Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
darksi organik süt ve cips ikilisi gerçekten komik olmuş
ben radyoda duymuştum süt gününden dolayı h sonu sütlerde indirim var diye demek her migrosta geçerli değildi :44:
farmasi çok güzel gezmişsiniz baya uyguna da gelmiş
saol canım erkek bi bebek bekliorum kısmetse:)
adınada kesin karar verdik son anda bi süpriz yapmazsaksak ÇINAR ERVA koycaz:)
canım inşallah unutmam:) ama edicem bi kaç dua var zaten
bıdığa,karanfile,royeme,papatyaya,pepetiye,sirkeciye hayırlısıyla bi bebek
özleme,asuya,seyyaha hayırlısıyla kpss den öncelikli iş:)
farmasiye sunny ablayada hayırlı bi amel diye dua etcem sürekli kafamda tkrarlıorumki untmim diye tabi çevrmdekileride katınca liste epey uzuyo dogum o kadar uzun sürmicek ama:)
istediğiniz bişey varsa kısa net öz dua edebilirim inş.
ama uzun uzun şeyler sölemeyin aklımda tutabiliyim:) yoksa doğuma elimde listeyle girebilirim:)
vede o acıyla inş kendi derdime düşmeyipte aklımdan geçirebilirim:)
banucanımmmmm geçmiş olsun
ayy farmasi Adana ya da uğramışsın serbest zaman da varmış
tüh diyorum önceden yakana yapışmadığıma üzülüyorum
geçmiş olsun dileğin için de teşekkür ederim
Kızlar merhaba,
Belki görmüşsünüzdür ama şok markette 22 mayıstan 4 hazirana kadar 25 tl ve üzeri alışveriş yaparsanız bazı ürünleri 1 tl,5 tl ya da 10 tl gibi fiyatlarla alabiliyormuşsunuz.
Baktım da bazıları bayağı bi ucuza geliyor.Rinso matik 5 kilosu 10 tl,yonca sıvı yağ 5 ltsi 10 tl vs.Ama farklı günlerde indirime giriyorlarmış.Siz kirli çıkıları da haberdar etmek istedim.
insan vefalı olunca.
sağol life.Kızlar merhaba,
Belki görmüşsünüzdür ama şok markette 22 mayıstan 4 hazirana kadar 25 tl ve üzeri alışveriş yaparsanız bazı ürünleri 1 tl,5 tl ya da 10 tl gibi fiyatlarla alabiliyormuşsunuz.
Baktım da bazıları bayağı bi ucuza geliyor.Rinso matik 5 kilosu 10 tl,yonca sıvı yağ 5 ltsi 10 tl vs.Ama farklı günlerde indirime giriyorlarmış.Siz kirli çıkıları da haberdar etmek istedim.
ben bir kez aldım,pek beğenmedim.kendin yap canım.şok daki gülsan reçel nasıl tadı kendi yaptıgımız gibi değildir belki ama böğürtlen reçeli filan yi olurdu
çilek vişne 2kg kavanzoda uygun geldi bana
hakikaten nerelerdesin sen yine.bu kez çok yazılmamış ama ben hala 20 sayfa geriden kalıyorum. demek ki sizin suçunuz yok ben çok tembelim
teşekkürler olly.selam herkese..
ben de uzun zamandır giremiyorum farmasi gezmişsin süper ötesi gerçekten benim hayalim zaten çocuklarım büyüsün turlara katılalım..
gezelim yurt içi-yurt dışı..
meyracım kilo verme için ipucu yok bende kelin ilacı olsa başına sürer
karanfil mi geldi??inşallah hep gelir muhabbetimiz bozulmasın herşey eskisi gibi olsun..
selin henüz doğurmamış inşallah sevimlininki gibi güzel bir normal doğum olur altın topunu kucağına alırsen sen de..
hamile olanlar var sanırım. dark öyle demiş. derfat da şüpheleniyormuş. bir an önce test yap ben bile merak ettim valla..
banuya geçmiş olsun belini incitmiş sanırım. çok zordur 2 çocukla bel ağrısı. çok geçmiş olsun
şok daki gülsan reçel nasıl tadı kendi yaptıgımız gibi değildir belki ama böğürtlen reçeli filan yi olurdu
çilek vişne 2kg kavanzoda uygun geldi bana
selam herkese..
ben de uzun zamandır giremiyorum farmasi gezmişsin süper ötesi gerçekten benim hayalim zaten çocuklarım büyüsün turlara katılalım..
gezelim yurt içi-yurt dışı..
meyracım kilo verme için ipucu yok bende kelin ilacı olsa başına sürer
karanfil mi geldi??inşallah hep gelir muhabbetimiz bozulmasın herşey eskisi gibi olsun..
selin henüz doğurmamış inşallah sevimlininki gibi güzel bir normal doğum olur altın topunu kucağına alırsen sen de..
hamile olanlar var sanırım. dark öyle demiş. derfat da şüpheleniyormuş. bir an önce test yap ben bile merak ettim valla..
banuya geçmiş olsun belini incitmiş sanırım. çok zordur 2 çocukla bel ağrısı. çok geçmiş olsun