• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

Günaydın yağmurlu bi hafta sonundan herkese merhaba.
Bugün dayımın kızının kınası var ama dışardada yağmur bide bana çok uzak bi yerde sanırım gitmeyeceğim.Eşimde beli ağrıdığı için hastaneye gitmiş inş bel fıtığı vardı tekrarlamaz evemi gelir işemi gider bilmiyorum.

günaydın arkadaşlar, ayın 15ine son 4 gün kala.bnde kalan para:234. 15ine kadar 100 tl arttırırsam mayısın 15inde 150 tl koyup euro alacam ve bu son alışım olacak.haziranın 9unda gidiyorum bişey çıkmazsa İnşallah.gerçi daha pasaportum gelmedi(vize olumlu sonuçlanırsa ver elini Almanyaya) bugün çarşıya çıkacam, kıyafet bakacam.sizler de iyisinizdir.
poecm çok geçmiş olsun bn de düdüklü tencere kullanamam, korkutuyor beni
derfatcm geçmiş olsun.evet burası da yağışlıydı dün.salı gününe kadar yağışlı yazıyor meteorolojide

kızlar 5 günde yarım kilo vermişim:(

tartıya çıktım hamileliğimin başından beri tam ne eksik ne fazla 8 kilo almıştım
ama bu sabah 7.5 görünüo yani ben kilo almam gerekirken bi şekilde veriorum
asıl son ayda alınıyo denilir hep normal olanda bu ama neden böle acaba?
bebeğim iyi beslenmiyomuki hareketleride gayet normal hatta arttı bile ama ne bilim:18::18::18:
böle bişe duyan gören varmı?

kızlar 5 günde yarım kilo vermişim:(

tartıya çıktım hamileliğimin başından beri tam ne eksik ne fazla 8 kilo almıştım
ama bu sabah 7.5 görünüo yani ben kilo almam gerekirken bi şekilde veriorum
asıl son ayda alınıyo denilir hep normal olanda bu ama neden böle acaba?
bebeğim iyi beslenmiyomuki hareketleride gayet normal hatta arttı bile ama ne bilim:18::18::18:
böle bişe duyan gören varmı?

canım kendini çok yoruyosun sen..
hem ev hem iş sen farketmesende vücudun ağırlaştığından bu tempo ağır geliyor bence
bol su iç..son zamanlarda bebek için su çok önemli..
ve artık dinlen be canım..

canım kendini çok yoruyosun sen..
hem ev hem iş sen farketmesende vücudun ağırlaştığından bu tempo ağır geliyor bence
bol su iç..son zamanlarda bebek için su çok önemli..
ve artık dinlen be canım..

haklısın galiba:)
atık inzivaya çekiliorum:) bebişi besiye çektim şu anda:)
bide artık cidden sağlıklı besleniorum onunda etkisi olabilir
şeytan kulana kurşun bacaklarıma en fazla 2 kere kramp girdi kalsiyum aldıgımdan kramp problemi yaşamadım:)
işe gidip gelmekde çok yoruyo:( artık bitsin istiorum:) sabah kalkmak zulüm gibi geliyo:)

haklısın galiba:)
atık inzivaya çekiliorum:) bebişi besiye çektim şu anda:)
bide artık cidden sağlıklı besleniorum onunda etkisi olabilir
şeytan kulana kurşun bacaklarıma en fazla 2 kere kramp girdi kalsiyum aldıgımdan kramp problemi yaşamadım:)
işe gidip gelmekde çok yoruyo:( artık bitsin istiorum:) sabah kalkmak zulüm gibi geliyo:)

selinn bencede kendini çok yoruyosun oyüzdendir kilo kaybın yoksa şimdiye artış olması lazımdı bebişi besleyemezsin canım bırak artık dinlen.

Son düzenleme:
kızlar sizin de canınızı sıkmak istemiyorum am evim güzel evim de gezerken bi ev gördüm beğendiğim için yorumlara bakıyordum. şoka girdim,konunun yani evin sahibi gencecik birisi hayatını kaybetmiş. çok ama çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin

Son düzenleme:
kızlar sizin de canınızı sıkmak istemiyorum am evim güzel evim de gezerken bi ev gördüm beğendiğim için yorumlara bakıyordum. şoka girdim,konunun yani evin sahibi gencecik birisi hayatını kaybetmiş. çok ama çok üzüldüm

Allah rahmet eylesin

link verebilirmisin?

gününüz güzel gecsin güzeller ben sabah spora gittim malum zayifliycamya geldim dus kahvalti ev toplama derken bu saat olmus bide günaydinlar yazacaktim nerdeyse
selin dogum iznine ne zaman cikiyosun

gününüz güzel gecsin güzeller ben sabah spora gittim malum zayifliycamya geldim dus kahvalti ev toplama derken bu saat olmus bide günaydinlar yazacaktim nerdeyse
selin dogum iznine ne zaman cikiyosun

tam 2 haftam kaldı:)
2 hafta daha işe gitcem sonna bitcek
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop burdayım:)

son sayfaya bakayım dedim
evanın yazdıklarını gördüm
girip o kişinin sayfalarına göz attım
çok üzüldüm yaa :50:

selin bana da demişlerdi son aylarda daha çok kilo alınıyor diye
ama midem çok yandığı için çok az yiyebildim
bir de senin kadar olmasa da ben de oturmadım pek
yani temizlik falan yapıyordum ya o ara
burda da paylaşmıştım
duvar, cam falan siliyordum
48le hamile kaldım, 58le doğuma gittim
doğumdan birkaç gün sonra 47ye inmiştim
o günden bugüne de 5 kilo almışım:53:
52yim yani şu an
durduramıyorum kendimi

sen de eğer yiyebiliyorsan ye bence
hamilelikte alınan kilodan değil, doğumdan sonra alınandan kork
acayip iştahlı oluyorsun

zaten iki hafta sonra da izne ayrılıyormuşsun
bol bol dinlenince, bi de yiyince kilo kaybın olmaz inşallah :34:

benim mide yanmalarım geçti:) sanırım bebiş biraz aşşa indi o yüzden
ama gene yiyemiorum bi bardak su içsem doydum gibi hissediorum:)
çok yiyincede yani zorlayıncada midem bulanıyo eskiden bi tabk çorba yerdim bi tabak yemek yerdim bide ekmeğe abanıpda yerdim boşda yemezdim ama şimdi yarım kase çorba içsem doyyorum ne tuhaf yemek istiorum yiyemiorum:)
eşim çok şaşırıo bu hallerine yarım ekmek sandviçi biteremiorum :)
dehşet içinde kalıoruz:)

kızlar bişey sorcam
diyorlar ki bebeği ayağında ya da beşiğinde sallama
sallanmaya alışmasın
peki uyumayan bebeği nasıl uyutcam
beşiğine koyuyorum mesela, uyumuyor,napayım?
ya da emzirirken uyuyor, hatta tam ememiyor çok uykusu olduğunda, kendinden geçiyor
beşiğine bırakıyorum, 5 dk sonra uyanıyor

Back