Kirli Çıkılar )))

sen daha önce bundan bahsetmişmiydin ki:26: yoksa ben mi kaçırdım. allah sağlıkla, huzurla oturmak nasip etsin yeni yuvanda canım hayırlı olsun inşallah

Yok ablacım bahsetmedim :) yani aslında 3-4 ay önce söyledim okadar. Dün güzel bir ev denk geldi bizde akşamına tuttuk. Bügünde gidip evi temizledik. Eşim izin aldı. Ivır zıvırı topluyor. Perşembeyede firma gelip taşıyacak :)

Son düzenleme:
yılların deneyimi bu heralde benim hiç aklıma gelmemişti suyunu değerlendirmek ben lavaboya süzüodum altına bi kap koyim bi:)
peki bu suyu buz kalıplarına koysamda küp küp dondursam poğaça yapcamda kullansam olarmı yada çorbalara koysam ?
çünkü ben çok sık poğaça yapmıorum ayda bi escekde yapcam:)

darkcım taşınıomuusn hayırlı olsun diyim vede Allah kolaylık versin firma flan hikaye olan gene sana olcak ama önemli olan içine sinmesi:)

Farmasi kaynananı anlıyorumda eşinin desteği nasıl oluyor ki?
Aynı evde yaşayınca e keselerde bir olunca destek nasıl oluyor?
Giderleri bölüştünüzmü yoksa:26:

şöyleki darkçım

benim eve maddi manada desteğim 0 tl

eşim evin bütün giderlerini karşılıyor
üstelik bana her ay 460 tl de mutfak harçlığı veriyor

bunları daha önce de yazmıştım aslında

canım sana önerim 1 sene daha beklemen yada yarım gun krese yollaman hem öğretmen hemde 2009 hazıran dogumlu bır kız annesı olarak

kıızm bakıcıda sıkılıyordu ve benımkı 40 aylıktı krese basladıgında yanı ocak subat mart nısan dogumlular sınıfta canavar gıbılerdı

eylul ekım ve kasım dogumlu 3 cocuk sa sınıfta hıc bır sey yapamayan mınıcıklerdı yataklarını bıle katlayamazlar kıyafet gıyıp cıkaramazlardı.

eger senınkıde 36 ayı gecseydı yıne yolla derdım ama cok ezılıyorlar benım kız arada kaldı ne cok ezıldı ne ezılmedı dıyebılırım

mill eğt baglı anaokulları 36 aydan sonrasını almak zorunda ve fıyatlar aylık200 cıvarı olacak seneye bıızm sehırde mill eğt belirler...

haa nerde yasadıgını unttum ama sehır merkezlerı kres acıısndan avantajlı gıbı ama özellerde denetım sıfır gıbı bısey devlette en azından bır duzen var öğretmenler uzman cocuk gelısmı mezunu yanı

ozelde kım calısıyor bellı degıl bır uzman ızerınden acılıyor o kadar

daha konusuruz

lovelı aklıma soktu baya bı baktım okullara ama benım ınsallah atanırımda kurumun kresı olur dıyorum cunku kucuk daha yaa tuvlet egıtımı felan tamam gıysılerını cıkarabılıo ama gıyemıyoo bılemedım bakalım hayırlısı dark hayırlı olsun evınızz...

anaaaaaaaam selin yoğurdun en faydalı hatta tek faydalı yerini atıyosun

şimdi seksenleri izleyip sonra yarım kaldığım cinayet romanını okiyciğim çok heycanlı sanırım kitabın sonunda doğurcam:)
romanın adını alalım
selincim o yoğurdun suyunu ziyan etme bence, çok faydalı çünkü. poğaça falan yaparken kullanabilirsin içemezsen.

işte atlaya zıplaya okuyolar

Kızlar ev bulduk taşınıyoruz. Yeni evimi temizledim bugün çok yoruldum ya. Ama evim çok içime sindi. Bir an önce gidip yerleşmek istiyorum artık :)

alt komşular ne dedi bu duruma

hayırlı olsun canım güle güle otur

canım kızım 1 yaşından sonra hep kreşe gitti anasınıfını da orda okudu hatta yazları da devam etti
gerçi tanıdık çoktu kreşte dikkat ettiler o yüzden ama gene de bir süre sonra sıkıldı
3 ay komşu bakınca gene sıkıldı ordaki arkadaşları oyuncakları özledi sevinçle gitti sonra
şimdi çocukların okula erken başlayacaklarını düşünürsek sıkılmazlar heralde kreşte
ama 3e gittiğine göre 4 sene önce en son 350idi kreş ıvır zıvırı çoktu tabi de
gene de 900 çok değil mi şehir bu kadar fark eder mi:44::44:

günaydın hayırlı sabahlar canlar
bugün boş günüm evdeyim

çocukları kahvaltılarını yaptırdıktan sonra okullarına bıraktım geldim

kızlar mayıs ayı birikimlerinizi yazabilirsiniz . 31 Mayıs'ta son gün haberiniz ola canlar

Gunaydin kizlar... Hava yagisli ankarada icim sikildi kalktigimdan beri... Seyyahhh aslinda fiyat bana cok uygun geldi cunku Ben iste dersane oncesi en.uygun 1000 liraya bulmustum ama iste sehir farki da var semt farki var... Kuzenim busene dondu ise ilkeyle yasit oglu keciorende otuuruyyolar Orda bi.leer.ferdiler 650 lira nasilda fark ediyo walla....hepside kazaniyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…