- 6 Ağustos 2010
- 38.783
- 68.037
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BİRİKİM LİSTESİ | ||||||||
KK NİCK | TL | ÇEYREK ALTIN | CUMH. ALTINI | YARIM ALTIN | GR ALTIN | DÖVİZ | BİLEZİK gr | |
1 | farmasi | 26 gr | ||||||
2 | ececikkk35 | 250 tl | 8 | |||||
3 | arcak81 | 100 | 1 | 1 | ||||
4 | başıyazmalıkız | 1470 tl | ||||||
5 | deren1907 | 1000tl | 3 | 2 gr | ||||
6 | prometheus | 1500 tl | 4 | |||||
7 | sonbahar14 | 70 tl | 6 | 2 gr | ||||
8 | zehra1025 | 140tl | ev alacağın | için bir süre | aramızda | olamayacak | ||
9 | vanilya30 | 50tl | 5 | 150 dolar | ||||
10 | violin35 | 1 yarım | 8 gr | |||||
11 | gökyüzündedans | 2 | ||||||
12 | nazende_87 | 2 | 1 gr | 90 gr | ||||
13 | rabia1984 | 8.87 gr | ||||||
14 | mandalina01 | 1 | 10gr | |||||
15 | cerenim | 50 tl | 1 | |||||
16 | mucok | 3 | 2gr | |||||
17 | innuk | 5.2 gr | ||||||
18 | sunny66 | 9 | 2 yarım | 5 gr | ||||
19 | ladyfog | 250 tl | 5 | 1 | 7 gr | |||
20 | ceylinbaharfatih | 85 tl | 1 | |||||
21 | joeyfun | 70 tl | ||||||
22 | darkseaa | 7 | ||||||
23 | sabrii11 | 40 tl | ||||||
24 | naz8 | 1 | ||||||
25 | xxtalyaxx | 4 | 10 | |||||
26 | yusum | 1 | 7 | |||||
27 | minilya | 10 tl | 6 | |||||
28 | sevimsiz_25 | 40 tl | 1 | |||||
29 | oz_lem_ | 56 tl | 8 gr | 120 euro | ||||
30 | gulayb | 2 | 1 | 1 yarım | 84 gr | |||
31 | LPGLİ_FERRARİ | 7 | 5 | 1 yarım | ||||
32 | Sineray | 1890 tl | ||||||
33 | yasemin1989 | 4 gr | ||||||
34 | cgdm16 | 2 | 2 | 115 gr | ||||
35 | orchidea | 6 gr | ||||||
36 | basakss | 145 tl | 1.40 gr | |||||
37 | sidelya79 | 25 gr | ||||||
38 | meyraa | 2 | ||||||
39 | karanfilce | 600 tl | 14 gr | |||||
40 | twent | 4000 tl | ||||||
41 | skopca | 2 | ||||||
42 | oznur_omur | 90 tl | 1 | 2 yarım | 12 gr | |||
43 | KaRaLaHaNa | 25 gr | ||||||
44 | sofistike | 80 tl | 1 | |||||
45 | nur_tfk | 2 | 1 | |||||
46 | asktutkunu | 185 gr | ||||||
47 | DoLuNaY | 5 | ||||||
48 | aysemmmmm | 13 | 2 | 8 gr | ||||
49 | leyla_81 | |||||||
50 | kendimi_7_m |
Merhaba,
Çok güzel bir konu olmuş: )
Tabloyu sadece ilk sayfada güncel tutabilirsiniz. Tablonuzun düzenlenmesi için aşağıdaki linkte bulunan konuya bu konunun linkini bırakın. sonra da konu sahibi gerektikçe tabloyu güncellesin isterseniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/sited...lo-sorunu-yasayanlar-icin-2.html#post21263975
selamlar
kızlar slovakya efsf yi onaylarsa ki meburen 2.turda onaylıycak .
piyasalar ne olur,altın inermi çıkarmı?
ladyfog ve farmasi sizce?....
