasaruflarınıza:21::21:
ohh selin kapmış hemencecik bütün ıslak mendiller:16::16: bebişin totosu pırıl pırılmı olcak:9::9::9:

carpedileydi kardeş keşke yalan söylemseydiniz. hani aile için önemli bişey sonuçta. gidip ailelere de yalan söyledik demeyin bence. hani bu sefer damat adayı yalancı durumuna düşcek buda aile için iyi olmaz die düşünüyorum. selinin dediği gibi işten çıkarıldı falan diyin..
bi bayan evlenince sözlenince kpss rahat hazırlanır die düşünüyorum. ben kpss çalışmış biri olarak çok stresli günler yaşadım. sewgilimden ozaman ayrıldım mesela. bütün nedeni sinir stresti. iyi puan almak için herkesi silecek duruma gelmiştim. kırıcı biri olmuştum. yani şimdi şimdi insanlar söyleyince fark ediyorum.
siz bilirsiniz tabi ama bence bekleme gibi bir durumunuz varsa bekleyin.
en kötü ihtimalleride düşün. mesela kpss girdi iyi puan alamadı. bu sefer siz sözlü nişanlı iseniz nezaman düğün nezaman düğün demeler başlayacak buda can sıkar die düşünüyorum.
kpss temmuzda girse , ilk atama kasımda olcak.. ikinci atama haziranda
yani kpss çalışma atanma falan derken 2senenizi bulur.
ben atamayı bekliyorum. bu işin içinde oldugum için bilgi vermek istedim.
bide erkek arkdaşınız bölümü neydi? siz ne iş yapıyosunuz. kpss falan düşünmedinizmi. beraber çalışırsanız daha ii olur belki. beraber derken aynı zamanda bireysel çalışmak

herkese selam
tembel sirke geldi
selin aldıklarına bayıldım güle güle güzel sağlıklı günlerde giydir Çınar a
sabah dinledim dış ticaret açığı yükselmiş 6 milyar küsür dolardan 10 milyar küsür dolara çıkmış blumbergtekiler bu durumun yansımasının doların yükselişe geçmesiyle yorumluyorlardı :68:

elif ben donlarımıza kadar ütülüodum çorap toz bezi ya aklına ne gelirse kuruyan çamaşırları toplayı getiriodum
ütüleyip öle yarleştiriodum ama artık yapmıorum benim her hafta ütüm 3 saat sürüodu canıma yazık bea dedim:)

ama hala ayda bi falan çoraplarımızı donlarımızı ütülüorum hani yok ama mantar olma ihtimaline ne bilim mikropları makinanaın sıcağında ölmemiştir falan diyerekten ama ayda 1 defa fazla diil:) yoksa çıkamıorum işin içindne hele sen çocukla napıosun? nasıl yetişiosun alkışlıorum seni:46::46::46::46::46::46::46:

bi doncu daha :9::9::9: bende öyleyim :9::9:

seyyahcım geç oldu ama beişiğinin içini ancak yapabildim:) biraz geç yaptım tozlnmasın diye:)
Eki Görüntüle 724757
Eki Görüntüle 724758
Eki Görüntüle 724759

buda minik tulumu:) gemzeye giderken giycek:)
Eki Görüntüle 724762

alt açma seti
Eki Görüntüle 724765

tişörtleri hepsi avuç içi kadar:) erkekler pembe giyemez diye bişey yok dimi:)
Eki Görüntüle 724768
Eki Görüntüle 724769
Eki Görüntüle 724770
Eki Görüntüle 724771
Eki Görüntüle 724773

buda kaptan cex parow tulumumuz:)
Eki Görüntüle 724777

pijama takımlarımız
Eki Görüntüle 724778
Eki Görüntüle 724779
Eki Görüntüle 724782

ayakkabımız işaret parmağım kadar minnacık:)
Eki Görüntüle 724784

elime bunlar geçti:)
bide bayramlık kot alcam çınar beye ama şu an kestiremiorum o zmanki boyutlarını dogsun ben neler alcam daha ona:)

ayy ayyy ayyyy
maşALLAh maşALLAhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: pek yakışcak küçük paşamıza:nazar::nazar:
alt açma seti de pek tatlıymış:16::16::16:
bebişimizde pembe giysinki. yeni dogan bütün bebişler var olan tüm duvarları yıksınlar. daha güzel daha eşit bi hayat için:16::16::16::16:

selin çınar bebek güle güle kullansın cicilerini :nazar::nazar::nazar:
papatyacım linkini verdiğin sitedeki herşey sudan ucuzmuş :27::27::27::27:
şaka bir yana ben şahsen trilyoner de olsam almazdım her zaman şöyle düşünürüm ben bu hayatta bu imkanları hakkedecek ne yaptım aç insanlar ise bu duruma düşecek ne yaptılar
yani bana ödül ona ceza olan nedir ?????

