Kirli Çıkılar )))

günaydın hayırlı cumalar canlar
arka bahçede oynayıp da beni burada yalnız bırakmayın malum okuldayım

günaydın kızlar:
bugün çok işim var. şu anda işteyim. öğleden sonra kaçış yapıyorum. önce pazara gideceğim. bezleye alacağım artık bugün. annemle kendime yaklaşık 6-7 kilo laayım diyorum. ardından oğlan sınıf arkadaşlarıyla pikniğe gitti. velilerde gelebilir dediler. onu yalnız bırakmayalım değil mi...oraya gideceğim eşimle.
akşam da yürüyüşe çıkarım yine...
sunny ablacım selincim gerçekten insanlar bir çanta nasıl 1500 tl verebiliyor anlamıyorum ben. çok param olsa da veremezdim herhalde. ya bir şapka 200 tl olur mu...
bu gucci çok mu özel konuşuyor falan mı acaba...
ben mi çok cahilim yoksa...

zeytincim
arkadaşına çok üzüldüm,Allah sabır versin

pepetiiiiiiiiiiii
kızzzzzzzzzzzzz koptummm burda
walla aklımdan geçenleri yazmışsın

zeytincim allah sabır versin arkadaşına ne denir ki

offf allah yardımcısı olsunn

zeytincim ALLAH sabır versin arkadasına inan kötü oldum okuyunca.

sağolun kızlar amin

selin hepsi çok cici çok güzel
ismi de çınar galiba güle güle kullansın çınar paşa

hayırlı cumalar Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin

paptyacım niden bunu düsünüyorsun canım sen oğluna 5 tl lkik tisört pantolon alırmısın yada 2 tl lik sapka :26::26: almayız dimi

ama b uülke öyle adaletsiz ki asgari ücretle 4 çocuk geçindiren bir babada naslı çocugun pantolonuna 50 tl veriyor bu insanlar anlamıyorum diyebilir değilmi bizim için o adam kendine 10 tl ye pantolon alıyor seyyar satıcıdan yazık ya bir eşitlik olsa su ülkede

aylık geliri adamın 500 milyarsa gucci de alır raupl loren de alır yazamadım bile adını tühh bana

selinnn çok güzell hepsi

benimde bir erkek evladım olursa Allah verirse adını çınar koymak istiyorummm eşim o ne ya desede

Sunny abla ciddimisin?Kaç daire verdiler?Ne kadar yeriniz vardı?

hay allah iyiliğini versin derfat, nerdeeeeeeeee o bolluk papatyanın eklediği sayfadaki tükenenleri ben aldım dedim. bade de ağaoğlunun dayı kızı olur kendisi demiş ben de onu yazdım. kız o arsalardan bi tanesi bile bizim olaydı, ablan şimdi evanın meşhuuur maldivlerinde fink atıyo olurdu

pepeti aslında haklısın da yaaaaa bir karış çantaya 1500 tl verilir mi ya...
bir de indirimli hali...
bu kesinlikle bu ülkedeki eşitsizliği gösteriyor. 1500 tl lik çantanın tükendiği bir ülkede bazı insanlar çöpten çürümüş meyve sebze topluyor.
bu bizim gördüğümüz. görmediğimiz istanbulun o avm'lerinde ne markalar ne paralara satılıyor...
düşündüm de ben evdeki yardımcıma 400 tl veriyorum. ve 200 tlye çizme alıyorum. kadının maaşının yarısı. ama bu durum bana normal geliyor aynen o zenginlere normal geldiği gibi...

merhaba arkadaşlar...
Cumanız mübarek olsun,haneniz huzurla dolsun... :)
zaman ne çabuk geçiyor.....
her cuma, sanki daha dün aynı mesajı yazmışım gibi geliyor... :)
zaman su gibi akıp geçiyor,ömür bitiyor.....:26:

gerçek olsaydı eniştenin dişleri altından yaptırırdınız apla..
her gülüşünde güneş doğardı eve

zalım adam.maslaktaki sitenin yeride sizinmiş duyduğuma göre
selin bebişinin cicilerine bayıldım. güle güle giysin çınar bey
bikaç sayfa okudum bişeyler yazacaktım birilerine ama unuttum

her yere yetişemezsin tabe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…