bir hamarat hatun daha
bi ben mi sıkılıyorum böyle turşu reçel işlerinden :26:
Günaydın hanımlar bi kaç gün aradan sonra ben geldim.Hastayım soğuk algınlığı(sirkecan kulaklarını çınlattım) ilaç kullanıyorum inş çabuk toplanırım.
Darkcım eviniz hayırlı olsun rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş.
Bende bu siteyi çağana hamileyken keşfettim topigi ise online forum takipte gördüm para biriktirmeyi düşünüyodum kendimi burda buldum iyiki bulmuşum çok güzel insanlar tanıdım burda reeldede görüşebileceğim insanlar.
Papatyacım bencede arama akışını bırak belliki umursamayan tipte bi insan komşun eğer ararsa gitmek istersen gidersin gitmek istemezsede kızların dediği gibi sen aramayınca plan yaptık dersin olur biter sıkma canını bence.
sağol deryacım.
bende kuzuma hamile kalınca keşfettim. kasım annelerinde de çok güzel paylaşımlarımız oldu ama sonra hepsi dağıldı gitti. hakikaten nereye gitti ya onlar derya :26:
evet inşallah ileride iyi bir rakam olur da kuzum dilediği gibi kullanır...İyi yapmışsın canım, ilerde toplu para geçer elinize. Ben sadece TL olarak nakit mi tutmalı, bankanın altın hesabına mı yatırmalı mı , yoksa kuyumcudan direk altın mı almalı diye düşündüm. 2-3 yıl içinde bozdururuz diye düşünüyorum.
anladım canım...biz de kimsemiz olmadığından belki de bu şekilde düşünüyoruz...eğer bizim de burda kimsemiz olmasaydı arkadaşlarımızla görüşmelerimiz daha sık olurdu. Bizim herkes burda olduğu için gün içinde anlık planlar bile çok sık yapılıveriyor bir bakmışsın haberin olmadan bir planın içindesin. Öyle olunca arkadaşlarla görüşmeleri çok daha önceden ayarlayıp belirlemek gerekiyor. Bu arada tatil tarihi ne zamandı?
aslında canım olay tam şöyle oldu. biz geçen hafta burada değldik. hafta sonu eşiyle konuşmuş. haftaya papatyaları da alalım pikniğe gidelim diye...bana anlattı. ben de dedim ki pikniğe hafta içi bile gidebiliriz. 2 günlük kalmalı birşey ayarlayalım dedim..sen akraba, anne ve eşini ayarla dedim. eşi cumartesi de çalışıyor. o da tamam dedi. olay budur yani...papatyacım sana bişeyler yapalım diyen komşun
haber vermeyen gene komşun niye üzülüosunki vermediyse vermedi
yani bunun için ona laf sokmana yada konuşmana gerek olduğunu düşünmüorum
neden? bazı insanlar bu konularda rahattır demekki senin komunda rahat sende ona karşı sal gitsin
bişey dediğinde önemli bişey çıkmazsa gideriz yaparız dersin:)
hafta sonuda seni ararsa eğer gitmek istemiosan şayet tatlım sen haber vermeyince biz plan yaptık başka zman dersin oldu bitti
yada amaaaaaaaaaan o rahatsa ben varya o salarım arkadaş dersen giderdim pikniğe:)
yani seni enyai yerine koymuyor bence enayilik diilde boşvermişlik önemsememzlik sende onu önemseme arkadaşım:)
ayrıca bu durumla karşılaşan sadece sen diilsin ben iş yerinde toplu organizasyon işine girmiorum
yani ayarlanırsa katılırım ama o ayarlama işini ben yapmıorum
iş yerind ebi arkadaş var kız 2 aydır sabah topluca hafta snu kahvaltıya gidelim
kimi çocuğum var o var bu var kızı delirttiler remsne ve bu kız bunu yaklaşı 15 kişiye 5 hafta boyunca falan söledi ve 4 kişiden fazlasını bi araya toplayamadı::)
en son dediki gelmek isteyen bana sölesin beni delirtmeyin çokda umurumda yani nerde yapıosanız yapın kahvaltınızı dedi ve açık açık dedi bunu herkesin yüzüne:)
sonra o kız bi kıymetli oldu canım işte şöyleydide böyleydide falan diye kahvaltıya gidilmedi ama o kız hala ne dese kimse itiraz etmiyor:)
herkese merhabalar
papatyacığım komşunla aranda geçenleri yazmışsın ben olsam ne yapardım biliyormusun
tekrar arayıp sormazdım
aramazsa haber vermeden çeker giderdim ne yani o olmadan olmuyormuymuş
takma böyle şeyleri boşver gitsin
sorarsa senden haber çıkmadı bende gittim dersin
insanlar bu kadar ince düşünmüyor malesef ben bunu öğrendim senin gibi çok herşeyi taktım zamanında bazen hala takıyorum ama elimden geldiğince önemsememeye çalışıyorum
sağol deryacım.
