Kirli Çıkılar )))

Bu kadar olur yani mercimek corba biber dolma yogurt maalesef suzme degil ama kendim mayaladim. Kompostoda visne degil kiraz bide vanilyali puding. Hahaha istesek bukadar turturamayiz. Esim zaten bu konudan sikayetci isyerindrki yemekleride hep tutturuyorumda :) loveli ilkede 2010 temmuz dogumlu devlet anasinifi yada kresi icin.erken degilmi acaba. Bende atama belli olur kurununda kresi olursa oraya olmazda haftada belli gunler oyun gruplari oluyo onlra gondermek istiyorum bakalim

seliiin, arada ses ver de bilelim yahu, doğuma mı gitti acaba demeyelim hani karakola gidip imza atılırmış ya, sen de belli saatlerde gelip durumunu bildir bize

mert eren 8 ekim 2010 d oğumlu 3 yaşına 1 ay kalıyor özlemcim erken değil oynasın bolca bişeyler yapıyor biz artık ona yetmiyoruz

36 aylik baslayani hic duymadimda ondan dedim canim yoksa benim isime.gelir sahsen ki zaten ilkede cok hevesli maasallah....

özlemcim afiyet olsun:)) inşallah güzel olur reçelin.

evet canım çarşaftan yaptık uydurmasyon oldu mecburen. kızım koyu bej olmazsa istemem dedi. ben de malzeme alırken bulamadım o renk kumaş. ki düşün bir de sultanhamamda bulunmazsa hiç bir yerde olmaz. ben de o renk çarşaf görmüştüm english home da. arkadaşım dikecekti. hesapladık, çift kişilik çarşaf yetiyordu kenar dikmeye. ben de kenar için bir tane aldım. bir de çarşafını ve yastıklarını aldım. oldu bitti. gerçekten de hoş oldu. klasik bişey olsaydı benimki kullanmazdı ama bunu geçen yaz hep kullandı. dediğim gibi kızım serince resmini çekip gönderecek, eklerim size.

büyük oğlan mutfakta yanımdaydı sordum ne yapayım dolmanın yanına diye İnegöl köfte mi mercimek çorba mı diye çorba istedi.
öylelikle mercimek çorbası yaptım .

yoğurdu kendim mayalıyorum mayaladığım yoğurttan arada da süzme yoğurt yapıyorum çok seviyoruz.

çilekli puding olacak bizde

karpuz da keserim hepsinden azar azar yenir

özlem bende de vardır işyerindeki yemekleri aynen tutturma yeteneği eşimin işyerindeyken de öyleydi. şimdi de sıra oğlumda, haftanın en az üç günü öğle ve akşam aynı yemek oluyor. bazen aklına gelirse arıyor gündüzden anne ben şunu yedim bak onu yapma diye

annem maydanozlu lorlu pişiler göndermiş ablamla
çocuklar ders çalışırlarken meyve suyuyla götürdüler bile

farmasi, oğlunu bir kere daha takdir ettim canım benimkine sorsam onun yaşındayken, hemen köfte derdi hala da öyledir gerçi. maşallah oğluşuna, sağlıklı yemekten anlıyor, annesi gibi

farmasi, oğlunu bir kere daha takdir ettim canım benimkine sorsam onun yaşındayken, hemen köfte derdi hala da öyledir gerçi. maşallah oğluşuna, sağlıklı yemekten anlıyor, annesi gibi

pazar günü ızgarada tavuk pirzola yapmıştım aklında o kalmış olmalı ki daha dün et yedik anne çorba yap dedi
halbuki dün karışık kızartma yapmıştım

Bende ilke ve esim icin hergun ewde corba bulunduruyorm. Iyi oluyo. Sunny abla valla super fikir yine.diyorummm. bende islemenin icinde Lila var diye oyle sectim aslinda kirmizi yessil cogunlukta ama lilayi sevrim normal yatak ortymde lila perdelerimde var mutfakta bile dolabim perdelerim hep lilali seviyorum yaa

farmasicim ben süzme yoğurdu şöle yapıorum temiz beyaz bi tülbente mutfakta kullandığım bi tülbent yane:)
yoğurdun hepsini koyyorum ağzını bohça gibi bağlayıp musluğa asıorum 5-6 saat havada asılı kalıyo lavabonun içine suyu süzülüyo:)
daha pratik bi yöntem biliomusun?

şimdi seksenleri izleyip sonra yarım kaldığım cinayet romanını okiyciğim çok heycanlı sanırım kitabın sonunda doğurcam:)

Farmasi kaynananı anlıyorumda eşinin desteği nasıl oluyor ki?
Aynı evde yaşayınca e keselerde bir olunca destek nasıl oluyor?
Giderleri bölüştünüzmü yoksa:26:

Kızlar ev bulduk taşınıyoruz. Yeni evimi temizledim bugün çok yoruldum ya. Ama evim çok içime sindi. Bir an önce gidip yerleşmek istiyorum artık :)

Kızlar ev bulduk taşınıyoruz. Yeni evimi temizledim bugün çok yoruldum ya. Ama evim çok içime sindi. Bir an önce gidip yerleşmek istiyorum artık :)

sen daha önce bundan bahsetmişmiydin ki:26: yoksa ben mi kaçırdım. allah sağlıkla, huzurla oturmak nasip etsin yeni yuvanda canım hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…