Kirli Çıkılar )))

günaydinlar güzellerpazariniz güzel gecsin inanmazsiniz günes acti mayisin ortasinda saka gibi demi cok mutluyum dün alt katin camlarini sildim bugünde insallah üst kati silerim haliyida sildimmi gezmeye gideriz insallah hepinizi seviyorum

temizlik yapicam ama canim istemiyorrrrrr

şu mesajda kendimi gördüm. selin gelse de bizi gazlasa ya la

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız Kutlu Olsun.

burda hava iyi değil, eşim de hasta; dışarı çıkamıyom, böyle bir günde eve tıkıldım, oysa ki ben Atatürk tişörtümü giyip gezcektim.

evde gez sen de
bayramımız kutlu olsun
atamın ve silah arkadaşlarının ruhu şadolsun
allah onlardan razı olsun amin

Merhaba hanımlar hepinize iyi pazarlar.
19 mayıs ATATÜRK ü anma gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun.
Eşim gitti işe annem aradı illaki gel diye ama hiç içimden gelmedi biraz işlerim var ama hiç canım istemiyor haa çok güzel olmazsa akşama doğru çıkarım başım ağrıyor biraz.
Selincim babetlerin güzelmiş güle güle kullan canım.

nerde bu millet, nerde bu seyyahalemi, sirkencubin, farmasi, senfat, derfat, sunny, kalinkaselin, mutnojmet, darksea, banusultan, pepeti, poticcry, helinim, pepe, eva, royem, deniz....

nerdeeee

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kac gundur bakamiyordum,bugun soyle bir ugrayip bakayim dedim.Cok yorgunum cumadan beri bahcemle ugrasiyorum,bir de eve gelmedik orda uyuduk iki gece :)) eve gelince sanki tatilden donmusum gibi oldu.Hava yagmurlu ve soguk olmasaydi daha guzel olurdu ama boylede yaptik birseyler :)) guzeldi yani :))yarin hayirlisiyla tedavinin ilk asamasi basliyor,cok heyacanliyim insallah hersey yolunda gider...

Bununla ilgili cok karisik durumlar icindeyim.isi birakmayi dusunuyorum ama bir taraftan kararsizimda.rahat masa basi bir isim olsaydi tabiki isimi birakmazdim.ama yarim gun calistigim halde isim cok kosturmacali,hele yaz sezonuna girdigimiz icin otel dolu oluyor haliyle....Ben mutfak sevisinde calistigim icin,hem mutfak hem musteri servisi....off cikamadim icinden....diger yandan aslinda bu isi birakmak istiyordum zaten, bir de simdi bu tup bebek tedavisi cikti.hali hazirda tam zamani birakayim diyorum.aksi taktirde isin gucun pesine dusup kendimi strese sokmak istemiyorum.Bana bir akil verin kizlar ne yapsam ben yaaa

işi bırakman maddi manevi sorun yaratmaycaksa bırak
sağlık daha önemli inşallah hakkında hayırlısı olur

burdayım şekerler:) sabha okudum kaçtım hemen bayramınız kutlu olsun:)
kocişi yakalamışken evde temzilik yaptırıorum hahahah işin kolay yolunu buldum hemde ne temzilik

yahu ben bu evi o kadar süpürüorum ediorum mbilyaları çektirdim altlarını sildirdim falan ama dedimki iyi yaşamışız bunca zman ölmemişiz bu tozun toprağın içinde
evdeki tozu toplasan bi saksı dolardı heralde:)

kociş yamuldu şimdi 1 saat tutsağım sonra azad edicem:)

en son bana temizlik şirketi kurmaya karar verdi bana 4 tane adam tutcakmış bende başlarınd aben napılcanı sölicekmişim onlar yapcakmış oda para saycakmış hahahahah plana bak

TUTUKLU KADINLAR SEKS KÖLESİ OLSUN!

Muslümanlar hızla Ortaçağ karanlıklarına doğru yol alıyor!

Tutuklu kadınlar seks kölesi olsun !
Kuveytli kadın politikacı Salwa al Mutairi akılalmaz bir çağrı yaptı: "Hapishanelerdeki "savaş tutuklusu" kadınları kocalarımıza seks kölesi yapalım !

Kuveytli kadın politikacı Salwa al Mutairi akılalmaz bir çağrı yaptı: "Hapishanelerdeki "savaş tutuklusu" kadınları kocalarımıza seks kölesi yapalım ! "

Seks köleliğinin yasallaştırılmasını isteyen Mutairi, hapishanelerdeki Müslüman olmayan kadınların bu iş için "ideal" olduğunu belirtti.

Evinde "ithal" bir seks partneri olan erkeğin zinaya kalkışmayacağını ve böylece toplumun düzeninin bozulmayacağını söyledi.

Dış ülkelerin hapishanelerindeki "savaş tutuklusu" kadınlar için de bu önerinin iyi olacğaını söyleyen Mutairi, bunun açlıktan ölmekten daha iyi bir yaşam olacağını belirtti ve ekledi: "Bunda utanılacak bir şey yok ve bu haram değil.

Tutuklu kadınlar seks kölesi olsun !

yuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kadının düşmanı kadın vallaaaaa

ben yatiyom yat kalk ye ic tam pazar modundayimmm hala evi pokkk goturuyorrrr

işi bırakman maddi manevi sorun yaratmaycaksa bırak
sağlık daha önemli inşallah hakkında hayırlısı olur

sagolasin seyyah :)) sonucta kendi kazandigim para,bir sekilde eksikligini hissederim.Dusunuyorumda kac senedir is is deyip cocuk sahibi olmayi hep erteleyip durdum,zamanla iyi kotu her istegime kavustum.simdi bakiyorum da herseyim var ,kimseye muhtac degilim ama evladim yok. bu yuzden en az 3-6 ay bu islere yogunlasacagim,halen olmazsa zaten ,para kaynaklari tukeneceginden mecburi ara vermemiz lazim.o zamanda zaten is ararim gene kendime....

yuhh artik nereye gidiyor bu insanlik,son donmelerde boyle haberleri cok duymaya basladik :26:

insanı insan olarak görmeyen birinin sölediği sözler inan sinirimi bozmuyo bile

o zman hristiyanlarda müslüman ve yahudi kadınları seks kölesi olarak kullansın nede olsa hristiyan diiller.......!!!!!
kendi böle bşeyi kabul edermiydi acaba ?

kocasına sorardı, kocası kabul et derse ederdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…