• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

Kizceylee gezdik.geldikk off ne.sıcak. varr yahuu dark hayirli olsun... Bende gelecek ay basslicqm denemelere şu atamalar belli olsun ona gore ya tamam yada dewam hehehe.bende cok tirsiomm bakalim hayirlisi olsun hakkımızda

Kizceylee gezdik.geldikk off ne.sıcak. varr yahuu dark hayirli olsun... Bende gelecek ay basslicqm denemelere şu atamalar belli olsun ona gore ya tamam yada dewam hehehe.bende cok tirsiomm bakalim hayirlisi olsun hakkımızda

Sağol özlemcim. Hakkınızda hayırlısı :emir_bebek:

merhaba arkadaşlar.
farmasi gezmeye gitmiş,güle güle gezip dönsün inşallah.
mutnojmetimin babası ameliyat olmuş,inşallah daha iyidir şimdi,gelmiş geçmiş olsun.
dark bebek mi bekliyorsun,test yaptın mı canım,haydi hayırlısı.
selin artık gün sayıyor,doğuma giderken haber verirsen hepimiz de senin için dua ederiz,güzel gönüllü arkadaşım.
gelelim benden haberlere keza uzun oturamayacağım.yazacak çok kişi var da sonra inşallah.
c.tesi yere eğildim,daha doğrulamadım.belim tutuldu,doktor,ilaç,ağrı derken bu günü ettim.
tesadüf babam da gelmişti,istediğim gibi ilgilenmedim maalesef.
başka sefere ne yapalım,onun da işleri varmış 3 gün kaldı,gitti bugün.
uzanmam lazım,bakarım arada size.öpüyorum hepinizi.

merhaba arkadaşlar.
mutnojmetimin babası ameliyat olmuş,inşallah daha iyidir şimdi,gelmiş geçmiş olsun.
selin artık gün sayıyor,doğuma giderken haber verirsen hepimiz de senin için dua ederiz,güzel gönüllü arkadaşım.
gelelim benden haberlere keza uzun oturamayacağım.yazacak çok kişi var da sonra inşallah.
c.tesi yere eğildim,daha doğrulamadım.belim tutuldu,doktor,ilaç,ağrı derken bu günü ettim.

Geçmiş olsun banucum ya ne oldu öyle birden

merhaba arkadaşlar.

Banusultan gecmis olsun,bel agrisi zordur,tez zamanda iyilesirsin insallah..

merhaba arkadaşlar.

banu çok geçmiş olsun, inşallah çabuk geçer. dikkat et kendine:31:

merhaba arkadaşlar.

banucum çok geçmiş olsun,dikkat et kendine

özlemim memurluk mu,ne atamasıydı senin ki

Muticim bende görmemiştim babanın hastalığını.
Çok geçmiş olsun babacığına......
Bu arada ben hamile olabilirim :/
darkcım hayırlı olsun

kızlar merhabalaar, iyi haftalar hepinize:3: multi ben babanın rahatsızlığını görmemişim canım ya, çok geçmiş olsun. demek ki daha dikkatli okumam lazım:31: arada gözden kaçan önemli şeyler de olabiliyor.
dün çok sıcaktı hava, dışarı çıkmak istemedik önce. sonra da aklımıza geldi, eşimin annesinin mezarına gittik. temizledik, otları yolduk. ben bir de etraftaki mezarların üstünden çiçekler kopardım, diktim birkaç tane. önce tırstım çarpılcam dedim:18: eşim de dedi ki baksana hepsi aynı, demek ki onlar da birbirinden alınıp ekilmiş. ben sonradan bir açıldım, bir sürü ektim. hatta bi ara eve de getirmeye kalktım:1: sonra dedim kızım duuur napıyosun, hakkaten çarpılacaksın:20:

sonra eve geldik. giderken de gelirken de yürüdük, orada da uğraşınca epeyce yorulmuşum. akşama da karanfilin çiğköftesinden yaptım yine. biz buna fena sardık kızlar, eşim de, çocuklar da haftada iki defa yapsam bişey demiyorlar. kesin bir defa yapıyorum haftada. işte böyle kızlar, biz de mezarlık ziyaretinde geçirdik pazarımızı:31:

