kızlar size bişe sorcam:) acaba yanlışmı düşünüorum....
benim eşimin bi kuzeni var ankarada öğretmen ..... tek başına yaşıyo orta yaşlı kendini bilen evlenmemiş bekar bi hatun:) nişanda düğünde gördüm hanım hanımcık hoş bi kadın:)
her neyse bu kuzen arkadaşlarıyla istanbula gezmeye geliomuş daha öncede gelmişti biz nişanlıyken falan hatırlıorum....
eşimi aramış demişki ''bana arkadaşından araba kiralarmısın araca ihtiyacımız var hani tanıdık rentekarcı olsun kazık yemeyelim yabancıyız bayanız diye ''demiş.
eşimde demişki abla selinre sorim işimiz yoksa rentekara ne gerek var ben arabayı verim koyun benzini gezin geri verin ....... buraya kadar problem yok eşimin bunu yapması gayet normal benim kuzenim gelse aynını bende derdim zaten..... zaten arabayı vercek araba pazartesi akşamı geri gelcek..... eşime dedimki
kim gelip alcak ben götürürüm sonrada gider alırım dedi biz istanbulun en uzak içesinde oturuoruz biliosunuz ta karşıya gitcek
''senin için problem yoksa deidm götür geitr benim için hiç yok'' hakkaten öle yani
ama kuzeni bunu karşılıksız kabul etmemiş demişki ''ben ailemle gelsem tamam arabanızı karşılıksız alırım ama arkadaşlaırmla gelcem yani bunu onlara sağlamak zorunda diilim para başkasına gitcene siz nasiplenin''
bunu düşünmeside gayet ince bi davranış ama sorun şuki benim onun vericeği beş kuruşa ihtiyacım yok tenezzül etmem istemiorum akrabalarından birinden bu şekilde para almasını
eşimde abla ben sendne para alamam demiş oda bebğin ne ihtiyacı vars aonu alalım demiş
ama benim çocugumun bişeyede ihtiyacı yok
yani ben kaznaıorum çalışıorum şükürler olsun bi şekilde bişeyden nasiplenmek falan istemiorum ihtiyacım yok kendime yediremiorum
eşime deidmki aradaşını ara rentekarcıyı ayarlasın araba sorun çözülsün oda dioki bu kaçıncı gelişi bu yüzden arabayı vermememzlik yapmak istemiorum ay ben çıkamadım içinden bişey söleyin........ yanlışmı düşünüorum......
ayrıcada bu insan evimize hiç gelmemiş bi insan istanbula kadar gelmişken evimizi görmeye gelmesi gerekmezmi hadi arkadaşlarıyla gelmiş ama bi gün geç gidip eşimle bize gelemzmiydi? benmi abartıorum yada yanlış bi beklenti içindeyim