- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.249
- 248
Iyi aksamlar.kızlar... Kac.gundur çilek diye sayiklayan ben pazara gittim 2.5 kılo güzel mi guzel çilek aldım ve pazarda unutup Geldim ... Söylenecek cok sey varda bana neyse..
dün salı pazarında eşim pazarın en ucuz çileğini almış kilosu 1.5 liraya süper lezzetliydi bir oturuşta hepsini yedik zaten çilek bekletmeye gelmiyor taze tüketmek lazım
bugün de annemlere giderken kilosu 1.5 liradan kiraz yakaladım kocamanlardı hemen 2 kilo kaptım çok da lezzetlilerdi. Eşimin ailesinin bahçelerinin olduğu köyde de çok güzel kiraz ağaçları var bu yaz ağaç tepelerinden inmeyecem sanırım
1inde spor yaptım sonra da seyyahla uğraştım azıcık sonra uyku kaçtı kaldım öylece kiraz burda da pazarda 5-6 liraya varmış eşim öyle dedi ama dün adamın biri kamyonetin arkasında satıyordu kilosu 1.5 lira diyince hemen atladım.Günaydın herkesee... Sirkecan 1.5 a iyiymiş yaa ben 2 den almistim bideneyse yaa ne yapayim nasip değilmiş demekki... Odeildr gecenin 2 sinde ne aayaktaydin sen yahu..
sirkecim ben l canıtını aldım 2 sinide ama gelmedi henüzz
1inde spor yaptım sonra da seyyahla uğraştım azıcık sonra uyku kaçtı kaldım öylece kiraz burda da pazarda 5-6 liraya varmış eşim öyle dedi ama dün adamın biri kamyonetin arkasında satıyordu kilosu 1.5 lira diyince hemen atladım.
Ben hala alamadım tren biletiyle uğraşıyorumKargo parasıyla ne kadara gelmiş oldu?
adana'da aklımda sen vardın
sabancı merkez camii ve onun yakınındaki 5m migrostaydık
multicim baban rahatsızmış,geçmiş olsun mesajlarından gördüm...
umarım önemli birşeyi yoktur....varsa da geçmiştir....
selin vişne çıkt mı ki ben daha hiç görmedim kiraz 2haftadır var
çilekte nisanın başından bu yana var
ama adamlar daha erken çilek biraydan fazla daha olur pazarda diyorlar
multim çok geçmiş olsun babana ah ah şu babalara birşey olmasa keşke karlı dağ gibi güvence veriyor insana varlıgı
ee günaydınlar o zaman hayırlı günler olsun
kızlar ya, kilo almaya başldım
bu duruma canım sıkılıyor
kendimi kilolu görmeye alışkın değilim
ben 52yi geçtim mi paniklerim
şu an 52yim
hamilelikte 9 ay boyunca 10 kilo aldım
o da doğumdan hemen sonra gitti
ama bu iki ay içinde 5 kilo aldım
şöyle kilo yapmayan, bol bol süt yapan bir şeyler lazım bana
süt olsun diye yiyorum her şeyi bol bol
halbuki rahatsız da oluyorum, çünkü kapasitemin üstünde yiyorum
o zaman da midem kaldırmıyor
ama yemeyince, hatta bi öğünümde azıcık kısıtlayınca sütüm kaçıyor hemen
ben kimselere çaktırmam tiksindirmicek birşeyse ki tanıdığımın olması lazım diğer tarafından yerim o kısma gelince bırakırımfarmasicim aslında ben senin dediğin durumun tam tersiyel karşılaştım:)
bi arkadaşımız dün öğlen patates salatası yapmış getirdi kız deidki bu öğlen birlikte yiyelim okey 4 kişiyiz sahile gittik ekmek aldık bida çay söledik tam yiyoruz aha oda ne çatalımda kıl var
ben böle şeylere çok takılmam bazen tiksinirim mesela restorandaysak yada o yecmeği kimin yaptıgını bilmiosam :)
kılı peçete kenara koydum sanki ağaçtan faaln bişe düşmüş havası yarattım diyebilirim ama masadayız çaktırmamaya çalıştım küçük bişeydi zaten aldım
lokmama devam ettim çaktırmadım
yemeği yapan anladı galiba diğeri anlamadı ama karşımda olan durumu çaktı ve yemedi daha bişe
ben yemeğime devam ettim:) bu konuda diorum ya genişimdir:)
ama karşımdaki kişi tüm otumamaız boyunca iğrenerek bana baktı kendimi çok kötü hissettim
sizce kötümü yaptım ya:) karar veremiorum ama kılı kenara belirgin bi şekild ekoysaydım salatayı yapan arkadaş çok mahcup olcaktı ona ayıp olcaktı midemde bulanmaz zaten benim için sorun yoktu ama o arkadaş sanırım benim midesiz olduğumu düşünüo
bakışları çok kötüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?