bugun gecmişi okumayı düşünüyorum Allah izin verirse
ayrıca sunny66 hanımefendi çekinizle ne alacagınızı söylerseniz, benim de çekim var, ben de alırım. ucuzluk neymiş söyleyin bakalım.
hanımlar bu regl olayı çok canımı sıkmaya başladı tatile kaldı 15 gün ben hala regl olmadım stres yapıyorum benim bu günlerde olmam lazım tatilim mahvolacak yoksa erteleyemiyoruzda ne yapıcam kafayı yiycem geciktirici kullansam yeni evlendiğimde kullanmıştım 3 ay dengem bozulmuştu zor kendime gelmiştim off ağlayasım var
gönder darka yapsın işi ne
özledim kııııııııııııııııııııııııız
bakalım senin bebek haberini ne zaman alacağız canım... :)
şaka maka derken beni bile gaza getirdiniz...
inşallah bayram sonrası şöyle güzel bir tatil yapıp,gezeyim...
sonbahar gibi ben de 3. yü düşünüyorum inşallah.....
tabi o zamana kadar vazgeçmezsem... :))
selincim dualarında bizleri de unutma...
eşin de, evladın da,hayatın da,herşeyin hayırlısını dile bizler için...
farmasi canımiçimden geldi... :)
seyyah yazamıyor sanırım,canım benim yaa :)
neden banlandı ki?
multicim baban rahatsızmış,geçmiş olsun mesajlarından gördüm...
umarım önemli birşeyi yoktur....varsa da geçmiştir....
günaydın
hayırlı cumalar kızlar
bişey sorcam sizlere
çarşamba günü bi arkadaşım aradı
bu arkadaş eski okulumdan
cumartesi günü için eski okulumdaki arkadaşları davet etmiş evine ve tabi beni de
ısrar da etti, ben de çok ama çok heveslendim
hem arkadaşlarımı çok özledim, hem de böyle ortamlara katılmayı özledim
havalar da fena değil
eşim diyor ki seni çok mutlu edicekse git
ama demezler mi "bak şuna 2 aylık bebeğini almış, gezmelere çıkmış"
böyle bi düşünce benim aklıma gelmemişti, eşim söyledi
bence öyle düşünmezler
sizce?
merhaba hanımlar.
bir hafta daha bitti.bana ne oluyorsa artık.özlüyorum galiba eşimi,çocuğumu.bütün gün yüzlerini göremiyorum.
sunny abla english home un çarşaf setini aldım,çok ince geldi bana.
şöyle eski çarşaflar gibi kalın dokulu,taş gibi çarşaf seti bulsam da alsam.marka önerisi olan varsa yazsın bir zahmet.
bir de yatak örtülerinde gözüm kaldı,kullanan var mı,sağlam mı,yıkanınca rengi solar mı.çocuklara alayım diyorum.
ürünleri kargo masrafsız yollasalar ne iyi olur.
hele hepsi buradada 300 tl geçik bir ürün beğendim 5 küsür kargo deyince sinirlendim almadım.
zizigo 20 liralık ayakkabıyı gönderiyor ücretsiz mesala.
ay elim ayağım titredi
Rabbim herkese edep terbiye versin
iş yerime gelen karı koca psikolojisi bozuk aile gereksiz birşey yüzünden üzerime saldırdı
işin komik tarafı bunlar yaşanırken güvenlik ortalarda yoktu
hangi birine kızayım sinirleneyim
annemle konuştuk annemin cevabı ayyy kızım dikkat et ortalık çok fena adamın tabancası vardır çeker vurur uğraşma laf yetiştirme kimseye
ay elim ayağım titredi
iş yerime gelen karı koca psikolojisi bozuk aile gereksiz birşey yüzünden üzerime saldırdı
annemle konuştuk annemin cevabı ayyy kızım dikkat et ortalık çok fena adamın tabancası vardır çeker vurur uğraşma laf yetiştirme kimseye
ay elim ayağım titredi
english home'dan kızıma almıştım yatak örtüsü. kullanıyor, memnun sanırım. ben de kızımın odasına yatak örtüsü alabilirim indirim çekimle. banucum, ben boynerden almıştım bir indirim zamanında çarşaf seti kızların çeyizine. güzel çıkmıştı. ama netten benim de çok cesaretim yok bilmediğim markalara. taç'ın falan güzeldir, bak istersen
Geçmiş olsun canım sorun neydi neden öyle davrandılar?
zeytin geçmiş olsun. insanlar çıldırmış artık, ne zaman ne yapacakları belli olmuyor. annen haklı sanırım. en ufak bir sebepten kavga çıkaran, aynı nedenle karşısındakine zarar da verebilir
sen nerede çalışıyordun ki canım.
birebir insanlarla iletişim içindeysen,kolay değil tabii.kaç çeşit insan var.bu yaştan sonra adam edemeyeceğine göre,annene katılıyorum.manyak dolu ortalık.sakinleş,bir çay falan al,mümkünse azıcık ta hava al.yarına unutursun bebeğim.üzme kendini.
zaten eşim de benim gitmeye pek bi hevesli olduğumu görünce öyle dediği için üzüldüben 1 aylık bebekle heryeri gezerdim yaz günü havalar da iyiydi
komşular ayıplarlardı ama umrumda bile olmazdı
ne kadar çıkıp gezersem moral olursa, sütüm o kadar çok olurdu
gittiğim yerde emer emer kucağımda uyurdu
yenidoğan değil zaten eşine bakma sen gönlünce vakit geçir
sevimsiz eski arkadasları görmek insana moral veriyor, hele de küçük bebekten dolayı dışarı çıkma şansın azaldıysa. ben g,t derim. sonuçta erzurumda kar yağmıyor ya, gitsen hasta olmaz, ayıplamazlar. onlar da bebek gördüğü için mutlu olur. laf arasında evde çok sıkılmıştım, bana iyi geldi dersin. bebeği olan senin durumunu anlar.
beni sormuşsun, geriden bazı sayfaları atlayarak okudum. görümcenin nişanı, tatil falan derken çok yazamadım.
gecen günlerde keyfim de yoktu buraya yazmak için.
dun babam geldi oğlnı görmeye.
herkeşlerin bebeği banyo yapar ve güzelce uyur ya, bizim oğlan banyodan sonra diriliyor, hareketleniyor, çok denedim ve ben de bir süre banyoyu gündüz yaptırmayı denemiştim. gecenlerde bir şey sormuştun ya. bizimkinde bir terslik var biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?