- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.249
- 248
sen daha önce bundan bahsetmişmiydin ki:26: yoksa ben mi kaçırdım. allah sağlıkla, huzurla oturmak nasip etsin yeni yuvanda canımhayırlı olsun inşallah
söyle söyle, sen de söylesen zaten sağlıklı yaşam gurularımızdan birisin. benden önce seni dinlemeleri lazım darkcım
Ya biliyom böyle deyince itici oluyor amma yinede diyecem, o suyunu süzüüp yediğiniz yoğurt var ya , ha işte aslında o yoğurt değil
Farmasi kaynananı anlıyorumda eşinin desteği nasıl oluyor ki?
Aynı evde yaşayınca e keselerde bir olunca destek nasıl oluyor?
Giderleri bölüştünüzmü yoksa:26:
farmasi ya ne olacak altın de hele düşüyor yükselmüyor ühühühhü
ya moralim bozuldu evimin hemen yanında bir anaokulu var okulum da hemen yanında oğlumu oraya veririrm acil bişey olursa hemen geçerim diyordum bir sordum 36 aylıkları almayacaklarmış çok üzüldüm sonra özelbir anaokuluna gittim tüm gün 900 lira kırtasiye 300 lira ıvır zıvır için para yüzme verilecekmiş ayda 100 lira da o moralim bozuk çıktım eşim bir sene daha annem baksın diyor ama oğlum artık çok sıkılıyor arkadaş istiyor oyun istiyor eğitici şeyler gerekiyor çok üzüldüm çok
anaaaaaaaam selin yoğurdun en faydalı hatta tek faydalı yerini atıyosunfarmasicim ben süzme yoğurdu şöle yapıorum temiz beyaz bi tülbente mutfakta kullandığım bi tülbent yane:)
yoğurdun hepsini koyyorum ağzını bohça gibi bağlayıp musluğa asıorum 5-6 saat havada asılı kalıyo lavabonun içine suyu süzülüyo:)
daha pratik bi yöntem biliomusun?
romanın adını alalımşimdi seksenleri izleyip sonra yarım kaldığım cinayet romanını okiyciğim çok heycanlı sanırım kitabın sonunda doğurcam:)
selincim o yoğurdun suyunu ziyan etme bence, çok faydalı çünkü. poğaça falan yaparken kullanabilirsin içemezsen.
selincim o yoğurdun suyunu ziyan etme bence, çok faydalı çünkü. poğaça falan yaparken kullanabilirsin içemezsen.[/QUOETE]
Aynı fikirdeyim abla. Şimdi ben yoğurt süzülünce geriye sadece posası kalıyor, yapmayın etmeyin yazıktır bacılar desem, bükmez atarlar beni burdan
selincim ben yoğurdu alınca açar açmaz içine şöle bi kerecik blendırı tutuyorum kendiliğinden süzme yoğurt oluyo suyu da bi daha ayrılmıyo
süzmeyi dediğin gibi yaparsan da o suyu kaba süzdür içine at 2 kaşık yoğurt ayran yap dolapta falan uğraşma yaz günlerinde oh miiiis
şöyleki darkçım
benim eve maddi manada desteğim 0 tl
eşim evin bütün giderlerini karşılıyor
üstelik bana her ay 460 tl de mutfak harçlığı veriyor
bunları daha önce de yazmıştım aslında
Kızlar ev bulduk taşınıyoruz. Yeni evimi temizledim bugün çok yoruldum ya. Ama evim çok içime sindi. Bir an önce gidip yerleşmek istiyorum artık :)
farmasi ya ne olacak altın de hele düşüyor yükselmüyor ühühühhü
ya moralim bozuldu evimin hemen yanında bir anaokulu var okulum da hemen yanında oğlumu oraya veririrm acil bişey olursa hemen geçerim diyordum bir sordum 36 aylıkları almayacaklarmış çok üzüldüm sonra özelbir anaokuluna gittim tüm gün 900 lira kırtasiye 300 lira ıvır zıvır için para yüzme verilecekmiş ayda 100 lira da o moralim bozuk çıktım eşim bir sene daha annem baksın diyor ama oğlum artık çok sıkılıyor arkadaş istiyor oyun istiyor eğitici şeyler gerekiyor çok üzüldüm çok
Bu ne kadar güzel bir menü... Keşke gerçek hayatta da kopyala-yapıştır mümkün olsaydı :)
merhaba kızlarherkese selam olsun...
selin, doğum ne zamana? sanırım yaklaştı.. Allah kolay doğumlar nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?