• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Kırık beyaz gelinlik olur da kırık beyaz babet niye olmasın :)

ayyy bu modellere bayldım gerçekten çok güzellermiş ya özellikle ilki opuyorumnanaktan

Bende Bu babetin 24564156456410534 tane çeşidi var :bbo: e nişanlımla aynı olunca boylarımız istr istemez her düz ayakkabıyı attım stoklarıma :bbo: nişanlımla tanışmadan önc 2 tane topuklu ayakkabı almıştım 1 kere bile giymiştim kahverengi olanı daha da giyemedm benneyaptımki ama kimseye de vermedim kızım olursa ona saklıyorum :roflol: belki evlendikten sonra kocamdan ayrı başka bi yere gidersem o şekilde giyerim :lepi: amaaan offf kötü ya kızlar bayan dediğin topuklu giyer yaaa :sinifsinif:

KATILIYORUMMM ama bazen o da yoruyor :1:

Son düzenleme:
imgthing1k.jpg

arkadaşlar ben bu modeli çok beğendim ama arkadaşlarım olmaz dediler birazdaha kapalı bi ayakkabı bak sandalet tarzı olmaz tatilemi gidiyorsun dediler sizce nasıl

ben bunun siyahını leopar desenlisini 10 liraya almıştım çok rahat sonrada kullanabilirsiniz inşallah fazla para wermemişsindir.

Back