Hosgeldin karanfil basladinmi tedaviye? Hover dolmami farmasi bendede biber varda :)
farmadi avatarindaki araba ne nissan mi , savrule mi , duscia mi bende artik su evin borcunu bitirelim araba degistirmeye goz diktim , gozum jip kılıkli bu arclara diktim ... getz cok kucuk artik sigamiyoruz :)))
farmasi ya ne olacak altın de hele düşüyor yükselmüyor ühühühhü
ya moralim bozuldu evimin hemen yanında bir anaokulu var okulum da hemen yanında oğlumu oraya veririrm acil bişey olursa hemen geçerim diyordum bir sordum 36 aylıkları almayacaklarmış çok üzüldüm sonra özelbir anaokuluna gittim tüm gün 900 lira kırtasiye 300 lira ıvır zıvır için para yüzme verilecekmiş ayda 100 lira da o moralim bozuk çıktım eşim bir sene daha annem baksın diyor ama oğlum artık çok sıkılıyor arkadaş istiyor oyun istiyor eğitici şeyler gerekiyor çok üzüldüm çok
merhaba kızlarherkese selam olsun...
selin, doğum ne zamana? sanırım yaklaştı.. Allah kolay doğumlar nasip etsin..
evet canım biber dolması var idi iç malzeme arttı o nedenle patlıcan ve kabak da yaptım
yanına
mercimek çorbası
süzme yoğurt
vişne kompostosu
bir de büyük ihtimal puding
Bu ne kadar güzel bir menü... Keşke gerçek hayatta da kopyala-yapıştır mümkün olsaydı :)
farmasi ya ne olacak altın de hele düşüyor yükselmüyor ühühühhü
ya moralim bozuldu evimin hemen yanında bir anaokulu var okulum da hemen yanında oğlumu oraya veririrm acil bişey olursa hemen geçerim diyordum bir sordum 36 aylıkları almayacaklarmış çok üzüldüm sonra özelbir anaokuluna gittim tüm gün 900 lira kırtasiye 300 lira ıvır zıvır için para yüzme verilecekmiş ayda 100 lira da o moralim bozuk çıktım eşim bir sene daha annem baksın diyor ama oğlum artık çok sıkılıyor arkadaş istiyor oyun istiyor eğitici şeyler gerekiyor çok üzüldüm çok
loveli carrefour önerin için sağol bakacam bakalım neler var uygun fiyata. Altın için benim ousun yorumu bi süre daha böyle tabanlarda gidecekmişşşş eylül ekimden sonra atak bekliyormuşşş
az önce eve geldim üstümü değiştim karnitinimi içtim ousu bekliyordum baktım gecikti aradım odasında uyuyakalmış benim telefonumla uyanmış ki bu saatte benim salonda olmam gerekiyordu anlayacağınız kaçırdım kapının önünde araba duruyor melül melül bakıyorum kullanmaya cesaret edemiyorum:26: dedim sirkeci bu bi işaret şu göbeğin için uğraştığın kadar arabaya uğraşsaydın şimdiye f1 pilotu olmuştunbu h sonu bana ne domatesler biberler nolursa olsun ben asfaltları ağlatacam
lovelicim
bağımsız anaokulu ise almama hakları yok diye biliyorum
ama bi de bizim akılllıdıbıka sormak lazım
en iyi o bilir bi ana okulcu olarak
merhaba kızlarherkese selam olsun...
selin, doğum ne zamana? sanırım yaklaştı.. Allah kolay doğumlar nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?