Kirli Çıkılar )))

deli mi bunlar be bakıcı nasıl dener

sevimli allah yardımcın olsun

bu memelerini çocukların ağızların atıkan ikinci şahısları duydukça bi yaşşıma daha giriorum oda ne bea......:)

canım bu duygu hepımızde var onlar bıze rabbımızın emanetı Allh tüm yavrulara saglıklı uzun ömür versın

2 fincanı geçmemek gerekiyormuş ben 1 fincan içiyorum
poşette bende yeşil çay vardı nefret ettim tadından şimdiki hepsi tek tek ot ya tadı güzel kötü değil.

sevimli canım valla iyi sabirlisin sen ben çoktan yerini bildirirdim kv nin yoluverirdim

Gunaydinalrrrrr herkese.. bugun ufak capli bir Ankara bulismasi yapabilirikkk. Derfatla bulusucss belkim bakalim.... Musait olan gelmek isteyen olursa beklerizz. :)

herkese günaydın. güzel bir gün geçirmek dileğiyle.
kendi açımdan ha gayret haftasonuna az kaldı modundayım

günaydin güzel topikin güzel bacilari bugün sevincimden uyuyamadim neden derseniz dün is ilani icin terziyi aradim ama dikisi cok bilmedigimi söyledim:)sonra oda bana hem ögretip hem para vermeyeceklerini söyledi isi bileni ariyoruz dedi bende dedimki isi ögret ama para verme:) veeeee gel görüselim ozaman dedi .sizce degermi 1 saat otobüsle gitmem gerekiyoda bence deger tabide insallah ögrenebilirim. ama esim bütün moralimi bozdu ya yolu uzak diye siz ne dersiniz heyecanla cevaplari bekleyecem simdiden tesekkürler:44:

yüreğinin götürdüğü yere git

meslek edinirsin ya canım. bunu bir kurs gibi düşün, hem kurs ücreti de yok

Gunaydinalrrrrr herkese.. bugun ufak capli bir Ankara bulismasi yapabilirikkk. Derfatla bulusucss belkim bakalim.... Musait olan gelmek isteyen olursa beklerizz. :)

ayıp arkadaş gelen var gelmeyen var
ben 18 mayısta oradayım tahminen o zaman suluhana gitsek olma mı :18:

seyhan iş öğreneceksin madem git
öğrendikten sonra para da verirler zaten
staj gibi düşün

Sagolun canlarim hadi diger arkadaslar bana biraz daha cesaret

selam kızlar nasılsınız bakalım

sirkecim bende kaç gündür inatla çayı normal süzgeçle süzüyordum o bitki demliğimde vardı ... dün aksam onla denedim aa oda ne çok gözel süzdüü süzgeçi çok ince o bahsettiğim toz ları geçirmedi

aksam 1 fincan içiyorum simdide bir fincan içiyorum daha doğrusu kupa diyelim 2 çay fincanı ediyor oda

gelirken şoka ugradım birde okula aldım o demlikten 5.95 e birde ıvır zıvır askısı varmıs onu aldım 2.5 tl ye

dün kendime 4 zıbın(1 beyaz 3 siyah) bir sütyen aldım 95 tl verdim ... ben nbbb nin su korse gibi ama korse değil o zıbının kullanıyorum yaz kış... toparlıyor göbeği falan bıngıl bıngıl olmuyorsun 23 dedi 20 den aldım. tavsiye ederim fazlalığı olanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…