bende kuzuma hamile kalınca keşfettim. kasım annelerinde de çok güzel paylaşımlarımız oldu ama sonra hepsi dağıldı gitti. hakikaten nereye gitti ya onlar derya :26:
Yan sekmedeyiz canım herkes orda topigin tadı kalmadı diye oraya gelen yok paylaşımlarımız ordan oluyo
Yan sekmedeyiz canım herkes orda topigin tadı kalmadı diye oraya gelen yok paylaşımlarımız ordan oluyo
kimler var?
nagihan, kartanesi aslında isimleri pek kalmadı aklımda ama. beni hatırlarlarsa selam söyle
papatya arkadaşlar senin şu arkadaşın konusunda tüm yazacaklarımı yazmışlar
yol ver gitsin öylesine
laf sokmaya bile değmez zira onu önemsediğini gösterir anlatabiliyor muyum ???????????
arka bahçede oynayan güzeller ben oraya gelemiyorum çünkü okuldan oraya erişim yok !!!!!!!!!!!
yol ver gitsin öylesine
laf sokmaya bile değmez zira onu önemsediğini gösterir anlatabiliyor muyum ???????????
arka bahçede oynayan güzeller ben oraya gelemiyorum çünkü okuldan oraya erişim yok !!!!!!!!!!!
napıyosunuz hatun milleti;
farmasi; param yok, pulum yok.
darksea kolay gelsin anacım
papatya çok çok incesin, o yüzden üzülüyorsun, kırılıyorsun. geniş al cancağızım.
başka da önemli bişe yok sanırsam.
senfat nerelerde? niye ikide bi kendini sorduruyo bu hatun, ne bu gizem canım, çık ortaya göster kendini
seyyahım sen hep burdasın, seviyom seni
ben de seni seviyom topraaaaaaaaaam
farmi senin için ön bahçeye de geçerik
dedikodu bol olunca napcan gari köşekapmaca oynıcan
ftemiz uzun vadede altın altın altın derim ben
altın için uzun vade 5 yıl 10 yıl 15 yılUzun vadede derken 1 yıl sonra bozdurcak olsam da mı?
yol ver gitsin öylesine
darksi kolay gelsin zaten işte yoruluyorsun bir de evde mesai olacak ama sonunda evin tertemiz çiçek gibi olacak inşallah sorunsuz bir şekilde taşınır eşyaların.
multi evet birbirimizi gaza getirelim kullanalım artık şu arabaları
akşamları hala yürüyüş yapıyorsun dimi? Ben de jillianıma tam gaz devam ediyorum
atlaya zıplaya okurken gördüm geçmiş olsun multicim
sirkecim bahçeni koysana burayaben hala farmville yerine bildiğin gerçek olmasının şaşkınlığındayımnasıl uğraştın o kadar eline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?