- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.249
- 248
hayırlısı olsun darkçım isteyerek mi yoksa kaza mı üzgün gibisin
Yok kaza değil de tırsıyorum biraz. Hayırlısı bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun darkçım isteyerek mi yoksa kaza mı üzgün gibisin
Kizceylee gezdik.geldikk off ne.sıcak. varr yahuu dark hayirli olsun... Bende gelecek ay basslicqm denemelere şu atamalar belli olsun ona gore ya tamam yada dewam hehehe.bende cok tirsiomm bakalim hayirlisi olsun hakkımızda
Yok kaza değil de tırsıyorum biraz. Hayırlısı bakalım
dark, hayırlı olsun canım, sen istiyordun di mi, yanlış mı hatırlıyorum
Muticim bende görmemiştim babanın hastalığını.
Çok geçmiş olsun babacığına......
Bu arada ben hamile olabilirim :/
merhaba arkadaşlar.
farmasi gezmeye gitmiş,güle güle gezip dönsün inşallah.
mutnojmetimin babası ameliyat olmuş,inşallah daha iyidir şimdi,gelmiş geçmiş olsun.
dark bebek mi bekliyorsun,test yaptın mı canım,haydi hayırlısı.
selin artık gün sayıyor,doğuma giderken haber verirsen hepimiz de senin için dua ederiz,güzel gönüllü arkadaşım.
gelelim benden haberlere keza uzun oturamayacağım.yazacak çok kişi var da sonra inşallah.
c.tesi yere eğildim,daha doğrulamadım.belim tutuldu,doktor,ilaç,ağrı derken bu günü ettim.
tesadüf babam da gelmişti,istediğim gibi ilgilenmedim maalesef.
başka sefere ne yapalım,onun da işleri varmış 3 gün kaldı,gitti bugün.
uzanmam lazım,bakarım arada size.öpüyorum hepinizi.
Hayirlisi olsun dark :))
merhaba arkadaşlar.
mutnojmetimin babası ameliyat olmuş,inşallah daha iyidir şimdi,gelmiş geçmiş olsun.
selin artık gün sayıyor,doğuma giderken haber verirsen hepimiz de senin için dua ederiz,güzel gönüllü arkadaşım.
gelelim benden haberlere keza uzun oturamayacağım.yazacak çok kişi var da sonra inşallah.
c.tesi yere eğildim,daha doğrulamadım.belim tutuldu,doktor,ilaç,ağrı derken bu günü ettim.
Evet canım hayırlısı. Kesin sonuçları bildiririm bir kaç güne :))
merhaba arkadaşlar.
merhaba arkadaşlar.
Kizceylee gezdik.geldikk off ne.sıcak. varr yahuu dark hayirli olsun... Bende gelecek ay basslicqm denemelere şu atamalar belli olsun ona gore ya tamam yada dewam hehehe.bende cok tirsiomm bakalim hayirlisi olsun hakkımızda
darkcım hayırlı olsunMuticim bende görmemiştim babanın hastalığını.
Çok geçmiş olsun babacığına......
Bu arada ben hamile olabilirim :/
kızlar merhabalaar, iyi haftalar hepinize multi ben babanın rahatsızlığını görmemişim canım ya, çok geçmiş olsun. demek ki daha dikkatli okumam lazım arada gözden kaçan önemli şeyler de olabiliyor.
dün çok sıcaktı hava, dışarı çıkmak istemedik önce. sonra da aklımıza geldi, eşimin annesinin mezarına gittik. temizledik, otları yolduk. ben bir de etraftaki mezarların üstünden çiçekler kopardım, diktim birkaç tane. önce tırstım çarpılcam dedim:18: eşim de dedi ki baksana hepsi aynı, demek ki onlar da birbirinden alınıp ekilmiş. ben sonradan bir açıldım, bir sürü ektim. hatta bi ara eve de getirmeye kalktım sonra dedim kızım duuur napıyosun, hakkaten çarpılacaksın
sonra eve geldik. giderken de gelirken de yürüdük, orada da uğraşınca epeyce yorulmuşum. akşama da karanfilin çiğköftesinden yaptım yine. biz buna fena sardık kızlar, eşim de, çocuklar da haftada iki defa yapsam bişey demiyorlar. kesin bir defa yapıyorum haftada. işte böyle kızlar, biz de mezarlık ziyaretinde geçirdik pazarımızı
iyi çok sevindim yaadoğru yapmışsın canım bu yolda devam
saat 21.30 iyi ona alışınca 21.00a çekersin şimdi geç yatsın geç kalksın
evet, ben de okudum onuben de uyuyyana kadar bırakmadım amacım uyurken ağlatarak değil severek uyumasını sağlamak
bir adam vardı çocuğu odaya bırakın ağlarsa ağlasın ilk gün 10 dk 2.gün 5 dk ağlar sonra kendi kendine uyur gibi bir şey yazmıştı ben onu hiç doğru bulmadım
masallar anlattım nininler söyledim salladım ama ağlamamsı için elimden geleni yaptım o uyuduktan sonra çıktım odadan
oh oh siz böyle yazdıkça ben iyice motive oldumsevımlı bu yolda dewam canım boyle boyle alısacakk ıstee....
karanfil geldi gitti, hoşgeldin karanfil, çiğköfte yaparken hep sen aklımdan geçiyosun diyemedim.
2 haftadır bezelye bezelye diye geziyorum
alıp dondurucuya atma vakti geldi mi ?
atanınız var mı
bu arada elektrik 50 tl gelmiş bana yinede çok geldi 4 kişik ailelere 55 gelmiş hanımları çalışmıyor hep evde biz hep dışardayız ne yaptıysam düşüremedim