• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kırılan tırnaklarımın çaresini buldum

fizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
61
0
96
Ankara
Eskiden tırnaklarım hep uzundu bir anda pul pul olup kırıldı kan deyerlerimde normal çıktı ne denediysem kırılmalarını önleyemedim.Sonunda sebamed in el ve tırnak losyonunu kullandım ve artık eskisi gibi uzun ve bakımlı tıraklarım var elerimede çok iyi geldi yumuşacık oldu.:16:

nerden aldın canım onu eczaneden mı benımde ole olmaya basladı pul pul oluyo soyuluyo sonra kırılıyo bende lımon falan denemeye basladım guncelendırır dıye bıde menekse yagı almayı dusnuyorum kırılan tırnaklarım bır an once uzasın dıye yanı en cok tavsıye edılen seyler bunlar destek olsun dıye el ve tırnak bakım kremıde almak ıstıyodum ne alacagımı bılmıyodum kı senın paylasımını gordum ve cok sevındım:) kaca aldın canım kullanımı nasıl cvplarsan cok sevınırım tesekkurederım :)

nerden aldın canım onu eczaneden mı benımde ole olmaya basladı pul pul oluyo soyuluyo sonra kırılıyo bende lımon falan denemeye basladım guncelendırır dıye bıde menekse yagı almayı dusnuyorum kırılan tırnaklarım bır an once uzasın dıye yanı en cok tavsıye edılen seyler bunlar destek olsun dıye el ve tırnak bakım kremıde almak ıstıyodum ne alacagımı bılmıyodum kı senın paylasımını gordum ve cok sevındım:) kaca aldın canım kullanımı nasıl cvplarsan cok sevınırım tesekkurederım :)

Canım bende denedim onları ama tam istediğim gibi bir sonuç alamadım.eczaneden ya da kozmetik satılan biyerden bulabilirsin.Ben 12 tl ye aldım canım kesin dene ama bir günde sonuç alamazsın en az bir hafta sürer ben elime günde 2-3 kez sürdüm bazende sadece tırnaklarımın üstüne sürdüm bir ay oluyor benim aklıma geldikçe haftada bir iki ojelerimi sildikçe sürüyorum artık

kizlar benmde tırnaklarım cok dokuluyordu kagıt gibiydi MAVALA scientifque tırnak sertelstiriceisine baslaıdm 2 ay önce ojeden önce hep suruyorum 2 aydır tırnaklarım kırılmıor pençe gibi oldular :)

Back