Allah kabul etsin cnm,bütn yakınlarımızın mekanı cennet olsun

herkese merhaba
yoğun bir haftasonu geçirdim
kv ye gittik geldik iyiki gitmişim dedim vicdanım çok rahat şuanda
banusultan geçmişler olsun
dark hadi hayırlısı bebek mi geliyor

Banucum cok geçmiş olsunn simdi taşınma telasesi felanda gerildinde.tabii cok dikkat et kendine Nasil bi agri cok.iyi bilirim.... Yavaş yavas yap yapacaklarinii yorma canim kendini

Evet. Canim memuriyet bekliyoruz bakalim son 1 ay tercihlere herkesin hakkında hayirli olanı kılsin rabbim... Aminn...

doğru yapmışsın canım bu yolda devam
saat 21.30 iyi ona alışınca 21.00a çekersin şimdi geç yatsın geç kalksın :1:
iyi çok sevindim yaa
ben de uyuyyana kadar bırakmadım amacım uyurken ağlatarak değil severek uyumasını sağlamak
bir adam vardı çocuğu odaya bırakın ağlarsa ağlasın ilk gün 10 dk 2.gün 5 dk ağlar sonra kendi kendine uyur gibi bir şey yazmıştı ben onu hiç doğru bulmadım
masallar anlattım nininler söyledim salladım ama ağlamamsı için elimden geleni yaptım o uyuduktan sonra çıktım odadan
evet, ben de okudum onu
gelinimiz denemiş, diyor ki çocuk yırtılacaktı ağlamaktan:37:
o yüzden de bi daha denememiş
sevımlı bu yolda dewam canım boyle boyle alısacakk ıstee....
oh oh siz böyle yazdıkça ben iyice motive oldum
ve de umutlandım tabi ki :1:
karanfil geldi gitti, hoşgeldin karanfil, çiğköfte yaparken hep sen aklımdan geçiyosun diyemedim.

ne karanfilce mi geldi?
gerçekten mi, çok sevindim yaa :46::46::46:

banucum çok geçmiş olsun.. dikkat olmak lazım.. hele bu aralar... malum taşınma hazırlıklarımız başladı ...
darkım hayırlısı olsun...müjdeli haberleri bekliyoruz... açıkçası kardeşler arası yaş farkı ne kadar az olursa o kadar iyi olur diye düşünüyorum.. hoş onlar iyi olana kadar anne daha fazla yoruluyor ama ilerisini düşününce güzel oluyor :)
o zamanki şartlarım mümkün olsaydı kesinlikle helin 1 yaşındayken hamile kalmaya çalışırdım ... o zamanlar kabus gibiydi :(

seliiiiin ne olur bana da dua et ikinci bebek için... kızım da ben de istiyoruz.. eşim nötr ama olursa da yok demez sanırım :)) komşuların bebeklerini çok sevmeye başladı bu aralar :1::1::1:

2 haftadır bezelye bezelye diye geziyorum
alıp dondurucuya atma vakti geldi mi ?
atanınız var mı
bu arada elektrik 50 tl gelmiş bana yinede çok geldi 4 kişik ailelere 55 gelmiş hanımları çalışmıyor hep evde biz hep dışardayız ne yaptıysam düşüremedim

banu geçmiş olsun beline noldu?
darksi güzel haberlerini bekliyoruz :52:

2 haftadır bezelye bezelye diye geziyorum
alıp dondurucuya atma vakti geldi mi ?
atanınız var mı
bu arada elektrik 50 tl gelmiş bana yinede çok geldi 4 kişik ailelere 55 gelmiş hanımları çalışmıyor hep evde biz hep dışardayız ne yaptıysam düşüremedim

eşimin annesi almış kilosu 1.5 liradan 6 kilo; cuma birlikte ayıkladık vakti gelmiş olmalı...

Back