- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
bakalım senin bebek haberini ne zaman alacağız canım... :)
şaka maka derken beni bile gaza getirdiniz...
inşallah bayram sonrası şöyle güzel bir tatil yapıp,gezeyim...
sonbahar gibi ben de 3. yü düşünüyorum inşallah.....
tabi o zamana kadar vazgeçmezsem... :))
selincim dualarında bizleri de unutma...
eşin de, evladın da,hayatın da,herşeyin hayırlısını dile bizler için...
farmasi canımiçimden geldi... :)
seyyah yazamıyor sanırım,canım benim yaa :)
neden banlandı ki?
multicim baban rahatsızmış,geçmiş olsun mesajlarından gördüm...
umarım önemli birşeyi yoktur....varsa da geçmiştir....
bilgisayar programcılıgı canım. sen neyle uğraşıyosun
asmunikal cnm
ben sınıf öğretmeniyim
ama aklım olsa kesinlikle memur olurdum yada başka bir branşı yazardım
sınıf çok zor
asmunikal ve meyraa
biz son 6 yıldır okulumzdaki birkaç öğretmen arkadaş ve de bize katılan farklı arkadaşlarla tura katılıyoruz
içimizden arkadaşın biri organize ediyor
ve bütün sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri 3 gece konaklamayı 450 tlye gittik geldik
meyraacım büyük oğlanın bu 3 . gittiği yer bizimle turla yani
küçük oğlanın da geçen sene ile birlikte 2 . gelişi
farmasicim süper cnm ya fiyatı
ben çok severim hem midyatı hem mardini
kaldığınız yeri de biliyorum,çok güzel
çok iyi yapmışsın
sunny ablacım gittiğim yörelerde ne yenir
elbette kebap (adana kebap ve patlıcanlı kebap onlar balcan kebabı diyorlar)
çiğ köfte
soğuk yarma aşı
antep baklavası ( Güllüoğlu filan fasa fiso diyorlar Antepliler antepte Çelebioğlu baklavayı övüyorlar övdükleri kadar var )
maraşta malum dondurma orada da yaşar pastanesi çok meşhur tavsiye ettiler
farmasi ya ne güzel gezmişsin sen öle:)
çok özendim sana biliomusun:) keşke benimde imkanım olsaydı bu yaz bende karadeniz turu yapmak istiodum:)
içim gitti :)
vede çok sevindim memnun kalmanıza değmiş en azından oh be gitmiştir bütün senenin yorgunluğu:)
selin sen oynama maazallah erkenden yeğenimi kucağına alıverirsinbize tempo tutsan yeter
kızlar bişe sorcam
diyelimki birinin yaptıgı yemeği yiyosunuz ve çatalınızdaki lokmada kıl çıktı naparsınız?
canım ya benimkinin gelmeye hiç niyeti yok gibi inanırmısın kendimi hiç doğum yapcakmış gibi hissetmiorum:)
hatta karnıma o kadar alıştımki bazne unutuorum bile üstümde inanılmaz bi enerji var:)
farmasicim aslında ben senin dediğin durumun tam tersiyel karşılaştım:)
bi arkadaşımız dün öğlen patates salatası yapmış getirdi kız deidki bu öğlen birlikte yiyelim okey 4 kişiyiz sahile gittik ekmek aldık bida çay söledik tam yiyoruz aha oda ne çatalımda kıl var
ben böle şeylere çok takılmam bazen tiksinirim mesela restorandaysak yada o yecmeği kimin yaptıgını bilmiosam :)
kılı peçete kenara koydum sanki ağaçtan faaln bişe düşmüş havası yarattım diyebilirim ama masadayız çaktırmamaya çalıştım küçük bişeydi zaten aldım
lokmama devam ettim çaktırmadım
yemeği yapan anladı galiba diğeri anlamadı ama karşımda olan durumu çaktı ve yemedi daha bişe
ben yemeğime devam ettim:) bu konuda diorum ya genişimdir:)
ama karşımdaki kişi tüm otumamaız boyunca iğrenerek bana baktı kendimi çok kötü hissettim
sizce kötümü yaptım ya:) karar veremiorum ama kılı kenara belirgin bi şekild ekoysaydım salatayı yapan arkadaş çok mahcup olcaktı ona ayıp olcaktı midemde bulanmaz zaten benim için sorun yoktu ama o arkadaş sanırım benim midesiz olduğumu düşünüo
bakışları çok kötüydü
farmasicim aslında ben senin dediğin durumun tam tersiyel karşılaştım:)
bi arkadaşımız dün öğlen patates salatası yapmış getirdi kız deidki bu öğlen birlikte yiyelim okey 4 kişiyiz sahile gittik ekmek aldık bida çay söledik tam yiyoruz aha oda ne çatalımda kıl var
ben böle şeylere çok takılmam bazen tiksinirim mesela restorandaysak yada o yecmeği kimin yaptıgını bilmiosam :)
kılı peçete kenara koydum sanki ağaçtan faaln bişe düşmüş havası yarattım diyebilirim ama masadayız çaktırmamaya çalıştım küçük bişeydi zaten aldım
lokmama devam ettim çaktırmadım
yemeği yapan anladı galiba diğeri anlamadı ama karşımda olan durumu çaktı ve yemedi daha bişe
ben yemeğime devam ettim:) bu konuda diorum ya genişimdir:)
ama karşımdaki kişi tüm otumamaız boyunca iğrenerek bana baktı kendimi çok kötü hissettim
sizce kötümü yaptım ya:) karar veremiorum ama kılı kenara belirgin bi şekild ekoysaydım salatayı yapan arkadaş çok mahcup olcaktı ona ayıp olcaktı midemde bulanmaz zaten benim için sorun yoktu ama o arkadaş sanırım benim midesiz olduğumu düşünüo
bakışları çok kötüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?