- 11 Nisan 2011
- 3.643
- 9
- 358
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnn canlar
nasılsınız ? Ne var ne yok ?
günaydın hoşgeldinnn ne olsun asıl haberler sende anlat bakalım yeyip içtinlerin senin olsun gezdiklerini anlat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnn canlar
nasılsınız ? Ne var ne yok ?
Asminukal nikin ne demek
farmasi
hoşgeldin,özlettin kendini
neler yaptın,nereleri gezdin
asmunikal
bölümün ne cnm
ooo farmasi gelmiş hoşgeldin farmi
ben reçellerle uğraşmıyorum bilin bakalım neden? çünkü anneler veriyorlar
geçenlerde annemden duydum onu uygulayacağım bahçeye pikniğe gittikçe bol bol patlıcan götüreceğim onları orda mangal ateşinde közleyip soyacağım eve gelince de dondurucuya tıkacağım kışın çıktığında çok lezzetli oluyormuş
darksi şiboya bir bakayım belki güzel şeyler vardır haber verdiğin için sağol. Sen hafta sonu migrostan indrimli süt bulabildin mi?
hoşbuldum pepeticim bir yandan da geriye dönük sayfaları okuyorum
iyiyim hamdolsun
çok gezdik hem de çok
tatlı yorgunluğun olduğu çok güzel bir tatil oldu bizler için
cuma gece çıktık yola güzergah uşak'tan afyon konya üzerinden tarsus idi
tarsusu gezdik ashab_ı keyfe ve danyal peygamberin türbesine gittik
sonra doğru adana adana'da serbest zaman diliminiden sonra yola çıktık gaziantep'e vardık bakırcılar baharatçılar çarşısı gezdik akşamına otelde konakladık
antepte bir arkadaşım vardı onunla da görüştüm
2. gün antep'ten urfa'ya gittik harran evleri balıklı göl Eyyüp nebi aleyhisselamın makamı ziyaret edildi sonra midyat'a doğru yola çıktık orada konakladık sabah hasan keyfe gittik midyat konaklarını ve tarihi hanları gezdik
telkari işçiliğinin örneklerini gördük
mardin'de ise tarihi evleri gördük ulu camisinde sakal_ı şerifi gördük
kasımiye medresesine gittik
ve urfaya doğru yola koyulduk
akşam sıra gecesine katıldık
urfadaki arkadaşımı da gördüm yıllar sonra
sabahında urfada alışveriş
ve doğru atatürk barajı ve kahramanmaraş için yollara düştük kaptan ve rehber bizler için bir güzellik yaptılar hesapta yokken adıyaman'a da uğradık
maraşta gezdik tozduk dondurmamızı yedik sonra memleketimize doğru yollara vurduk kendimizi
ooo farmasi gelmiş hoşgeldin farmi
ben reçellerle uğraşmıyorum bilin bakalım neden? çünkü anneler veriyorlar
geçenlerde annemden duydum onu uygulayacağım bahçeye pikniğe gittikçe bol bol patlıcan götüreceğim onları orda mangal ateşinde közleyip soyacağım eve gelince de dondurucuya tıkacağım kışın çıktığında çok lezzetli oluyormuş
darksi şiboya bir bakayım belki güzel şeyler vardır haber verdiğin için sağol. Sen hafta sonu migrostan indrimli süt bulabildin mi?
yok be sirkeci.... burdaki migros çok küçük diye mi yapılmadı acaba?
neyse biz gitmişken oğlana bir kaç tane m-life organik süt aldık. kasiyer de bugün çocuklara cips hediye demesin mi. bi elinde organik süt bi elinde cips pek gözel oldu :))))
asmunikal ve meyraa
biz son 6 yıldır okulumzdaki birkaç öğretmen arkadaş ve de bize katılan farklı arkadaşlarla tura katılıyoruz
içimizden arkadaşın biri organize ediyor
ve bütün sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri 3 gece konaklamayı 450 tlye gittik geldik
meyraacım büyük oğlanın bu 3 . gittiği yer bizimle turla yani
küçük oğlanın da geçen sene ile birlikte 2 . gelişi
farmasicim hoşgeldin. ne güzeel gezmişsin öyle. sefan olsun
stres mtres kalmamıştır. bu gazla forumu canlandırırsın artık, pek öksüz bugünlerde buralar