Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 5 günde yarım kilo vermişim
tartıya çıktım hamileliğimin başından beri tam ne eksik ne fazla 8 kilo almıştım
ama bu sabah 7.5 görünüo yani ben kilo almam gerekirken bi şekilde veriorum
asıl son ayda alınıyo denilir hep normal olanda bu ama neden böle acaba?
bebeğim iyi beslenmiyomuki hareketleride gayet normal hatta arttı bile ama ne bilim:18::18::18:
böle bişe duyan gören varmı?
canım kendini çok yoruyosun sen..
hem ev hem iş sen farketmesende vücudun ağırlaştığından bu tempo ağır geliyor bence
bol su iç..son zamanlarda bebek için su çok önemli..
ve artık dinlen be canım..
haklısın galiba:)
atık inzivaya çekiliorum:) bebişi besiye çektim şu anda:)
bide artık cidden sağlıklı besleniorum onunda etkisi olabilir
şeytan kulana kurşun bacaklarıma en fazla 2 kere kramp girdi kalsiyum aldıgımdan kramp problemi yaşamadım:)
işe gidip gelmekde çok yoruyo artık bitsin istiorum:) sabah kalkmak zulüm gibi geliyo:)
kızlar sizin de canınızı sıkmak istemiyorum am evim güzel evim de gezerken bi ev gördüm beğendiğim için yorumlara bakıyordum. şoka girdim,konunun yani evin sahibi gencecik birisi hayatını kaybetmiş. çok ama çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin
kızlar sizin de canınızı sıkmak istemiyorum am evim güzel evim de gezerken bi ev gördüm beğendiğim için yorumlara bakıyordum. şoka girdim,konunun yani evin sahibi gencecik birisi hayatını kaybetmiş. çok ama çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin
gününüz güzel gecsin güzeller ben sabah spora gittim malum zayifliycamya geldim dus kahvalti ev toplama derken bu saat olmus bide günaydinlar yazacaktim nerdeyse
selin dogum iznine ne zaman cikiyosun