Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar benım tırnakları cok kırılıyor soyuluyor...uzatmayı cok sevıyorum da o yuzden cozum aramaya basladım artık..bu ıkı urunden cok bahsedılmıs bu forumda..kararsız kaldım sızce hangısı:26: teşekurlerrrrr
arkadaslar benım tırnakları cok kırılıyor soyuluyor...uzatmayı cok sevıyorum da o yuzden cozum aramaya basladım artık..bu ıkı urunden cok bahsedılmıs bu forumda..kararsız kaldım sızce hangısı:26: teşekurlerrrrr
ben de flormar'ı hiç kullanmadım ama kalyon kullandığım zamanlar gerçekten çok memnun kalmıştım. şu an rimmel markasının koruyucu ürünlerini kullanıyorum ama sanki kalyon çok daha iyi geliyordu tırnaklarıma. ayrıca tırnağa verdiği o kırık beyaz rengini de pek seviyorum
Kalyon uzun süredir kullanıyorum ve çok faydasını gördüm. Şu sıra gratisten başka bir marka deniyorum sarımsak özlü falan ama arada kalyon kullanmaya devam.
Kalyon veya Sally Hansen'ın sertleştiricisi güzel.. Bu arada kalyonu çok uzun süre tutmamalısın. Sürüp en çok ertesi günü çıkartmalısın. Çok uzun süre kalırsa tırnaklarını bozuyor.
Ev arkadaşım hostes. Tırnakları hep ojeli o yüzden. Kırılıyor ve çatlıyor haliyle. Ben ondan öğrenmiştim Kalyon'u. Çok iyi demişti. Çok da memnun kaldım.