Kirli Çıkılar )))

selincim
ben kendi adıma uzak yakın fark etmez aile içi bu tür şeylere uzağımdır
bi de haklısın o kadar gelmiş,size bi çay içmeliğine de olsa uğraması gerekir
ha şunu da diyim asalak bitip diilmiş altta kalmıyım diye elinden geleni yapmaya çalışcak sanırım
ama bence tanıdığınız bir rent a car'cıya yönlendirseniz daha ii olur

Selincim size gelmemiş kısmına kadar okuduğumda içinden gelmiş yabancıya gideceğine alırım diye düşündüm ama size hiç gelmemiş olması biraz düşündürdü beni o yüzden içinden hangisini yapınca kendini huzurlu,rahat hissedeceksen onu yap bence.

Selincim bu arada babetlerin çok hoş güle güle kullan canım.Netten bende çok beğeniyorum ama almaya cesaret edemiyorum benim şöyle bi sorunum var sizlerede danışayım konu açılmışken ben babet giyemiyorum,topuklu hiç giyemiyorum sadece spor ayakkabı giyebiliyorum buda benim için çok büyük sıkıntı oluyor topuklu ayakkabıyı en son kendi düğünümde giymiştim düşünün artık Geçen hafta dayımın kızının düğününe gittim günlerce ayağımın rahat edebileceği bi ayakkabı aradım ama bulamadım en sonunda ağladım sinirimden ve işyeri için bitane babet almıştım oda ayağımı actıyor ama spor ayakkabı ile gidemeyeceğim için onu giymiştim ben bunu nasıl yenebilirim topuklu ayakkabıları çok beğeniyorum,hele platformlu ayakkabıları ama giyemiyorum bana yardım edin kızlar bu durumdan çok muzdaribim.

derfatcım öneclikle ayaklarında problem varmı mesela taraklı falanmı genelde taraklı ayaklar topukluda rahat edemez fizyolojik bi problemin yoksa minik minik topuklarla başlayabilirsin
topuklu ayakkabıları ben ilk başta çorapla evde 2 gün giyyorum hele platform toupukluysa kışlık çoraplarla 2 gün giyip sonra dışarda giyyorum yoksa benimde acıtıyo canımı:)
bide dolgu topuk her zman daha rahattır önce minik dolgu topuklarla başlayabilirsin.........
babet konusuna gelince babetler ilk başta biraz sıkı oluyo daha sonra açılıo ilk 1 hafta sabredersen ayağının şeklini alıyo.....

evine gitmediğim o kadar çok kuzenim var ki selincim
uzak oluyor bağlar kopmuş oluyor nezaketen gitmek de saçma geliyor bir daha gitmeyeceğim eve buna takılma derim
kadının vereceği hediyeye de takılma derim
bi şekilde bize faydası olan insanlara para veremiyorsak biz de hediye alırız kadında hiç bi art niyet görülmüyor sonuçta
ihtiyacın var diye almıyor kadın ,nezaketen alıyor,şimdi sen hediyeyi böyle mi değerlendiriyorsun ihtiyacın olduğundan mı hediye alınıyor
eşin teklif ettiği için bence vermelisiniz ,eşin de para falan kabul etmemeli ,gerek yok demeli
bence kadın her halükarda hediye alacak gibi duruyor onu da nezaketle kabul etmelisiniz
ben bana mı güvendi ,banane falan biri değilim insan ilişkilerinde
insanların her zaman birbirine ihtiyacı olduğunu ve elinden gelenlerin de yapmaları gerektiğini düşünürüm
tabi bu benim düşüncem
ama dediğim gibi eşin teklif ettiği için bence verseniz iyi olur

Son düzenleme:
kızlar olayda gelişme var bu hatunlar şu an yoldaymış gece saat 23 gibi burda olcaklarmış
eşimde gidip onları otogardan alcak otogar bize arabayla tam 1 saat bu arada
eşim o saatte geri dönemiceği için eşimi bırakmak için tekrar geri gelceklermiş eşimi bırakmaya !!!!!!!!!!! yani saat gecenin biri falan oluyo döndüklerinde
eşim abla ben o saatte gelirsem dönemem demiş oda biz seni BIRAKIRIZ demiş yani arkadaşlarıyla eşimi bırakıp gitcekler

ve evimin önüne kadar gelip gece saat 1 de 2 bayan arkadaşıyla evime gelmesi bi dert
evimin önüne kadar gelip hiç yukarı çıkmaması bi dert
şu an çok sinirliyim

neden eşi 9 aylık hamile olan bi ailenin arabası kabul edilirki hadi gece bana bişey olsa ben hastaneye nasıl gitcem saf eşim de bunu düşünemiyo bana gece bişey olsa nolcak taksiyle gitcez!!!!!!!!!!

ağlıcam nerdeyse kendide çok pişman ama nasıl geri dönüm ben dio!!!!!!!!!!!

