• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

ooo farmasi gelmiş hoşgeldin farmi

ben reçellerle uğraşmıyorum bilin bakalım neden? çünkü anneler veriyorlar :1:

geçenlerde annemden duydum onu uygulayacağım bahçeye pikniğe gittikçe bol bol patlıcan götüreceğim onları orda mangal ateşinde közleyip soyacağım eve gelince de dondurucuya tıkacağım kışın çıktığında çok lezzetli oluyormuş

darksi şiboya bir bakayım belki güzel şeyler vardır haber verdiğin için sağol. Sen hafta sonu migrostan indrimli süt bulabildin mi?

hoşbuldum pepeticim bir yandan da geriye dönük sayfaları okuyorum

iyiyim hamdolsun

çok gezdik hem de çok
tatlı yorgunluğun olduğu çok güzel bir tatil oldu bizler için

cuma gece çıktık yola güzergah uşak'tan afyon konya üzerinden tarsus idi
tarsusu gezdik ashab_ı keyfe ve danyal peygamberin türbesine gittik
sonra doğru adana adana'da serbest zaman diliminiden sonra yola çıktık gaziantep'e vardık bakırcılar baharatçılar çarşısı gezdik akşamına otelde konakladık
antepte bir arkadaşım vardı onunla da görüştüm

2. gün antep'ten urfa'ya gittik harran evleri balıklı göl Eyyüp nebi aleyhisselamın makamı ziyaret edildi sonra midyat'a doğru yola çıktık orada konakladık sabah hasan keyfe gittik midyat konaklarını ve tarihi hanları gezdik
telkari işçiliğinin örneklerini gördük
mardin'de ise tarihi evleri gördük ulu camisinde sakal_ı şerifi gördük
kasımiye medresesine gittik

ve urfaya doğru yola koyulduk
akşam sıra gecesine katıldık
urfadaki arkadaşımı da gördüm yıllar sonra :34:
sabahında urfada alışveriş
ve doğru atatürk barajı ve kahramanmaraş için yollara düştük kaptan ve rehber bizler için bir güzellik yaptılar hesapta yokken adıyaman'a da uğradık :34:
maraşta gezdik tozduk dondurmamızı yedik sonra memleketimize doğru yollara vurduk kendimizi :34:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar....
son günlerde pek giremiyorum,keyifler yerindedir umarım... :)
ya burda zayıflamak isteyenler vardı.... :)
ben de kışın aldığım kiloları vermek istiyorum...2-3 aya kadar :)
yaklaşık bi 10 kilo versem hiç fena olmayaacak...
kolay vereceğimi düşünüyorum zira son dönemde alınmış , henüz yerleşmemiş kilo...
halk tabiriyle fos kilo... :))
ne yapsam acaba :)
yoksa tatilde bikini giyemeyeceğim,derrrrmişim... :))

farmasi
hoşgeldin,özlettin kendini
neler yaptın,nereleri gezdin
asmunikal
bölümün ne cnm

bilgisayar programcılıgı canım. sen neyle uğraşıyosun

geçenlerde annemden duydum onu uygulayacağım bahçeye pikniğe gittikçe bol bol patlıcan götüreceğim onları orda mangal ateşinde közleyip soyacağım eve gelince de dondurucuya tıkacağım kışın çıktığında çok lezzetli oluyormuş

darksi şiboya bir bakayım belki güzel şeyler vardır haber verdiğin için sağol. Sen hafta sonu migrostan indrimli süt bulabildin mi?

nekadar hamamt hanımcıklar var burda:50::50::50:
közlemek falan tebrk ederimmm:46::46::46:

bizimde market var. bazen kalıyor domates falan filan annem değerlendiriyor:16::16:

anaaa farmasi sen ne güzel gezmişsin:1::1::1:

çok güzel geçmiş sanırım:)

yıllar sonra bir arkadaş görmek güzel olsa gerek:16::16:

turla falanmı gittiniz yada bireysel olarakmı?

bende yazın istiyorum. kardeşlerimle gitmeyi düşünüyorum. diyarbakır hava alanından alıyorlar seni.
1. diyarbakır
2. gün mardin
3. urfayı gezdiriyorlar:16::16:
böyle bişey var katılmayı düşünüyorum. 500 falan sanırım. uçak biletlerinide erken alsam 200 tl tutsa
700e mal olur:16::16:
sonrada diyorumki yaw bi reşat parası:52::52: sonra bidaha diyorumki bişeycik olmaz gez yoksa içinde kalcak:16::16::16:

hoşbuldum pepeticim bir yandan da geriye dönük sayfaları okuyorum

iyiyim hamdolsun

çok gezdik hem de çok
tatlı yorgunluğun olduğu çok güzel bir tatil oldu bizler için

cuma gece çıktık yola güzergah uşak'tan afyon konya üzerinden tarsus idi
tarsusu gezdik ashab_ı keyfe ve danyal peygamberin türbesine gittik
sonra doğru adana adana'da serbest zaman diliminiden sonra yola çıktık gaziantep'e vardık bakırcılar baharatçılar çarşısı gezdik akşamına otelde konakladık
antepte bir arkadaşım vardı onunla da görüştüm

