Hiçbir şey değişmedi canım. Daha cok kücük bunların bitmesi için. 3-4 ayda uykular biraz düzene girer , gaz ancak hafiflerherkese merhaba. tecrübeli anneler cevaplar belki. yeni annelere de bir umut ışığı olur :) bebeğinizin kırkı çıktığında neler değişti? gaz sancısı hafifler diyorlar, gece uyku süreleri biraz daha artar diyorlar. sizde neler değişti? bebeğim 29 günlük ve klasik gaz sancıları, huzursuzluklar… tünelin ucundaki ışık kırkından sonra mı görünecek dersiniz?
Onları diyen halt etmişherkese merhaba. tecrübeli anneler cevaplar belki. yeni annelere de bir umut ışığı olur :) bebeğinizin kırkı çıktığında neler değişti? gaz sancısı hafifler diyorlar, gece uyku süreleri biraz daha artar diyorlar. sizde neler değişti? bebeğim 29 günlük ve klasik gaz sancıları, huzursuzluklar… tünelin ucundaki ışık kırkından sonra mı görünecek dersiniz?
Nasıl yani 29 günlükken gaz sancısı olmaz ?29 günlükken gaz sancısı olmaz alerjisi vardır bebeğin. 40 çıkınca da ekstra bir şey olmuyor. Siz yediklerinize dikkat edin. İnek sütü içeren her besinden uzak durun bakalım.
Olmaz evet o alerji oluyor. Tecrübeli 3 çocuk annesi olarak diyorumNasıl yani 29 günlükken gaz sancısı olmaz ?
Valla benim bebegim 10 günlükken başladı aralıksız devam ediyor hala şuan 40 günlük.
Sizin çocugnuz da olmayabilir. Ama genelde bebklerin çogunda 2 hafta en fazla 3 hafta sonra gaz sanciları başlar.Olmaz evet o alerji oluyor. Tecrübeli 3 çocuk annesi olarak diyorum
Sizin çocuklarınızda olmamış demek ki. Benim bebeğim bir aylıkken (iki çocuğumda da aynısı oldu) bacaklarını karnını çeke çeke ağlardı, yüzü kıpkırmızı olurdu. Karnı şiş ve gergin olurdu. Aldığı tek şey de anne sütüydü, mama vs. içmiyordu.Olmaz evet o alerji oluyor. Tecrübeli 3 çocuk annesi olarak diyorum