çok saçma bi olayın içindeyiz şu an..............

Son düzenleme:

canım kusura bakma ama burda tek suçlu senin eşin
şimdi kadın çıkmasa ayıp olacak
2 yabancı kadınla çıksa daha ayıp
resmen iki pohlu değnek

canım önce küçük topuklarla başla
ucu yuvarlak olup az topuklu olanlardan al
hem ucu sivri hem topuklu zor oluyor

canım kusura bakma ama burda tek suçlu senin eşin
şimdi kadın çıkmasa ayıp olacak
2 yabancı kadınla çıksa daha ayıp
resmen iki pohlu değnek

aynen herkesi zor durumda bıraktı adam ya
birincisi beni zor durumda bıraktı ..... gelseler ne dicem gece saat 1 ne konuşcam nasıl ağırlıcam?
ikincisi kuzenini zor durumda bıraktı aynen dediğin gibi çıksa bi dert çıkmasa bi dert
üçüncüsü yanındaki arkadaşlarını onlarda o kadar otobüs yolculuğundan sonra 2 saat yol gitmek zorunda diiller verirlerdi parasını alırlardı rentekardan araba yani
hemde kendini zor durumda bıraktı

saçma sapan bi olay
ama şuda var kabulde etmeyebilirdi yani....... kendileri kaşındı..........

Ayyyyy selin be denir bilemedim. Ven öncelikle araba verilmesine karşıyım. Kendim de babamın arabasını bile kullanmam zorda kalmadıkça. Eşin bit an düşünememiş sanırım. Olan olmuş artık. İçeti girerlerse bir kahve ikram edersin ki gelecek biri gibi. Bence para kabul etmeyin. Hediye alırsa sonradan kabul edersin. Hacizine fikrim. Sinirlenip bebişi hoplatma içinde....

elifcino
hoşgeldin cnm
nerelerdeydin
selincim
erkekler bazen böyle ince ve önemli ayrıntıları düşünmüyorlar
şimdi bu bayanlar size hiç uğramayacak mı
aslında biraz onların da seni düşünmeleri lazım
hamilesin sonuçta

hoş bulduuuuk, dolaşıyom evin içinde, cumartesi temizlik günü...

bu arada aklımdayken yazayım, önceki bikaç sayfayı okudum.

bıdık annene geçmiş olsun
mutnojmet babana geçmiş olsun
başka herkesler iyidir inşallah.

selin senin de kocana geçmiş olsun, elinden kurtulamaz gayrı

Yok canım eşimin ve çağanın ayakları taraklı çok şükür benim değil.Acıya dayanamıyorum azcık acısın bidaha giymiyorum o ayakkabıyı.Bu aralar gözüm sürekli topuklularda eşimde alışkın olmadığı için bu duruma hayırdır aşkım sen iyice olgun bi kadın olmaya çalışıyosun diyorDediklerini bende uygulayayım biraz dayanıp alışmam lazımmmmmm

Selinn eşin suçlu bu durumda ama oda demiş bulunmuş neyse artık sinirlenme sancılanırsın neyim aman deyim.Eve çıkarlarsa o saatte bi kahve ikram edersin hediyeyide kabul etmezsen ayıp olur canım seyyah doğru söylemiş ihtiyacım olduğu zamanmı kabul ediyoruz hediyeyi bencede bişey alırsa surat filan asma.

