Kırılan tırnaklara SON !!

benimkiler çat diye ortadan ayrıılıyo
bende tabe
o kadar besle büyüt
ayrılıversin
deneyeyim bari

bunu ben deneyemeyeceğim ( troid hastasıyım tentürdiyotda iyot olduğu için.kızlar aranızda troid hastası varsa bu ayrıntıyı dikkate alın.

Ben avonun nail experts diye bir ürününü kullanıyorum.Tırnaklarınızı hem pürüssüz yapmasına yardımcı oluyor hemde kolay kırılmasını engelliyor.Oje sürmeden önce uygulayın zaten su gibi bişi hemen kuruyor. Tavsiye ederimm

arkadaşlar benim internetim yoktu ve bu süre içinde bayaa yorumlar yapılmış hepsine cvp vermeye çalışıcam.
kuzenim doç dr ve bana tentürdiyotun içinde SODYUM İYORÜR var ve bu da keratine çok yakın olduğunu söylemişti.
tentürdiyotun ismi değişmedi tabi ki eczaneden satın altığınız kutuda batticon yazıyordu farklı olabileceğini düşünerek eczacıya sormuştum bana ikiside aynı demişti bilginize :)

Sodyum iyodür canım, bunun keratinle uzaktan yakından alakası yok ne yazık ki...
Sodyum=Sodyum yani tuz
İyodür= İyot elementinin -1 yüklü hali

Sodyum iyodür bir sodyum türevi keratin ise çözülemeyen protein türevidir birbirleri ile hiç bir bağlantıları yoktur...Bkz google...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…