Kirli Çıkılar )))

KARAMSAR canım sakın hafta sonu ile akşam kapanış saatlerinde işlem yapm altını oldugundan yüksek alır ve düşük bozdurursun..Bu arada gunaydın kirli çıkılaaaaar mb ihaleyi ne zaman saat kaçta acacak acaba bir bakmak lazım...Umarım doların ateşini az düşürür altınla birlikte ..

KARAMSAR canım sakın hafta sonu ile akşam kapanış saatlerinde işlem yapm altını oldugundan yüksek alır ve düşük bozdurursun..Bu arada gunaydın kirli çıkılaaaaar mb ihaleyi ne zaman saat kaçta acacak acaba bir bakmak lazım...Umarım doların ateşini az düşürür altınla birlikte ..

Teşekkür Ediyorum canım birşey daha öğrenmiş oldum :)) Ben zaten ay başına kadar alım yapmıyacağım hesabımı yeni açtım hem takip etmeye hemde sizlerden bilgi toparlamaya çalışıyorum zaten alım yapacağım zaman ilk sizlere danısacağım :))

ben de hesabımı açtırdım param da var ama ne yapacağımı nereden başlayacağımı bilemiyorum ara ara günlerdir burayı takip ediyor bütün yazılanları da okuyorum bana yardımcı olurmusunuz :))))

selam kızlar;

Bal10 eviniz hayırlı olsun cnm, hiç takmam kafana en doğrusunu yaptınız kiraya ödenen para boşa gitmeyecek, hem ev alanla ev kurana rabbim yardım eder...
Derin sınavı kazanmana çok sevindim cnm.. Tebrik ederim..
Kızlar altın toparlanıyor sanki, nedense ben düşmesini hiç istemiyorum hep çıksın istiyorum, ama yorumlara bakıyorum, 2012 de düşecek diye söyleniyor..Kısmet artık..
Başıyazmalı yusum kızlar sizler daha almadınızmı altın, 95 lere kadar indiki bence kaçırılmaz fırsattı.. Bende 95 küsürden 3 gr. aldım..
Karanfilce sen ne yaptın evi cnm karar verdinizmi??
Sinirboyu girmiyor bayağıdır onun yorumlarınıda takip ediyordum merak ettim..

ayy ben 94 küsürden bir gram almıştım.
1000 tl lik 95 den 1000 tl lik de 97 den almıştım..
inşallah toparlanır altın nedense ben de istemiyorum düşsün.

Canım ziraat ve vakıf saat 16;00 da kapatıyor internet bankacılıgını ama garanti saat 18:00 'e kadar açık tutuyor o zaman avrupanın kurundanda faydalanabiliyorsun benim öyle oldu saat 4 de aldım internet bankacılugu kapandı saat 4 'den sonra düştü avrupa sayesinde :)) tabi alamadım

canım şimdi ziraatin internet subesi sabah 9 akşam 4 ilk etap

ama akşam 18 30 da birdaha açılıyor ama fiyatları degiştiriyorlar misal altın satışı 100 lira ise bankanın altını alış fiyatını 95 yapıyor araya 5 lira fark koyuyor işte burada zarar edersin..

o sebeble hafta sonu ve akşam alış satış yapılmamalı..gerçek kurlardan almıyorsunuz çünkü

ama garantideyim mesela ben burada saat akşam 4 den sonra avrupa borsalarıda açıldıgı için oradaki düşüş kurları etkiler ve internet subesi işlemi garantide saat 6 ya kadardır..diyelim altın alıcam ama akşam saatlerini bekliyorum alıcam avrupa borsasında etkilenirde düşerse alırdım

işin kısacası garantiyi bildigim için direk onu yazıyorum saat 6 ya kadar alım satım yapabilirsin

ama ziraatde saat 4 e kadar yapabilirsin

her banka kapanışdan sonra sana belli bir saatte yine açar internet subesini ama işte o zaman alım da yapma satımda yapma...

Son düzenleme:
canım şimdi ziraatin internet subesi sabah 9 akşam 4 ilk etap

ama akşam 18 30 da birdaha açılıyor ama fiyatları degiştiriyorlar misal altın satışı 100 lira ise bankanın altını alış fiyatını 95 yapıyor araya 5 lira fark koyuyor işte burada zarar edersin..

o sebeble hafta sonu ve akşam alış satış yapılmamalı..gerçek kurlardan almıyorsunuz çünkü

ama garantideyim mesela ben burada saat akşam 4 den sonra avrupa borsalarıda açıldıgı için oradaki düşüş kurları etkiler ve internet subesi işlemi garantide saat 6 ya kadardır..diyelim altın alıcam ama akşam saatlerini bekliyorum alıcam avrupa borsasında etkilenirde düşerse alırdım

işin kısacası garantiyi bildigim için direk onu yazıyorum saat 6 ya kadar alım satım yapabilirsin

ama ziraatde saat 4 e kadar yapabilirsin

her banka kapanışdan sonra sana belli bir saatte yine açar internet subesini ama işte o zaman alım da yapma satımda yapma...

Çok teşekkür ederim canım benim aklımda olacak bu dediklerin :))

Gunaydın farması hg. canım:KK16: hemen bugünün altın analizini alalım senden :) 1602 lerde suan düşmesini bekliyorum 490 lira var hala almadım :26:

X