• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

Günaydın bacilarrr... Sahi gökçe bacı yok kac zamandir... Hava okadar guzelkii hep boyle cok.yakmayan gunluk güneşlik olsa.... Ben evi.sole bi.halledeyim sonra sokağa atcam yine kendimi herkesee hayirli günler...

gunaydın kızlar
geçenlerde gökçeyle yan pencerede görüşmüştüm biraz rahatsızdı gıda zehirlenmesi yaşamıştı hastanede filan uğraşmışlar ama ben görüştüğümde iyiydi size de selamı vardı. Tabi benim sonra aklımdan çıkmış ve söylemeyi unutmuşum. :17:

Günaydın hanımlar nasılsınız?
Darkcım hayırlı olsun cnaım inş hayırlı haberlerini alırız.
Bende bu ay yine olmadım 19 gün geçti günüm ama test filan yapmadım nasıl olsa geç oluyorum diye yapmayada cesaret edemiyorum nedense:26::26:
Selincim banada bi hayırlısıyla bebek nasip etsin birde derfatın sıkıntısı tez zamanda bitsin diye dua edersen çok sevinirim bitanem.

Bende bu ay yine olmadım 19 gün geçti günüm ama test filan yapmadım nasıl olsa geç oluyorum diye yapmayada cesaret edemiyorum nedense:26::26:
Selincim banada bi hayırlısıyla bebek nasip etsin birde derfatın sıkıntısı tez zamanda bitsin diye dua edersen çok sevinirim bitanem.

nasıl duruyorsun kızz meraktan çatlarımmmmmm :52::52::52::52:ve kesin hamilesinnn bencee 19 gün geçermi :49::49::49::49:

sağol canım. hayırlısı bakalım. aslında benim günüm daha geçmiş değil ama hissediyorum hamileyim.
tırt çıkmam umarım :33:

nasıl duruyorsun kızz meraktan çatlarımmmmmm :52::52::52::52:ve kesin hamilesinnn bencee 19 gün geçermi :49::49::49::49:

D:1::1:uruyom vallaha eşim akşam annemlerden gelirken nöbetçi eczaneye bakalım da yap dedi yok dedim sabah yap ben gitmeden dedi yine yapmadım halada yapmaya niyetim yok bekliycem

ağlama hakkımı kullanmak istiyorum:43::43::43::43::43::43::43::43:
daha burdayken unuttun:43::43::43:

doğuma girmeden haberimiz olsun bizde sana dua ederiz yasin okuruz inş:16::16::16:

hayırlı sabahlar kızlar
seyyan senin oterzicilik işin ne oldu
bide bi arkaşımızın babası bhastaymış sanırım. acil şifalar diliyorum:50:

kuzucum 3. maddedeki asu sen oluyosun:)
ben senin nikini aklımda tutamıorum ve seni aklımdan hep asu diye geçiriorum:)

Zeytincim bende geçen hafta aldım 2 ayri yerden 1.5 ve 2 den aldım tam zamani iste al Koy sende.. off elektrik benm 80 den assa düşmesi zor hele kişin kombi saolsun daha fazla gelir... Oyle cok.utum felan olmsz fırını ayda 4 t_5 kere acarimm amaaaaa malum küçük çocuk demek hergün süpürge çamaşır bulaşık makinalarinin çalışması demek bide.buzdolabim baya biri sirf o 30 lirasını yakio saolsunn eee normal bu şartlarda sanirim
afiyetle yiyin inşallah canım
valla kullansamda gelse diyicem ki ok ütüm var fırınım var ama akşamdan akşama 2 3 saat tv

gördüm canım kpss den sana seyyaha ve özlemi sürekli geçiriorum aklımdan:) unutmim diye:)

bişe sorabilirmim seyhan ve royeme sorcam pazartesi günü neden almanyada okullar tatil acaba?

mutnojmetcim canım hiç dikkatimi çekmedi nesi var babacığının:( çok geçmiş olsun

dark sen bi hamile kal ben o profil resmimi yzın portakal kışın kavun karpuz yapmazsam :)))) koyyon profile erikleri ağzımın suyu akıyo haaaaa........

