kırılan tırnak için KALYON yoksa FLORMAR mı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul77
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
arkadaslar benım tırnakları cok kırılıyor soyuluyor...uzatmayı cok sevıyorum da o yuzden cozum aramaya basladım artık..bu ıkı urunden cok bahsedılmıs bu forumda..kararsız kaldım sızce hangısı:26:
teşekurlerrrrr

kalyondan hiç memnun kalmadım ama Flormar 4 in 1 comlete care bir harika şuan bunu kullanıyorum çok memnun kalırsın emin ol

ben de flormar'ı hiç kullanmadım ama kalyon kullandığım zamanlar gerçekten çok memnun kalmıştım. şu an rimmel markasının koruyucu ürünlerini kullanıyorum ama sanki kalyon çok daha iyi geliyordu tırnaklarıma. ayrıca tırnağa verdiği o kırık beyaz rengini de pek seviyorum

kalyon tırnak sertleştiricinin ben çok faydasını gördüm.Onun dışında Zeytinyağı + Limon bakımını da yaparsan çok faydası olur (forumda bulabilirsin)

Kesinlikle kalyon diyorum. Tırnagı sertlestiriyor ve kırılmasını önlüyor, ojenin altına sürünce de çok yarar saglıyor.

Kalyon uzun süredir kullanıyorum ve çok faydasını gördüm.
Şu sıra gratisten başka bir marka deniyorum sarımsak özlü falan ama arada kalyon kullanmaya devam.

Kalyon veya Sally Hansen'ın sertleştiricisi güzel..
Bu arada kalyonu çok uzun süre tutmamalısın. Sürüp en çok ertesi günü çıkartmalısın.
Çok uzun süre kalırsa tırnaklarını bozuyor.

kalyonu kullanmayı mı beceremiyorum anlayamadım bir türlü faydasını göremiyorum. her gün silip tekrar sürmek mi gerekiyor kalyonu?

Ev arkadaşım hostes. Tırnakları hep ojeli o yüzden. Kırılıyor ve çatlıyor haliyle. Ben ondan öğrenmiştim Kalyon'u. Çok iyi demişti. Çok da memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…