ennneee anca geldım ... zeytın cok uzuldum arkadasına allah sabır versın ınsallahh... pepetı kız sen benı odurecen haa one oylee cevaplara bak cevaplaraa ama cok ıyı haa... farmasıı sarkılar superr... yarın hastanye gıdıcem belkı ufak bı operasyok ısım war yazabılırsem yazarımm kendınıze cok ıyı bakınn sevıyom hepınızıı
zeytincim
arkadaşına çok üzüldüm,Allah sabır versin
pepetiiiiiiiiiiii
kızzzzzzzzzzzzz koptummm burda
walla aklımdan geçenleri yazmışsın
zeytincim allah sabır versin arkadaşına ne denir ki
offf allah yardımcısı olsunn
seyyahcım geç oldu ama beişiğinin içini ancak yapabildim:) biraz geç yaptım tozlnmasın diye:)
Eki Görüntüle 724757
Eki Görüntüle 724758
Eki Görüntüle 724759
buda minik tulumu:) gemzeye giderken giycek:)
Eki Görüntüle 724762
alt açma seti
Eki Görüntüle 724765
tişörtleri hepsi avuç içi kadar:) erkekler pembe giyemez diye bişey yok dimi:)
Eki Görüntüle 724768
Eki Görüntüle 724769
Eki Görüntüle 724770
Eki Görüntüle 724771
Eki Görüntüle 724773
buda kaptan cex parow tulumumuz:)
Eki Görüntüle 724777
pijama takımlarımız
Eki Görüntüle 724778
Eki Görüntüle 724779
Eki Görüntüle 724782
ayakkabımız işaret parmağım kadar minnacık:)
Eki Görüntüle 724784
elime bunlar geçti:)
bide bayramlık kot alcam çınar beye ama şu an kestiremiorum o zmanki boyutlarını dogsun ben neler alcam daha ona:)
zeytincim ALLAH sabır versin arkadasına inan kötü oldum okuyunca.
günaydın kızlar:
bugün çok işim var. şu anda işteyim. öğleden sonra kaçış yapıyorum. önce pazara gideceğim. bezleye alacağım artık bugün. annemle kendime yaklaşık 6-7 kilo laayım diyorum. ardından oğlan sınıf arkadaşlarıyla pikniğe gitti. velilerde gelebilir dediler. onu yalnız bırakmayalım değil mi...oraya gideceğim eşimle.
akşam da yürüyüşe çıkarım yine...
sunny ablacım selincim gerçekten insanlar bir çanta nasıl 1500 tl verebiliyor anlamıyorum ben. çok param olsa da veremezdim herhalde. ya bir şapka 200 tl olur mu...
bu gucci çok mu özel konuşuyor falan mı acaba...
ben mi çok cahilim yoksa...
Sunny abla ciddimisin?Kaç daire verdiler?Ne kadar yeriniz vardı?
paptyacım niden bunu düsünüyorsun canım sen oğluna 5 tl lkik tisört pantolon alırmısın yada 2 tl lik sapka :26::26: almayız dimi
ama b uülke öyle adaletsiz ki asgari ücretle 4 çocuk geçindiren bir babada naslı çocugun pantolonuna 50 tl veriyor bu insanlar anlamıyorum diyebilir değilmi bizim için o adam kendine 10 tl ye pantolon alıyor seyyar satıcıdanyazık ya bir eşitlik olsa su ülkede
aylık geliri adamın 500 milyarsa gucci de alır raupl loren de alır yazamadım bile adını tühh bana
merhaba arkadaşlar...
Cumanız mübarek olsun,haneniz huzurla dolsun... :)
zaman ne çabuk geçiyor.....
her cuma, sanki daha dün aynı mesajı yazmışım gibi geliyor... :)
zaman su gibi akıp geçiyor,ömür bitiyor.....:26:
hay allah iyiliğini versin derfat, nerdeeeeeeeee o bollukpapatyanın eklediği sayfadaki tükenenleri ben aldım dedim. bade de ağaoğlunun dayı kızı olur kendisi demiş ben de onu yazdım. kız o arsalardan bi tanesi bile bizim olaydı, ablan şimdi evanın meşhuuur maldivlerinde fink atıyo olurdu
zalım adam.maslaktaki sitenin yeride sizinmiş duyduğuma göresöylemicektim ama yazdığın için söylemek zorundayım artık, bu ağaoğlu denen şahıs var ya, ayıptır söylemesi bütün yaptığı binaları bizim arsalarda yapıyokat karşılığı verdik kendisine
selin bebişinin cicilerine bayıldım. güle güle giysin çınar bey
bikaç sayfa okudum bişeyler yazacaktım birilerine ama unuttum
gerçek olsaydı eniştenin dişleri altından yaptırırdınız apla..
her gülüşünde güneş doğardı eve
ay çok güldüm, adamı gözümün önüne getirdim öyle, bi de sırıttırdım hayalimde
zalım adam.maslaktaki sitenin yeride sizinmiş duyduğuma göre
heeee o da bizimdi, hatta şartlarımızdan biri, reklamlarda ben de oynayacaktım, ama oynatmadımeşhur olacaktım oysa ki
hay allah iyiliğini versin derfat, nerdeeeeeeeee o bollukpapatyanın eklediği sayfadaki tükenenleri ben aldım dedim. bade de ağaoğlunun dayı kızı olur kendisi demiş ben de onu yazdım. kız o arsalardan bi tanesi bile bizim olaydı, ablan şimdi evanın meşhuuur maldivlerinde fink atıyo olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?