BEZELYENİN TAM TAM TAM VAKTİ MAKBUL OLAN FİYATI 1.5 aLTINA BULUOSANIZ SAKIN KAÇIRMAYIN
15 -20 güne bezelye falan kalmaz demedi demeyin

yok canım geç kalmadıın fiyatı 1.5 tl normal fiyatı yani ama altına buluosan hiç kaçırma al
ben pazardan kilosu 1.5 tl ye 5 kilo aldım az önce

ayrıca benim elektrik faturam bu ay 50 gelmiş ama haftada en az 2 kere fırın çalıştı
sana tavsiyem çamaşır makinesinin ısı ayarını ne kadar az tutarsan elektrik o kadar az gelir
mesela beyazları 50 de renklileri 30 dayıkarsan gibi
canım çamaşırları önemli birşey yoksa hızlı yıkamada yıkıyorum 15 dakika sürüyor(banyo paspası vs 30 derece )
beyazları iç çamaşırlarını havluları 60 ta yıkıyorum
günlük kıyafetleri 40 ta yıkıyorum düşüreyim birde

sevimsiz, karanfil kandilimizi kutladı sadece, tekrar gelir belki:31:

zeytin elektrik faturan normal aslında ama sen yine de fatura geldiğinde saatinle karşılaştır rakamları..
sunny abla takibe aldım bakıcam bir daha ki ay

valla ben alalı bayağı oluyor burada kalmaz bir kaç haftaya diye 1liradan almıştım 10 kilo aldım koydum hehehehhehe

:52::52::52::52:

canım afiyetle yiyin inşallah
dün bende aldım bezelye 3 kilo 1.5 tlden akşam attım hemen dondurucuma ohh rahatladım valla

herkese selamlar

hayırlı günler olsun kızlaaaarrr:3: aşağıda bir kuş var gri renkte, kafese kapatılmış gibi bakıyo melül melül:1: canıııııım çok tatlııı:16:

günaydın güzellerim.:54::54:
geçmiş olsun dileklerinize kucak dolusu teşekkürler.
şükür ilaçlar bugün etki etmeye başladı.
en azından kendimi gezdiriyorum,yavaş ta olsa işlerimi yapabiliyorum.
selin bana da evlatlarım ve eşimle huzurlu sağlıklı bir hayat dilesen rabbimden,daha ne isterim.
bu arada babamın hatun arama maceraları devam ediyor.güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum.
akışına bıraktım,namuslu,namazında niyazında birini bulursan evlen tabii dedim.ne diyeyim başka.

günaydın güzellerim.:54::54:
geçmiş olsun dileklerinize kucak dolusu teşekkürler.
şükür ilaçlar bugün etki etmeye başladı.
en azından kendimi gezdiriyorum,yavaş ta olsa işlerimi yapabiliyorum.
selin bana da evlatlarım ve eşimle huzurlu sağlıklı bir hayat dilesen rabbimden,daha ne isterim.
bu arada babamın hatun arama maceraları devam ediyor.güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum.
akışına bıraktım,namuslu,namazında niyazında birini bulursan evlen tabii dedim.ne diyeyim başka.

Banucum yazmayı unutmuşum canım çok geçmiş olsun canım..Yorma kendini.

kuzucum 3. maddedeki asu sen oluyosun:)
ben senin nikini aklımda tutamıorum ve seni aklımdan hep asu diye geçiriorum:)

:9::9::9::9::9::9::9: tamam saol canımmm :16::16::16: bende sen rahat bi doğum yapıp sağlıklı bi evlat doğurman için dua edicem:16::16::16: bide dualarımızı unutmaman için dua edicem:52:

kızlar bakın selin en güzel liste yapmış. bizde kendi aramızda böyle liste yapalım. hergün okumaya çalışalım.
cuma günleri bi yogunluk verelim.

1.badeye şıp diye sağlıklı doğum
2.royeme karanfile bıdığa pepetiiye karanfile papatyaya sirkeciye oly ye hayırlısıyla sağlıklı bebiş(toplam 8 kişi)
3.asuya seyyaha özleme kpss öncelikli iş(3 kişi)
4.multi sınavı kazanır inş.
5.liwefarla aramızda sır :)
6.sunny ablanın oğlu sağ salim geri döner askerliği kolay geçer
7.tüm topiğin helal parası,huzurlu yuvası,sağlıklı hayatı,bol sevabı olur:)

herkes duasını yazsın namazlarımızda yada günlük hayat hayatımızda birbirimize dua edelim.
mümin mümine ettiği dua kabul olurmuşya bizde bunu yapalım olmazmı:16:

Peygamberimiz, “ Duâ belâyi önler.” buyurmustur.

bizde hep beraber belalı önleyelim. biz birbirimize merhamet edip dua edersek rabbimde bize merhamet eder dım:16::16::16:

Son düzenleme:
anaam unuttum banucum geçmiş olsun

nolmuş seyyahıma mapuslara mı düşmüş
avukatımı istiyorum deseydin ya beem koşar gelirdim :35:

Back