2. gün antep'ten urfa'ya gittik harran evleri balıklı göl Eyyüp nebi aleyhisselamın makamı ziyaret edildi sonra midyat'a doğru yola çıktık orada konakladık sabah hasan keyfe gittik midyat konaklarını ve tarihi hanları gezdik
telkari işçiliğinin örneklerini gördük
mardin'de ise tarihi evleri gördük ulu camisinde sakal_ı şerifi gördük
kasımiye medresesine gittik

ve urfaya doğru yola koyulduk
akşam sıra gecesine katıldık
urfadaki arkadaşımı da gördüm yıllar sonra :34:
sabahında urfada alışveriş
ve doğru atatürk barajı ve kahramanmaraş için yollara düştük kaptan ve rehber bizler için bir güzellik yaptılar hesapta yokken adıyaman'a da uğradık :34:
maraşta gezdik tozduk dondurmamızı yedik sonra memleketimize doğru yollara vurduk kendimizi :34:

hoşgeldin canım... :)
çocuklarla mı gittiniz?
ben de bu yıl,küçük bi türkiye turu düşünüyorum tatilde...
tek sorun biraz çabuk yoruluyor,bıkıyorum,ordan oraya koşmak için enerji lazım... :)
bi de sanırım turla gittin, o zaman daha rahat olur...
ama biz kendi arabamızla gidiyoruz,çocuklar vs. baya bi yorucu oluyor... :)
öncesinde bi güzergah ayarlayıp,iki üç aile gitmek lazım...:)

yok be sirkeci.... burdaki migros çok küçük diye mi yapılmadı acaba?
neyse biz gitmişken oğlana bir kaç tane m-life organik süt aldık. kasiyer de bugün çocuklara cips hediye demesin mi. bi elinde organik süt bi elinde cips pek gözel oldu :))))

asmunikal ve meyraa

biz son 6 yıldır okulumzdaki birkaç öğretmen arkadaş ve de bize katılan farklı arkadaşlarla tura katılıyoruz
içimizden arkadaşın biri organize ediyor

ve bütün sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri 3 gece konaklamayı 450 tlye gittik geldik
meyraacım büyük oğlanın bu 3 . gittiği yer bizimle turla yani
küçük oğlanın da geçen sene ile birlikte 2 . gelişi :34:

yok be sirkeci.... burdaki migros çok küçük diye mi yapılmadı acaba?
neyse biz gitmişken oğlana bir kaç tane m-life organik süt aldık. kasiyer de bugün çocuklara cips hediye demesin mi. bi elinde organik süt bi elinde cips pek gözel oldu :))))

geçen migrosta sinbonun blenderi indirimdeydi. ablama alayımd edim 20tl miydi 10muydu ne gittim yoktu
adam burası küçük bütün kampanyalar burda olmuyor dedi

asmunikal ve meyraa

biz son 6 yıldır okulumzdaki birkaç öğretmen arkadaş ve de bize katılan farklı arkadaşlarla tura katılıyoruz
içimizden arkadaşın biri organize ediyor

ve bütün sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri 3 gece konaklamayı 450 tlye gittik geldik
meyraacım büyük oğlanın bu 3 . gittiği yer bizimle turla yani
küçük oğlanın da geçen sene ile birlikte 2 . gelişi :34:

anladım:21::21::21: benmde turda baya uygun dımı ögretmenim:1::1:

istanbuldaymıydın sen.. benide alıp git benide alıp git dicemde:52:

Son düzenleme:
farmasicim hoşgeldin. ne güzeel gezmişsin öyle. sefan olsun :32::32:
stres mtres kalmamıştır. bu gazla forumu canlandırırsın artık, pek öksüz bugünlerde buralar:29:

farmasicim hoşgeldin. ne güzeel gezmişsin öyle. sefan olsun :32::32:
stres mtres kalmamıştır. bu gazla forumu canlandırırsın artık, pek öksüz bugünlerde buralar:29:

hoşbuldum canım
aynen öyle oldu no stres bol vitamin :9::9::9:

forumun durulduğu iyi olmuş yoksa nasıl okurdum 4 -5 günde biriken 500 sayfayı :1::1::1::9::9::9:
şaka bir yana pek formu gayet güzel buluyorum paylaşımlar çok güzel devam ediyor
ağzımızın tadı hiç bozulmasın:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back