yiyelim içelim ama israf etmeyelim ayeti kerimedeki gibi ....

pepeticim ben çocuklarıma ortalama fiyatlı şeyler de aldım alırım ucuza şeyler de yeterki görüntü kalite açısından zevkime uysun:34:
malum çocukların yediği helal giydiği haram demişler :34:

Son düzenleme:
farmasi aynen bende pazardanda alırım hiç problemde etmem yane
sadece ilk dogdugunda tenine temas etcek şeylerin organik olmasını istediğim için normalden biraz pahalıya aldım ama oda normal olan zaten yoksa pazardanda laırım giderim en iyi yerdende alırım önemli olan beğenmem marka takıntım yoktur şükürler olsunki
vede en iyisini yapmışsın sende :)

benim annemde dio giydiği haram diye ama bazende dayanamıorum napim:)

selam hatuncuklar. nasılsınız:16::16::16:
hayranım walla tasaruflarınıza:21::21:
ohh selin kapmış hemencecik bütün ıslak mendiller:16::16: bebişin totosu pırıl pırılmı olcak:9::9::9:

carpedileydi kardeş keşke yalan söylemseydiniz. hani aile için önemli bişey sonuçta. gidip ailelere de yalan söyledik demeyin bence. hani bu sefer damat adayı yalancı durumuna düşcek buda aile için iyi olmaz die düşünüyorum. selinin dediği gibi işten çıkarıldı falan diyin..
bi bayan evlenince sözlenince kpss rahat hazırlanır die düşünüyorum. ben kpss çalışmış biri olarak çok stresli günler yaşadım. sewgilimden ozaman ayrıldım mesela. bütün nedeni sinir stresti. iyi puan almak için herkesi silecek duruma gelmiştim. kırıcı biri olmuştum. yani şimdi şimdi insanlar söyleyince fark ediyorum.
siz bilirsiniz tabi ama bence bekleme gibi bir durumunuz varsa bekleyin.
en kötü ihtimalleride düşün. mesela kpss girdi iyi puan alamadı. bu sefer siz sözlü nişanlı iseniz nezaman düğün nezaman düğün demeler başlayacak buda can sıkar die düşünüyorum.
kpss temmuzda girse , ilk atama kasımda olcak.. ikinci atama haziranda
yani kpss çalışma atanma falan derken 2senenizi bulur.
ben atamayı bekliyorum. bu işin içinde oldugum için bilgi vermek istedim.
bide erkek arkdaşınız bölümü neydi? siz ne iş yapıyosunuz. kpss falan düşünmedinizmi. beraber çalışırsanız daha ii olur belki. beraber derken aynı zamanda bireysel çalışmak

teşekkür ediorum yorumun için benim ailem biliyo fakat onun ailesi bilmiyo ama sanki anlıyorlar gibime geliyo... fizik mezunu + lisans var ya bu devlet işleri artık çok sıkmaya başladı beni ben istemiyorum artık sınava grmek falan muhasebeciym bende bna yetiyo bu iş çok şükür şimdilik ama en azından onunda bir düzgün işi olmalı ...
yarın öbür gün bana evlenşnce belki ben senin için gldim işte söyle falan oldu demesinden korkuyorum aileler bişey ypmıyo pek üstüne birde bizi suçlama gbi bir ihtimallleri olur mu acepp???

teşekkür ediorum yorumun için benim ailem biliyo fakat onun ailesi bilmiyo ama sanki anlıyorlar gibime geliyo... fizik mezunu + lisans var ya bu devlet işleri artık çok sıkmaya başladı beni ben istemiyorum artık sınava grmek falan muhasebeciym bende bna yetiyo bu iş çok şükür şimdilik ama en azından onunda bir düzgün işi olmalı ...
yarın öbür gün bana evlenşnce belki ben senin için gldim işte söyle falan oldu demesinden korkuyorum aileler bişey ypmıyo pek üstüne birde bizi suçlama gbi bir ihtimallleri olur mu acepp???

