• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

darksi organik süt ve cips ikilisi gerçekten komik olmuş :1:
ben radyoda duymuştum süt gününden dolayı h sonu sütlerde indirim var diye demek her migrosta geçerli değildi :44:
farmasi çok güzel gezmişsiniz baya uyguna da gelmiş :46:

darksi organik süt ve cips ikilisi gerçekten komik olmuş :1:
ben radyoda duymuştum süt gününden dolayı h sonu sütlerde indirim var diye demek her migrosta geçerli değildi :44:
farmasi çok güzel gezmişsiniz baya uyguna da gelmiş :46:

baştan peşin peşin konuştum
sonradan tek kuruş istemesin insanlardan iyi düşünülüp isterse 500 tl deyin ama sonradan 501 tl demeyin
hoş olmuyor mide bulandırıyor diye

ve de hesap ettiler kitap ettiler 450 tl dediler ve anlaştık dedik bitti

kirli çıkının gezmesi bu olsa gerek :1::1::1:

midyatta ıraz otelde kaldık Aman Allah'ım otel güya 3 yıldızlı inanın 5 yıldızlı otel yanında hiçbirşey değil
ama otel yeni yapım adam basmış parayı Ankara'dan mimar getirtip düzenletmiş

Mardin Midyat İraz Butik Otel

darseacim hamilesin sanırım haydi hayırlı olsun inşaallah :))))):38:

saol canım erkek bi bebek bekliorum kısmetse:)
adınada kesin karar verdik son anda bi süpriz yapmazsaksak ÇINAR ERVA koycaz:)
canım inşallah unutmam:) ama edicem bi kaç dua var zaten

bıdığa,karanfile,royeme,papatyaya,pepetiye,sirkeciye hayırlısıyla bi bebek
özleme,asuya,seyyaha hayırlısıyla kpss den öncelikli iş:)
farmasiye sunny ablayada hayırlı bi amel diye dua etcem sürekli kafamda tkrarlıorumki untmim diye tabi çevrmdekileride katınca liste epey uzuyo dogum o kadar uzun sürmicek ama:)
istediğiniz bişey varsa kısa net öz dua edebilirim inş.
ama uzun uzun şeyler sölemeyin aklımda tutabiliyim:) yoksa doğuma elimde listeyle girebilirim:)
vede o acıyla inş kendi derdime düşmeyipte aklımdan geçirebilirim:)

selin duanda ben yokum. bebek düşünmeyen sirkeci bile var :14:

Hoşgeldin farmasi ne güzel gezmissiniz oyle bayıldım bayıldım... Ohhh ne güzel değişik yerler insanlar görmek....hele o linke tikladim otel guzel gozukuo hakkaten...inşallah bizlerede nasip olur...

ayy farmasi Adana ya da uğramışsın serbest zaman da varmış :5::5::5:
tüh diyorum önceden yakana yapışmadığıma üzülüyorum
geçmiş olsun dileğin için de teşekkür ederim

ayy farmasi Adana ya da uğramışsın serbest zaman da varmış :5::5::5:
tüh diyorum önceden yakana yapışmadığıma üzülüyorum
geçmiş olsun dileğin için de teşekkür ederim

adana'da aklımda sen vardın
sabancı merkez camii ve onun yakınındaki 5m migrostaydık :34:

Kızlar merhaba,
Belki görmüşsünüzdür ama şok markette 22 mayıstan 4 hazirana kadar 25 tl ve üzeri alışveriş yaparsanız bazı ürünleri 1 tl,5 tl ya da 10 tl gibi fiyatlarla alabiliyormuşsunuz.
Baktım da bazıları bayağı bi ucuza geliyor.Rinso matik 5 kilosu 10 tl,yonca sıvı yağ 5 ltsi 10 tl vs.Ama farklı günlerde indirime giriyorlarmış.Siz kirli çıkıları da haberdar etmek istedim.

Kızlar merhaba,
Belki görmüşsünüzdür ama şok markette 22 mayıstan 4 hazirana kadar 25 tl ve üzeri alışveriş yaparsanız bazı ürünleri 1 tl,5 tl ya da 10 tl gibi fiyatlarla alabiliyormuşsunuz.
Baktım da bazıları bayağı bi ucuza geliyor.Rinso matik 5 kilosu 10 tl,yonca sıvı yağ 5 ltsi 10 tl vs.Ama farklı günlerde indirime giriyorlarmış.Siz kirli çıkıları da haberdar etmek istedim.