hayırlı günlar canım dediklerin doğru burda herkesin kendiyle yarışı var.kimse kimsenin biriktirdiğini yadırgamıyo ya da onun çok benim az diye kıskanmıyo.burda olsa olsa birikim yapmaya özenme olabilir.amaç birlikte birikim yaparak birbirimizi tutumlu olmaya teşvik etmek.yaşasın kirli çıkılarrr :))merhaba arkadaşlar....
hayırlı bereketli bir gün diliyorum hepimize... :)
bu arada değinmek istediğim bir konu var.... burada birkaç mesajda dikkatimi çekti....arkadaşlar, kimimiz günde 1 tl. biriktirirken,kimimiz 1.000 tl. de biriktirebilir.zira hepimizin meslekleri, işleri,maaşları farklı... gelir/gider oranı farklı...bir kısmımızın sadece eşleri çalışıyor.... birimiz ev almıştır ayda 2.000-3.000 tl. kredi ödüyordur... hiç biriktiremiyor görünüyordur,ama aslında her ay o kredi kadar biriktirmiş oluyordur...kimimizin hiç borcu yoktur kayınpederinin evinde oturuyordur...yeme-içme masrafı yoktur...aldığının neredeyse tamamını biriktirebilir...yani burada kim kimdem çok biriktirdi değil de, kim ne kadar biriktirebildi? yarışı var... :) yani aslında yarışımız kendimizle....her ay kendi rekorumuzu egale etme yarışı... :)) o yüzden birbirimizin biriktirdiklerinin azlığını yadırgamak veya çokluğuna özenmek gibi bir durum olamaz.... olmamalı... amaç az da olsa çok da olsa biriktirmek...
mesela benim amacım, çok savurgan olan eşime bu sayede 3-5 kuruş da olsa para biriktirme yetisi kazandırabilme :)) sözde ben biriktiriyorum ama her akşam bozukluk-tüm ne olursa kumbaraya attırıyorum eşime... :)
kızlar günaydın yeni sözüm oldu bana el öpme parası verdiler 300 toplamda herkesten işte bende 2 tane küçük altınmı alsam diyorum harcanmadan ne dersiniz
merhaba arkadaşlar....
bu arada değinmek istediğim bir konu var.... burada birkaç mesajda dikkatimi çekti....arkadaşlar, kimimiz günde 1 tl. biriktirirken,kimimiz 1.000 tl. de biriktirebilir.zira hepimizin meslekleri, işleri,maaşları farklı... gelir/gider oranı farklı...bir kısmımızın sadece eşleri çalışıyor.... birimiz ev almıştır ayda 2.000-3.000 tl. kredi ödüyordur... hiç biriktiremiyor görünüyordur,ama aslında her ay o kredi kadar biriktirmiş oluyordur...kimimizin hiç borcu yoktur kayınpederinin evinde oturuyordur...yeme-içme masrafı yoktur...aldığının neredeyse tamamını biriktirebilir...yani burada kim kimdem çok biriktirdi değil de, kim ne kadar biriktirebildi? yarışı var... :) yani aslında yarışımız kendimizle....her ay kendi rekorumuzu egale etme yarışı... :)) o yüzden birbirimizin biriktirdiklerinin azlığını yadırgamak veya çokluğuna özenmek gibi bir durum olamaz.... olmamalı... amaç az da olsa çok da olsa biriktirmek...
mesela benim amacım, çok savurgan olan eşime bu sayede 3-5 kuruş da olsa para biriktirme yetisi kazandırabilme :)) sözde ben biriktiriyorum ama her akşam bozukluk-tüm ne olursa kumbaraya attırıyorum eşime... :)
Ben para harcamaya çok meyilli birisiyim. Elimde para olsa hemen gider kıyafet,ev için saçma sapan süs eşyası falan alırım =)) Ama "gelecek" kaygısı nedeniyle harcamamak zorunda olduğumu biliyorum bu yüzden de maaşı alır almaz altın yüksek de olsa düşük de olsa alıyorum. Sen de benim gibi kesin harcarım bu parayı, ıvıra zıvıra gider diyorsan hiç bekleme altın al =))kızlar günaydın yeni sözüm oldu bana el öpme parası verdiler 300 toplamda herkesten işte bende 2 tane küçük altınmı alsam diyorum harcanmadan ne dersiniz
merhaba arkadaşlar....