fizik bölümünün atama puanlarına bi bak istersen. yani benm kanaatimce sınavdan bi 90 almak baya zor bi durum. heleki lisans mezunları. alınmaycak bir puan deil ama zor zahmetli bir puan.. sen bi atama puanlarına bak. ona göre sıkı bir çalışma yapsın hani..

bence sende sınava girmelisin. yani ben mesela web master olarak çalışıyorum. 4 yılım olcak. profesyonel oldummu evet oldum. işimi iyi yapıyormuyum evet yapıyorum. ama ben 30 35 yaşına gelince bu işi yapamam. yani ben kanaatimce evli çocuklu bir bayanın özel sektörde çalışması çok yorucu. olmayacak bir durum deil. çok fazla yorgunluk getirecektik.

muhasebelerin puanlarıda uçuk kaçık deil. 85 alırsan rahat atanırsın die düşünüyorum. bence sende çalışmalısın. sende çalışırsan erkek arkadaşının yanında olursan. bu sizi çok ii motive edicek bence. önlisans puan almak lisansa göre daha kolay.
bende sabah 8de evden çıktım akşam 7de eve gittim. bu şekilde kpss çalıştım.
kısmetmi diyelim talihsizlikmi diyelim bilmiyorum ama 82 aldım.

bi kadın olarak kendimizi garantiye almak gerekiyor diye düşünüyorum. " en azından onunda bir düzgün işi olmalı" neden sadece onun düzgün işi olsunki. neden seninde olmasınki

o kadar üniversite okudu emek harcadı yurt dışına gitti bende emek verdim tabi o daha başka garantili olması lazım diye düşünüyorum . ben ilerde ticaret ypmayı düşündüğm için memurluk istemiyorum..babamda memur ama içinde olunca galiba sevmiyo insan ... gidp sınavına çalışması en hayırlısı olcak

o kadar üniversite okudu emek harcadı yurt dışına gitti bende emek verdim tabi o daha başka garantili olması lazım diye düşünüyorum . ben ilerde ticaret ypmayı düşündüğm için memurluk istemiyorum..babamda memur ama içinde olunca galiba sevmiyo insan ... gidp sınavına çalışması en hayırlısı olcak

istemiyosan olmasın tabi:16::16: canım senin içinde erkke arkdaşın içinde inş hayırlısı olur:16::16: inş kalpleriniz en kısa sürede feraha çıkar

carpe ben asuya katılıorum neden sadece nişanlının garantili iyi bi işi olsunki zamanın sana ne getirceği hiç belli olmaz ölümü var kalımı var krizi var bin türlü
şey var hayatta sen kpss ye gir kazan sonra istiosan gene yap ticaretini

ayrıca benim oğlum diyelimki bana yalan söleyrek şehir değiştirse ben önce oğluma sorardım hesabını sonra sna hadi bu yedi bu halt kızım sen neden engel olmadın hiçmi düşünmedin bizi diye
yani nişanlının ailesinin tarafından bakcak olursak durum bu
hemde nişanlın senin ailenin gözünde yalancı konumuna düşmüş keşke nişanlını o konumda bırakmasaydın
sizinkilerede sölemeseydiniz en azından yada ikisinede söleseydiniz belki şu an diiil ama sonradan bu durum ailen tarafından karşına çıkarılabilir....

teşekkür ederim içimi rahatlattım birazda olsa insan bazen derdini anlatcak kimse bulamıyo...hayırlısı olsun herkes hayttan beklentilerini bulur inş...

carpe ben asuya katılıorum neden sadece nişanlının garantili iyi bi işi olsunki zamanın sana ne getirceği hiç belli olmaz ölümü var kalımı var krizi var bin türlü
şey var hayatta sen kpss ye gir kazan sonra istiosan gene yap ticaretini

ayrıca benim oğlum diyelimki bana yalan söleyrek şehir değiştirse ben önce oğluma sorardım hesabını sonra sna hadi bu yedi bu halt kızım sen neden engel olmadın hiçmi düşünmedin bizi diye
yani nişanlının ailesinin tarafından bakcak olursak durum bu
hemde nişanlın senin ailenin gözünde yalancı konumuna düşmüş keşke nişanlını o konumda bırakmasaydın
sizinkilerede sölemeseydiniz en azından yada ikisinede söleseydiniz belki şu an diiil ama sonradan bu durum ailen tarafından karşına çıkarılabilir....

ben hepsini geçtim karşıma bunu getirmelerini istemem açıkcası işte bundan çekiniyorum ...

Back