aman bugün gittim gene babet gördüm aldım :)
bu son günlerde aldıgım 6. ayakkabım oldu yeter artık dimi:)

ama çooook güzel eklim size eşim ayakkabı aldıgımda bişe demio ama bakışlarından anlıorum ne gereği var direk baktıgını dahada alasım geliyo:)

bide bugün lcw ya girdim iki tane tişört aldım
pikniğe pazara bakkala yürüyüşe falan giderken giyerim diye:)

selam kızlar ben geldiiim

bugün bahçede toprakla uğraştım biber domates patlıcan çilek ve salatalık diktim; bir de asma ağacı biyandan diktim diğer yandan da bitkilerle konuştum nolur güzel çıkın yüzümü kara çıkarmayın diye bunları yapmak beni çok rahatlattı ama vücudum dayak yemiş gibi acımış meğer spordan çok daha farklıymış toprakla uğraşmak

selin senin bu ous neden böyle davranmış sen karnı burnunda hamilesin sizin artık her an araca ihtiyacınız olabilir ; bir de emanet malın gözü yerde olur derler rent a car olsa onlara da daha rahat olurdu, size de. Ama artık olan olmuş geçmişe dönüp düzeltemezsiniz bence hiç gerilip birbirinizi üzmeyin kuzen çıkarsa yukarı bi kahve yaparsın çıkmazsa da balkondan el sallarsın Bak şu hamile dönemlerine tekrar dönemeyeceksin keyfini çıkar

seyyah o cizme cok rahat platform taban ve platformlar diger topuklulardan daha rahattir...

lovelicim o kadar cok duz giymek isterdim ki her an cok sanslisiniz boyum 159 ve kesinlikle rahat edemiyiru m babet tarzi ayakabikarla ha spor yinede giterim tabiki yuruyeceksem... babetler duz oldugu icin ayak sagligi ve bel icin onerilmiyor . azcik topuk olmaliymis... belki bu sebeble babet giyemiyorum

ama cokk isterdim selin vabetin cok guzel

bide vucut proporsiyonum uygun degil sanirim babete

selin esine keske ilk sordugunda hayatim bana bisi olursa deseydin .oda kuzenine hir arac bulur arardi araci ayarladim abla selin son gunlerindeya derdi... neyse olmus artik

iyi pazarlar ,
hem maaş haftası hem de ham de güzel hava olunca dün yine dağları aştık.. tek alışveriş merkezi olunca borçka daha doğrusu bizim lojman ordaydı :))) fazla alışveriş yapmadık.. henüz indirime girmiş bir şeyler yoktu.. sadece arkadaşın çocuğuna doğum günü için kıyafet aldık.. sonra babası heline göre çok güzel bir elbise görünce dayanamayıp aldı :)

derfatçım, ben de ayakkabı özürlüyüm .. iki aydır kendime topuklu kremli pudralı ayakkabı bakayım diyorum ama ayak sorunlu taraklı değil ama giydiğim ayakkabılar hep parmak kısmından sıktı.. ucu hafif yuvarlak olmalı dün onu anladım.. bir de benim ayaklar doğumdan sonra buçuklanmış.... doğumdan önce 37 tam oluyorken şimdi 37,5 - 38 arasında geziniyor... ve ben bir ayakkabı maceramı daha hüzünle sonlandırdım... hevesimi izmite saklıyorum artık ....
bir kere sırf kocam topuklu ayakkabı seviyor diye oldukça yüksek topuklu bir çizme aldım ve buranın yolları sıkıntılı.. yani kaldırım kavramı yok .. yolda düz gidemiyorsun .. yaya ve araç trafiği birbirine girmiş durumda... akşama ddoğru eve vardığımda resmen tabanlarım sızlıyordu ( iki kıştır giymiyorum ... geçen kış çok yüksek topuğu olmayan bir bot aldım onunla rahattım .. anladım ki benim ayaklar biraz kaliteli ayakkabı istiyor..

multicim, babana geçmiş olsun.. baban da benim babam gibiymiş.. babam kolay kolay doktora gitmez , gittiği zaman da sonrasında öğreniriz ...

selincim, ilk yazdığın mesajda pek bir sıkıntı göremedim ama sonrasında gelişen olaylar seyyahın dediği gibi iki ucu ..... değnek... sonuçta dün gece sizin de arabaya ihtiyacınız olabilirdi..ama eşine de çok kızma .. adamcağız boşta bulunmuş, söylediğine de pişman olmuş anladığım kadarıyla..

seyyahım link açılmıyor

spor yapıcam o sebebten erken kalktımm

dun hep dısardaydıkk parka gııtık yemek yedık kermese gıttık canlı muzık yapan bır yer var oraya gıttık ve aksam 23 gıbı evdeydık kıızm hala uyuyor normalde erken kalkarda

bugun yıne o kermese gıdıp kahvaltı ıcın gozleme börek alasım var... ama önce yürüyecegımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…