• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiris kiris perdeler

DuuRumm

''Mükemmelliyetçi Mükemmelsiz''
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.118
1.409
83
40
Kizlar perdelerimi yikiyorum. Makinenin perde bolumunde ve 20 derecede yikadim sirf kirismasin diye ama temizlenmemiste:KK43:
Fotoyu atiyorum. Bana yardim edin :(
Ama utu yap demeyin cok fazlaa :'(

Eklentiler

• IMG_20170325_182002.webp
    IMG_20170325_182002.webp
    3 KB · Görüntüleme: 945
Ütü yapman gerekiyor ama çok kırışık çünkü başka yöntem var mı bilmiyorum ... Bana bı perdeci abla güzel koksun diye yumuşatıcı kullanma o da kırışık yapıyor demişti 400 devirde sıkma yapman gerekiyor yoksa bunun önüne geçemezsn canım

Oyle bi program mi var

Ben de yok heralde

Kırışık azaltma özelliği yoksa, makinenin devrini düşürün 400 veya 600 devire getirin.

Bazen olmayabiliyor ilk aldiginizda utulediyseniz surekli uti istiyor yikandiktan sonra bende her yikadigimda utuluyorum malesef

Canım kırışan perde kirisiyor bunun önüne geçemezsin.

Ben gunesliklerimi utuluyorum.

Fonlarımi 40 derecede yıkıyorum ve ütüye gerek kalmıyor.

Ama gel gelelim ki tüllerin kirisiyor ilk defa yikadim perde programında. Aldığım yere sordum yok sıkma yaptırma yok devir düşür bilmem ne. Daha bugün hiç sıkma yaptırmadan ıslak olarak astım sonuç değişmedi. Yani tülün bol desenli olması lazım kirismamasi ya da kirisikligini daha az göstermeşi için. Şimdi mecbur utuleyecegim.

Tul ve fonlar kirismadi sukur de guneslikler kiristi iclerinde polyester varmis ondan kirisiyormusss

Guzelce katla koy makineye once 30 dk programda 40 derece 400 devir sikma programinda kirleri akit. Daha sonra normal 1 bucuk 2 saatlik bir program da varsa sentetik prg da 40 derece yika 400 devir sikma yap. Makineden ciktiginda islakken hemen utule. sade katlama yerlerini utuledin m8bitti. Oh mis 5 dk ni almaz utule ve as. Ben hep boyle yaparim.

Mantikli :) bi daha ki sefere artik :)

Kizlar perdelerimi yikiyorum. Makinenin perde bolumunde ve 20 derecede yikadim sirf kirismasin diye ama temizlenmemiste:KK43:
Fotoyu atiyorum. Bana yardim edin :KK43:
Ama utu yap demeyin cok fazlaa :'(
Ben de Ankarada yaşarken aylık oerde yıkqr ve ütülerdim . Sık pileli
hemde. Bir komşum tüllerin içerisine bir kalkp sabun koy ve öyle yoka dedi . Hâla duacıyım . Tavsiye ederim size de

Ben de Ankarada yaşarken aylık oerde yıkqr ve ütülerdim . Sık pileli
hemde. Bir komşum tüllerin içerisine bir kalkp sabun koy ve öyle yoka dedi . Hâla duacıyım . Tavsiye ederim size de
Nasıl sabun kokulu olan mi zeytin sabunu mu arap sabunu farkeder mi

Back
X