şok daki gülsan reçel nasıl tadı kendi yaptıgımız gibi değildir belki ama böğürtlen reçeli filan yi olurdu
çilek vişne 2kg kavanzoda uygun geldi bana

bu kez çok yazılmamış ama ben hala 20 sayfa geriden kalıyorum. demek ki sizin suçunuz yok ben çok tembelim

selam herkese..:16::16:

ben de uzun zamandır giremiyorum farmasi gezmişsin süper ötesi gerçekten benim hayalim zaten çocuklarım büyüsün turlara katılalım..
gezelim yurt içi-yurt dışı..:nazar::nazar::nazar:

meyracım kilo verme için ipucu yok bende kelin ilacı olsa başına sürer:9::9:

karanfil mi geldi??inşallah hep gelir muhabbetimiz bozulmasın herşey eskisi gibi olsun..

selin henüz doğurmamış inşallah sevimlininki gibi güzel bir normal doğum olur altın topunu kucağına alırsen sen de..

hamile olanlar var sanırım. dark öyle demiş. derfat da şüpheleniyormuş. bir an önce test yap ben bile merak ettim valla..

banuya geçmiş olsun belini incitmiş sanırım. çok zordur 2 çocukla bel ağrısı. çok geçmiş olsun

sunny ablacım karınca diyordun bak a 101 de karınca tebeşiri diye birşey çıkmış

A 101 - Hoşgeldiniz
insan vefalı olunca. :31:

Kızlar merhaba,
sağol life.
şok daki gülsan reçel nasıl tadı kendi yaptıgımız gibi değildir belki ama böğürtlen reçeli filan yi olurdu
ben bir kez aldım,pek beğenmedim.kendin yap canım.
bu kez çok yazılmamış ama ben hala 20 sayfa geriden kalıyorum. demek ki sizin suçunuz yok ben çok tembelim
hakikaten nerelerdesin sen yine.:47:

ben de uzun zamandır giremiyorum farmasi gezmişsin süper ötesi gerçekten benim hayalim zaten çocuklarım büyüsün turlara katılalım..

karanfil mi geldi??inşallah hep gelir muhabbetimiz bozulmasın herşey eskisi gibi olsun..

selin henüz doğurmamış inşallah sevimlininki gibi güzel bir normal doğum olur altın topunu kucağına alırsen sen de..

hamile olanlar var sanırım. dark öyle demiş. derfat da şüpheleniyormuş. bir an önce test yap ben bile merak ettim valla..

banuya geçmiş olsun belini incitmiş sanırım. çok zordur 2 çocukla bel ağrısı. çok geçmiş olsun
teşekkürler olly.

Son düzenleme:
farmasiiiiiiii hoşgeldiiiin:48::48::48::48: geziniz güzel geçmiş, çok sevindim. benim de niyetim var urfa, mardin vs. görmeyi çok istiyorum. inşallah denk gelir. sen gitmeden yazacakktım, fırsat bulamadım. oralara gidince bir sor bakalım bakır eşyaların fiyatları nasıl oralarda, daha mı ucuzdur diye. ama ben geldiğimde sen gitmiştin:31: pepeti demi ya yediğin içtiğin senin olsun, gezdiklerini anlat diye, oraların yemekleri de güzeldirrr yahuuu, azcık da onları anlat bakim:1:

Bilmiyorum ki bıdıkçım denemedim,bimde de 2 kg vişne ve çilek reçeli 9,95ten 7,75e düşmüş,ilgilenirsen söyleyeyim dedim

bakalım senin bebek haberini ne zaman alacağız canım... :)
şaka maka derken beni bile gaza getirdiniz...
inşallah bayram sonrası şöyle güzel bir tatil yapıp,gezeyim...
sonbahar gibi ben de 3. yü düşünüyorum inşallah.....
tabi o zamana kadar vazgeçmezsem... :))

selincim dualarında bizleri de unutma...
eşin de, evladın da,hayatın da,herşeyin hayırlısını dile bizler için...

farmasi canım :38: içimden geldi... :)

seyyah yazamıyor sanırım,canım benim yaa :)
neden banlandı ki?

multicim baban rahatsızmış,geçmiş olsun mesajlarından gördüm...
umarım önemli birşeyi yoktur....varsa da geçmiştir....

sunny abla ben bakır gereçler olsun biblolar filan pek meraklı bir bayan değilim
Allah'ım ben de mi bir anormallik var diyorum :1::1::1:

ama giden arkadaşlar 50 tl ye bakır birşeyler almışlardı sanırım fincan takımı istersen oğlumun öğretmenine sorarım yarın

ama bak netten de şimdi bir yer buldum belki fikir olur ne dersin :34:

Gaziantep Bakr lemeleri| Bakr aydanlklar | www.antepurunleri.com

Back