aleykümslam hoş geldin:)
henüz doğurmadım bugün itibariyle izni başladı riskli döneme girdim:)
eli kulağında diyim:) artık her an gelebilir:)
acık tırsıorum sağlıklı gelsin ikimizde zorlanmayalım diye bakalım zaten suyum muyum gelirse hemen haber vercem
gidiorum diye:)
Bu kadar olur yani mercimek corba biber dolma yogurt maalesef suzme degil ama kendim mayaladim. Kompostoda visne degil kiraz bide vanilyali puding. Hahaha istesek bukadar turturamayiz. Esim zaten bu konudan sikayetci isyerindrki yemekleride hep tutturuyorumda :) loveli ilkede 2010 temmuz dogumlu devlet anasinifi yada kresi icin.erken degilmi acaba. Bende atama belli olur kurununda kresi olursa oraya olmazda haftada belli gunler oyun gruplari oluyo onlra gondermek istiyorum bakalim
Hehehee Ewet multi seviyorum Ben boyle seyleri yahuuu... Sunny anlat super fikirmis yaaa vallaha iste akilli kadinin hali carsaftan yaptiniz ha eminim guzelir ona hic suphem yok... Farmasi benimde dun babam gelmisti muzdur sogandir cesitli ihtiyaclarimi karsiladi sagolsun kiziyorum alma diye ama dinlemiyo iste.. bugunde sagolsun kv 3 kilo cilek getirmis. Gecen pazarda unutmustum yaa super oldu by cilek tadida cok guzrldi ilke baya yedi esimede ayirdim geri kalani yikayip ayiklayip sekere yatirdim insallah guzell olur pisirincede...resim eklerim.
Bu kadar olur yani mercimek corba biber dolma yogurt maalesef suzme degil ama kendim mayaladim. Kompostoda visne degil kiraz bide vanilyali puding. Hahaha istesek bukadar turturamayiz. Esim zaten bu konudan sikayetci isyerindrki yemekleride hep tutturuyorumda :) loveli ilkede 2010 temmuz dogumlu devlet anasinifi yada kresi icin.erken degilmi acaba. Bende atama belli olur kurununda kresi olursa oraya olmazda haftada belli gunler oyun gruplari oluyo onlra gondermek istiyorum bakalim
büyük oğlan mutfakta yanımdaydı sordum ne yapayım dolmanın yanına diye İnegöl köfte mi mercimek çorba mı diye çorba istedi.
öylelikle mercimek çorbası yaptım .
yoğurdu kendim mayalıyorum mayaladığım yoğurttan arada da süzme yoğurt yapıyorum çok seviyoruz.
çilekli puding olacak bizde
karpuz da keserim hepsinden azar azar yenir
farmasi, oğlunu bir kere daha takdir ettim canımbenimkine sorsam onun yaşındayken, hemen köfte derdi hala da öyledir gerçi. maşallah oğluşuna, sağlıklı yemekten anlıyor, annesi gibi
büyük oğlan mutfakta yanımdaydı sordum ne yapayım dolmanın yanına diye İnegöl köfte mi mercimek çorba mı diye çorba istedi.
öylelikle mercimek çorbası yaptım .
yoğurdu kendim mayalıyorum mayaladığım yoğurttan arada da süzme yoğurt yapıyorum çok seviyoruz.
çilekli puding olacak bizde
karpuz da keserim hepsinden azar azar yenir
haftasonundan bu yana 50 tl daha harcayarak sanırım bu ayı 125 tl harcayarak kapatmış olacağım
dün kayınvalide karpuz muz haşhaşlı ekmek vs birşeyler getirmiş eşim akşam karpuz mu aldın diyor ben de karpuz alacak göz var mı diyorum gırgırına :82:
şaka bir yana sağolsunlar eşimin ve kaynanacuğumun bana destekleri iyi geliyor Allah razı olsun diyorum
Farmasi kaynananı anlıyorumda eşinin desteği nasıl oluyor ki?
Aynı evde yaşayınca e keselerde bir olunca destek nasıl oluyor?
Giderleri bölüştünüzmü yoksa:26:
selincim o yoğurdun suyunu ziyan etme bence, çok faydalı çünkü. poğaça falan yaparken kullanabilirsin içemezsen.[/QUOETE]
Aynı fikirdeyim abla. Şimdi ben yoğurt süzülünce geriye sadece posası kalıyor, yapmayın etmeyin yazıktır bacılar desem, bükmez atarlar beni burdan
selincim o yoğurdun suyunu ziyan etme bence, çok faydalı çünkü. poğaça falan yaparken kullanabilirsin içemezsen.[/QUOETE]
Aynı fikirdeyim abla. Şimdi ben yoğurt süzülünce geriye sadece posası kalıyor, yapmayın etmeyin yazıktır bacılar desem, bükmez atarlar beni burdan
söyle söyle, sen de söylesen zaten sağlıklı yaşam gurularımızdan birisin. benden önce seni dinlemeleri lazım darkcım
Kızlar ev bulduk taşınıyoruz. Yeni evimi temizledim bugün çok yoruldum ya. Ama evim çok içime sindi. Bir an önce gidip yerleşmek istiyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?